FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Matelotul, bocciul si criza - sa traiti bine ?
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 107, 108, 109  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pubela
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Sunteti PRO Basescu
DA
15%
 15%  [ 22 ]
NU
71%
 71%  [ 98 ]
Nu stiu, nu ma interseaza politica
13%
 13%  [ 18 ]
Voturi totale : 138

Autor Mesaj
diy-audio

Conectat la: 25 Feb 2009

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 9:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicu_martin a scris:
O alta minciuna a bocciului, care se jura cu mana pe cord ca in mandatul lui s-au redus cheltuielile bugetare fata de mandatul Tariceanu:

Secretariatul general al guvernului - cheltuieli totale (98,9% sunt din buget, 1,1% din venituri proprii si fonduri europene).

2008 (Tariceanu) - 389.865 mii lei - aprox. 95 de milioane de euro.
2009 (Boc) - 924.664 mii lei - aprox. 226 milioane euro.
2010 (Boc) - 966,955 mii lei - aprox. 230 milioane euro.

Ooooouuuuupppppsssssss Twisted Evil

Adicatelea, daca nu si-ar fi marit gasca din jurul lui de 3 ori ar fi avut bani sa plateasca deficitul de pensii pe o luna Evil or Very Mad

Pe vremea lui Tariceau era secretar general al guvernului Ilie Bolojan, actualmente primar in Oradea. De cand a venit la primarie a facut deja 4 valuri de concedieri - si inca va mai face. Omul e obsedat de reducerea cheltuielilor - deci nu e de mirare ca pe vremea lui cheltuielile erau mici la secretariatul guvernului.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 9:08 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
diy-audio

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 9:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bibi.audiofil a scris:
Nope

L-am citat pe colegul diy-audio, în ale cărui post nu găsesc nici o urmă de nuanță. Doar o măsură tip maoist aplicată uniform, la toți bogații. Laughing

Da, corect, la toti bogatii pentru ca ei au profitat de asa zisul BUM economic din Romanika!!! Lor li s-a dublat - triplat profiturile in perioada aceea. Cei care au furat nu numai ca trebuie sa plateasca, trebuie sa fie inchisi. Zi unde gresesc...

bibi.audiofil

Conectat la: 27 Ian 2010

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 9:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diy-audio a scris:
Da, corect, la toti bogatii pentru ca ei au profitat de asa zisul BUM economic din Romanika!!! Lor li s-a dublat - triplat profiturile in perioada aceea. Cei care au furat nu numai ca trebuie sa plateasca, trebuie sa fie inchisi. Zi unde gresesc...

Nicăieri Laughing

Ar trebui să te bagi în politică. Poți face o carieră frumoasă cu ideile tale !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
diy-audio

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 9:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DNA a scris:

În această direcție, ținând cont de dreptul meu deja câștigat, eu vreau să primesc un salariu de aproximativ 4000 Euro lunar. Mihaela - dragostea mea - să aibă 3000 Euro lunar, mama să aibă 1000 Euro pensie, iar bunica măcar 500 Euro.

Vreau să am un contract cu statul pe termen de 50 de ani, pentru a avea siguranță. Mie mi-ar ajunge. Promit să nu mai mă ating de nicio afacere câte zile voi avea.

De acord ?

E, si ce te faci daca ne trezim cu o inflatie de 50% la iiiieuro????

diy-audio

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 9:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bibi.audiofil a scris:
diy-audio a scris:

Nicăieri Laughing

Ar trebui să te bagi în politică. Poți face o carieră frumoasă cu ideile tale !

adica, dupa tine e mai bine sa moara pensionarii si muncitorii de foame decat unii gen Tiriac sau Patriciu sau Becalii sa aiba in conturi "doar" zeci de milioane de euro si nu sute de milioane sau miliarde......BRAVOS. Si tu cred ca ai fi bun de politician - dar in gasca lui BASE.

vlad_2770

Conectat la: 21 Iun 2005

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 9:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

amlethus La noi in tara avem impozitul 16% si TVA-ul 19%. Din astea statul baga bani la buget. Alte tari au TVA-ul 21% si impozitul 20% sau chiar mai mult (si din nefericire sunt si mai bogate decit Romania). Daca aceste credite excesive s-ar fi folosit pentru a cumpara bunuri autohtone n-ar fi asa mare tragedia pentru ca statul ia si impozit si TVA mai mici dar nu o imbulinam cu acel curs leu euro. Dar cum noi nu producem aproape nimic tot ce cumparam cu creditele luate de la banci provine din exterior. Cum moneda noastra nationala este leul, o firma ca sa aduca bunuri in RO se duce cu lei la banca, cumpara euro si apoi se duce si cumpara de la diferite companii straine marfa. Marfa o aduce in RO si o vinde pe lei si iar se duce la banca si cumpara euro si iar aduce marfa si o vinde in lei. Deci vezi ca acest tip de comert nu face decit sa micsoreze rezerva de euro. Euro in tara vin de la exportul pe care il face Romania (si doar atunci cind nu se face troc!! ca degaba export eu mere si bag in tara prune) si de la romanii care muncesc peste hotare si trimit bani in tara. Deci BNR-ul daca a lasat sa se faca credite asa facil (doar cu buletinul) nu a facut decit sa contribuie la deprecierea leu/euro.
La asta se mai adauga si TVA-ul si impozitul mai mic fata de tarile din UE, deci mai putini bani la buget si in plus MULTE FIRME CARE AU FACUT GENUL ASTA DE COMERT AU AVUT GRIJA SA NU SE DEA IN LATURI DE LA EVAZIUNE FISCALA. Ca deh nu erau patroni niste romani obisnuiti.

