Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 26, 2009 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
De acord.
Am la serviciu destule playere si televizoare daca vreau sa fac probe, vin mai mult ca sa vezi si tu despre ce vobesc. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Noi 26, 2009 9:01 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 26, 2009 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ne vedem la mine in week-endul asta, o sa vina si Florin (fcon). _________________
 |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

|
|
Sus |
|
|
iulius_so_happy
Conectat la: 06 Ian 2010 Mesaje: 4 Locatie: Alexandria
|
Trimis: Sam Ian 09, 2010 1:57 am Titlul subiectului: |
|
|
iulius_so_happy a scris: | CyberCSX a scris: | lugano a scris: | Precum spui si tu, cit merita este la latitudinea nostalgicilor. Dar si nostalgicii astia au niste criterii. | Chiar de aceea, nu-ti da nimeni dreptul sa-i numesti IMBECILI. Citat: | Tu sustii ca un Uher de 375 eur rade toate Revox-urile, eu iti arat ca sunt persoane care nu gindesc asa, dat fiind ca dau de 3 ori mai mult pe un Revox. | stiu ca altii gîndesc altfel. Exista si pe forumul asta UNII care considera ca un ROSTOV RADE toate AKAI-urile.
Citat: |
In orice caz, nimeni nu te opreste sa ridici in slavi Uhere si alte alea. Dar nu consider ca este necesar s-o faci lovind concomitent o marca precum Revox. | Nu ridic pe nimeni în slavi ci caut sa combin, sa arat UTILITATEA care s-ar mai putea APLICA acestor VECHITURI.
De lovit, nu lovesc PE NIMENI iar REVOX este o marca ca oricare alta si nu este ceva DIVIN. Daca cineva o ridica în slavi, uita-te la tine, citeste ce ai scris tu, momolo si altii pe aici, care aplicati expresii..... marca precum Revox (o fi vreun dumnezeu? ) care sariti DE C*R ÎN SUS numai daca spune careva ceva CONTRA. VOI divinizati revox si-l ridicati în slavi INUTIL dar nu va dati seama. Citat: |
In rest, constat ca hobby-ul tau se invirte in jurul unor obiecte care dupa cite spui tu nu mai valoreaza nici macar greutatea lor la fiare vechi. | Da, pt. ca este o SURSA DE VENIT si nimic alt ceva. Citat: | Ai incercat cu timbre ? De obicei valoreaza mai mult decit greutatea lor la hirtie reciclata... :wink: | Nu pt. ca astea nu cînta :lol: :lol: :lol: |
|
Din nefericire nu exista "Edit" asa ca daca ai atins din greseala o clapa, ai facut-o "pentru totdeauna".
M-ar fi interesat o dizertatie in aceeasi nota tehnica, sobra si fara menajamente, pentru alt rival , se pare de temut, daca e sa ne luam dupa forumurile americane,al lui Revox (B,PR,77,99,etc. etc.),o legenda totusi, trebuie sa recunoastem cu totii, si anume:Otari MX-5050 MK III.
M-ar interesa asa ceva, si am gasit ceva acceptabil
(adica asta:
http://www.okazii.ro/catalog/33782347/MAGNETOFON-OTARI-MX-5050-MK3-ULTIMUL.html ),
asa ca as dori o parere avizata, daca nu-i cu suparare.
Alles Gute! |
|
Sus |
|
|
Soul

Conectat la: 25 Apr 2007 Mesaje: 250 Locatie: Targoviste
|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un link interesant unde puteti viziona cataloage, ma rog... aparatura Pioneer vintage http://telefunken.te.funpic.de/pioneer.html _________________ Nimic mai mult decat nimic... |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
iulius_so_happy a scris: | M-ar fi interesat o dizertatie in aceeasi nota tehnica, sobra si fara menajamente, pentru alt rival , se pare de temut, daca e sa ne luam dupa forumurile americane,al lui Revox (B,PR,77,99,etc. etc.),o legenda totusi, trebuie sa recunoastem cu totii, si anume:Otari MX-5050 MK III.
M-ar interesa asa ceva, si am gasit ceva acceptabil
(adica asta:
http://www.okazii.ro/catalog/33782347/MAGNETOFON-OTARI-MX-5050-MK3-ULTIMUL.html ),
asa ca as dori o parere avizata, daca nu-i cu suparare.
Alles Gute! |
Nu e o parere prea avizata, n-am vazut in realitate nici unul ca ala, dar mi-e ca ala nu e mag obisnuit asa cum il vad, cu 4 vumetre. Fie mai are niste canale de sincronizare(cue), fie altceva, dar eu am dat o cautare cu Otari MX-5050MKIII si tot ce am gasit avea 2 vumetre. Cred ca ar trebui sa ceri detalii de la posesor, daca tot vrei sa-l iei.
Eu am patit asa cu un cass deck Tascam 133, care avea...3 canale in loc de doua, unul era pentru sincronizarea unui element exterior(proiector, etc). Desi era intr-o stare impecabila, nu l-am luat. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://audioitemsforsale.shutterfly.com/
Cam asa arata un Otari MX-5050 mk III - este un mag profesional, de studio
Nici o legatura cu cel de pe Okazii (poate doar daca cel de pe Okazii nu o fi ceva mai nou, nu stiu... _________________
 |
|
Sus |
|
|
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
am ascultat si eu un mag - dar nu retin ce model din pacate - si am ramas cu gura cascata ! _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
alladdin321
Conectat la: 08 Apr 2004 Mesaje: 208 Locatie: Craiova
|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vedeti mai ca Otari ala de pe okazii e 4 Piszde??????  |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vedem si noi asta, dar nu intelegem totusi de ce au aceasi denumire  _________________
 |
|
Sus |
|
|
maltezeanu

Conectat la: 13 Oct 2006 Mesaje: 248 Locatie: Pucioasa
|
Trimis: Sam Iul 17, 2010 12:17 pm Titlul subiectului: otari |
|
|
Otari-ul prezentat este MX-5050 BQII _________________ Stereo: B&W 802, B&W 703; ATC SCM150, HT: 4xB&W602S3, LCR600, ASW700...Studer A810 & Dolby SR....si tot restul de "fiare" necesar cutiilor...... |
|
Sus |
|
|
|