Iar ca sa vezi cit de drastici sunt unii iti pot spune ca in China ai voie sa bagi marfa sau bani dar nu ai voie sa scoti decit MARFA!!! Nu ai voie sa produci la ei si sa vinzi la ei iar ce obtii sa transformi in valuta si sa scoti din tara. Deci bine ca orezarii aia au putut sa dea o astfel de lege si sa o si respecte si noi in paralel dupa ce ca avem un export super anemic mai facem si un import masiv.

Pe greci de ce crezi ca nemtii nu vor sa ii mai tina in spate? Grecii macar au moneda nationala euro. Daca noi in UE am lucra numai cu euro si am putea rezista uniti si sa nu avem nevoie de altceva din China, Usa si Rusia n-ar fi o problema ca grecii au moneda nationala euro. Dar cum dolarul american este moneda internationala in care se lucreaza la nivel global (au vrut o data cu ceva timp in urma China sa ne ajute pe noi cei din UE si sa impuna si euro ca moneda internationala de schimb dar au avut americanii grija sa le traga un sut in fund de sa-l tina minte si sa nu mai incerce a doua oara) se revine ca la problema euro / leu. Deci euro nu trebuie sa se deprecieze in raport cu dolarul. Unde nu mai pui la socoteala ca John cind se supara mai scoate citeva tiruri de dolari si le arunca pe piata si restul lumii nu au ce comenta ca nu au cum sa-i stringa de oua. Deci este frumoasa lupta cind fortele sunt inegale nu? Very Happy

Chinezii care nu lasa sa iasa din tara valuta vezi ca acum pe timp de criza cumpara cam tot ce prinde la pret de nimic (chiar mi-a parut tare rau cind Volvo a fost cumparata la un sfert din pret fata de cit a dat Ford la inceput acum 4 ani , dar na este criza si cind stii sa exploatezi situatia faci afaceri bune) si astfel se duc si mai sus fata de restul economiilor din lume.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
bnt

Conectat la: 02 Ian 2005

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 10:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diy-audio a scris:
bibi.audiofil a scris:
Nope

L-am citat pe colegul diy-audio, în ale cărui post nu găsesc nici o urmă de nuanță. Doar o măsură tip maoist aplicată uniform, la toți bogații. Laughing

Man, de ce te duci glont la efect si sari gratios peste cauza? Laughing Daca maica Tereza ar fi facut afaceri la romanika ar fi procedat la fel: asa functioneaza sistemul la noi si poa' sa fie omu' la inceput cinstitul cinstitilor, cand se prinde care-i mersul se adapteaza (nu te intrebi cum de societati foarte serioase la ele acasa se comporta altfel aici?). Gigi si altii ca el nu sunt cei care au creat sistemul, ci creatii ale sistemului. "Bogatii" nu-s decat o tinta falsa, problema e alta si stii si tu la fel de bine chestia asta...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vlad_2770 a scris:
Nicu in 2008 pe 9 septembrie un euro era 3,5802 lei de atunci el tot a inceput sa creasca.

Corect, dar in 14 ianuarie 2009 era 4,2772 - adica, de aproape un an si jumatate cursul se mentine relativ constant intr-o economie mondiala aflata in plina criza...

A, sa nu uit - multumim guvernului Boc ca, in nici 4 luni a reusit sa devalorizeze moneda nationala cu 20% Twisted Evil

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe de alta parte, in mod paradoxal criza economica si reducerea veniturilor populatiei mai au un efect benefic - echilibreaza balanta de importuri/exporturi.

Nemaifiind multi bani, lumea incepe sa cumpere produse romanesti (mai ieftine) si sa renunte usor la produsele "de lux" aduse din import.

Astfel ca, in ultimele 3 luni exporturile s-au redus cu 4% dar importurile s-au redus cu 17% Laughing

In caz ca nu stiati, pe locul 1 la exporturile din Romania se afla cablurile de masini - 1,39 miliarde de euro, urmate de combustibili.

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 11:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma uit la un specimen cum este Becali si nu ma pot intreba daca acest individ are ceva in cap, sau este doar un cioban batut in freza.
In perioada asta de criza, daca as avea averea lui Becali as tripla-o in mai putin de 5 ani de zile.
Idiotul are zeci, sau poate sute de hectare de teren in nordul Bucurestiului, l-a parcelat pentru case si acum, cu imobiliarele la pamant prefera sa-l tina parloaga si sa-si pasca oile fara sa-i aduca nici un fel de venit.
Mare dobitoc!
Daca as fi in locul lui as vinde hidosenia aia de "palat" cu 20 de milioane de euroi si, pe zeci de hectare as construi cea mai mare retea de solarii din Europa.
As lua certificare internationala de "bio-ferma", si as cultiva cele mai adevarate legume din tara - poate si sere cu flori, ca sa nu mai importam orice amarata de floare din Olanda.
GARANTAT ca lumea se va buluci sa cumpere rosii si legume cu gust si miros ADEVARAT, asa cum mancam in copilarie, in loc sa dea tone de bani pe niste rosii turcesti fara gust si fara miros (si care mai arata si odios).
Dar, de, cine sa-l consilieze pe dobitoc, ca pe el oricum nu-l duce capul sa faca o afacere "pe bune" - el este numai dupa castiguri facile si dupa furaciuni Twisted Evil

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bnt a scris:
Gigi si altii ca el nu sunt cei care au creat sistemul, ci creatii ale sistemului. "Bogatii" nu-s decat o tinta falsa, problema e alta si stii si tu la fel de bine chestia asta...

Corect, asa e, nu ei sunt de vina ci sistemul.....dar de ce sa plateasca greselile din sistem saracii si nu cei ce au profitat de pe urma sistemului ??? Asta e problema mea ...

diy-audio

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 11:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicu_martin a scris:
- el este numai dupa castiguri facile si dupa furaciuni Twisted Evil

asta e, bogatii din tara asta majoritatea sunt niste dobitoci care au dat cateva tunuri, s-au ales cu un capital imens si nu stiu sa faca cu el nimic interesant. Le sta gandul numai la specula.....

amlethus

Conectat la: 18 Aug 2005

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 11:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vlad_2770
clișeul e că a crescut gradul de îndatorare, boomul imobiliar etc. acu eu din câte știam fabricile de ciment sunt localizate în .ro, cărămizi, țiglă etc. tot din producția internă, țevi de plastic de asemenea, tâmplăria pvc, mobila etc. tot de aici,
hai că nu s-au dus toți banii pe plasme și Q7...
sunt două probleme separate, dar suprapuse și prezentate la pachet...
Sus
nicu_martin

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din ciclul "e criza mondiala, dar pe mine ma doare la basca", prezentam acum si pe campionul absolut al bulshitului in RRomanika, adica pe Base in persoana.

Care Base, fiind el la Cotroceni ce s-a gandit - ba, eu ma p_s pe ea de criza, ca are pensionarii bani si asa e prea multi, asa ca administratia prezidentiala face economii marindu-si bugetul Twisted Evil

Cheltuieli totale:
2008 - 29,8 milioane lei
2009 - 30,5 milioane lei
2010 - 39,9 milioane lei.

OOuuuupppppssssss - pai, ce facem, coane Baselu', tara arde si matale iti cresti veniturile la palat cu 2,5 milioane de euroi in plina criza ?

Sa-ti fie rusine, magarule Exclamation

Si acum, corul aplaudacilor Basescieni - Bravo, Base, bine ai facut, trebuia sa cresti cheltuielile la palat de 10 ori - tu'le muma lor de hoti ca vroiau ei sa te dea jos de la domnie Evil or Very Mad

MesajTrimis: Vin Mai 28, 2010 12:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din ciclul "AICI sunt banii dumneavoastra" - sau "ce-are tzatza Leana sub fusta de se uita matrozul chiorash la ea" va prezentam si pe campioana nationala la supt (bani din bugetul tarii, nu va ganditi la prostii Wink ) Elenaaaaaa Udreaaaa Exclamation

Cheltuiei totale Ministerul Dezvoltarii regionale si turismului:
2008 - 2,7 miliarde lei
2009 - 3,9 miliarde lei.

Crestere neta: 1,2 miliarde de lei, adica un neverosimil 300 de milioane de euroi bagati in fundul - pardon, in poseta - doamnei Udrea.

Rezultatele cresterii bugetului turismului se vad cu ochiul liber - mai ales pe litoralul pustiu al RRomanikai Twisted Evil

A, sa nu uitam, cu acesti bani in plus in poseta (pardon, bugetul) lui Nuti Spaima Constitutii, + cei de la Secretariatul General ai Guvernului, + cei de la Palatul Cucuvelei se platea diferenta pe 3 luni la fondurile de pensii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Corul basalailor - Bravo, Base, bine ai facut, femeia subtire cu cheltuiala din banul public se tine, io' ii dadeam mai mult (daca mai puteam).

Inca odata, tara de KKT cu conducatori plini de KKT pana in gat Exclamation

Ultima modificare efectuata nicu_martin la Vin Mai 28, 2010 2:52 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pubela Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 107, 108, 109  Urmatorul
Pagina 32 din 109

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum