Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Alexx

Conectat la: 04 Iul 2007 Mesaje: 1107 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 18, 2010 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
cloniussupremus a scris: | Altfel devi peste noapte clona |
Interesant faptul ca te deranjeaza, avand in vedere nick-ul tau.
cloniussupremus a scris: | Deci, pricepe, intai de orice post aici dai o limba, doua, un pupic la poponeata (OOOOaaa mariteee gurrrrruuuuu Asaaaaa eeeee! - cu lacrimi in ochi oglindite in tastele umede) si apoi esti tolerat.
Dar fi atent, nu cumva sa scri ceva inteligent sau sa spui ceva concret, valabil, real care sa le puna unora la mare jena IQ'ul subunitar ! In concluzie, obligatoriu:
1. pupic si limba, dat din codita.
2. aberezi si balabai cat mai inventiv dar fara continut, obligatoriu fara!
3. nasucul jossss, coada lasata, privire lacrimogena. |
Eu nu sunt guru, dar ca sa-ti arat cat de intelegator sunt, te las sa-mi dai si pupic si limba. Partea cu privirea din ochii inlacrimati e optionala, insa daca procedeele cu limba si pupicii iti fac atata placere incat sa-ti dea lacrimile, cine sunt eu sa ma pun in calea fericirii tale?
Iar daca eu nu iti sunt de ajuns, sunt convins ca se mai ofera cativa oameni de bine cu vechime mai mare pe forum decat cele trei zile ale tale, la nevoie mai facem si cateva clone, sa te simti in largul tau. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Iul 18, 2010 12:26 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Alexx

|
Trimis: Dum Iul 18, 2010 12:31 am Titlul subiectului: |
|
|
kaav a scris: | Sculele nu sunt scumpe din considerente justificabile logic aka efort industrial/ consum energetic.
Sunt scumpe din rautate.
In ziua de astazi chestii de super pretentzii, daca ai utilaje necesare, o rezolvi penibil de ieftin ca si efort/ precizie/ sanse mici de reusita (ceruta obligatoriu, impusa de normele de desen tehnic, chesti care au legatura directa cu bunul simt elementar....) |
kaav, orice lucru valoreaza atat cat e cineva dispus sa dea pe el. Daca se vinde, care e problema lor? Ar trebui sa fie tampiti sa le dea ieftin. Know-how-ul la nivel de brand include si stiinta de a crea cerere, nu numai de a crea obiecte. Nu posed si probabil nici nu o sa posed ceva produs de ei in viitorul apropiat, dar daca ii admir pentru ceva, este felul in care au stiut sa-si creeze o piata din nimic, ba mai mult, sa si fidelizeze cumparatorii. |
|
Sus |
|
|
vizitator
Conectat la: 29 Apr 2008 Mesaje: 817 Locatie: focsani
|
Trimis: Dum Iul 18, 2010 8:36 am Titlul subiectului: opinie |
|
|
Alexx a scris: | kaav a scris: | Sculele nu sunt scumpe din considerente justificabile logic aka efort industrial/ consum energetic.
Sunt scumpe din rautate.
In ziua de astazi chestii de super pretentzii, daca ai utilaje necesare, o rezolvi penibil de ieftin ca si efort/ precizie/ sanse mici de reusita (ceruta obligatoriu, impusa de normele de desen tehnic, chesti care au legatura directa cu bunul simt elementar....) |
kaav, orice lucru valoreaza atat cat e cineva dispus sa dea pe el. Daca se vinde, care e problema lor? Ar trebui sa fie tampiti sa le dea ieftin. Know-how-ul la nivel de brand include si stiinta de a crea cerere, nu numai de a crea obiecte. Nu posed si probabil nici nu o sa posed ceva produs de ei in viitorul apropiat, dar daca ii admir pentru ceva, este felul in care au stiut sa-si creeze o piata din nimic, ba mai mult, sa si fidelizeze cumparatorii. |
Piata le-au format-o cei din telefonia mobila si raspandirea internetului wireless. Sa ne amintim ca ideea e veche de peste 10 ani si nu au avut succes cu ea, atat timp cat nu cuprindea si partea de telefon si internet wireles nu era decat pe ici colo.
Pretul e format dupa puterea de cumparare a tarilor unde vand 80% din produse.  |
|
Sus |
|
|
Alexx

|
Trimis: Dum Iul 18, 2010 11:32 pm Titlul subiectului: Re: opinie |
|
|
vizitator a scris: | Pretul e format dupa puterea de cumparare a tarilor unde vand 80% din produse.  |
Nu sunt atat de sigur. Nu cred ca la noi produsele lor sunt mai ieftine decat in alta parte si, cu toate astea, bahaie tara de ifoane. Ba chiar imi aduc aminte ca la aparitie, desi erau foarte scumpe comparativ cu alte marci, se umpluse orasul de ele, de ziceai ca sunt la oferta la 1 leu cu abonament. Si nu cred ca ne numaram printre tarile cu mare putere de cumparare.
E vorba mai degraba, cred eu, de atractia creata de produs, cuplata cu ownership pride, mai ales ca se stie ca sunt scumpe.
vizitator a scris: | Piata le-au format-o cei din telefonia mobila si raspandirea internetului wireless. Sa ne amintim ca ideea e veche de peste 10 ani si nu au avut succes cu ea, atat timp cat nu cuprindea si partea de telefon si internet wireles nu era decat pe ici colo. |
Evident ca intregul pachet e mai atractiv decat o singura aplicatie, in special pentru generatia tanara. E mai 'hi-tech' si in consecinta posesia gadgetului te face 'cool', chiar daca tu nu folosesti decat jumatate din ceea ce ofera.
Pe de alta parte, imediat dupa ei au aparut alte cateva firme cu oferte similare, insa nu am vazut sa fi avut succesul Apple, chiar daca preturile erau net inferioare, asa ca nu sunt convins ca vanzarile se fac nici pe baza de facilitati, nici pe baza de raport calitate/optiuni-pret.
Acelasi lucru e valabil si la calculatoare. Una e sa ai un laptop Apple, cu sigla luminoasa pe capac si designul 'trandi', alta e sa vii cu un Lenovo, 15 milioane la e-mag, ca e promotie, desi Apple probabil ca te costa cat o masina la mana a doua, in ziua de azi. Poate un Sony Vaio sa le mai concureze, dar aud ca sunt varza ca fiabilitate, ceea ce nu ma mira, la un produs Sony. |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
iPhone-ul a prins la americani - si asta-i cel mai important lucru.
Faptul ca a are un asemenea succes duce la un si mai mare succes - mii, poate zeci de mii de dezvoltatori de aplicatii lucreaza non-stop si asta se vede.
In acest moment iPhone are cateva sute de mii de aplicatii pentru el, creind o adevarata industrie.
Multa lume cumpara iPhone doar pentru aplicatiile sale. _________________
 |
|
Sus |
|
|
seamaster

Conectat la: 03 Noi 2003 Mesaje: 368 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 11:04 am Titlul subiectului: Re: Apple a pierdut 10 miliarde de dolari in ultimele zile |
|
|
absolutep0wer a scris: | După ce presigioasa revistă americană “Consumer Reports” le-a transmis consumatorilor să stea departe de noul iPhone 4, prețul acțiunilor Apple la bursă au căzut considerabil, compania pierzând aproape 10 miliarde de dolari.
Experții revistei “Consumer Reports”, editată de organizația omonimă pentru protecția consumatorului din Statele Unite, i-au dat o lovitură grea companiei Apple, după ce au hotărât să nu le recomande consumatorilor cel mai proaspăt telefon al companiei, iPhone 4. Decizia a venit ca urmare a unor probleme de semnal pe care le are telefonul când este ținut într-un anumit mod.
Până la recenzia necruțătoare a celor de la “Consumer Reports”, lucrurile au decurs excelent pentru compania Apple, peste 1,7 milioane de exemplare fiind vândute în numai trei zile de la lansare, după cum notează Telegraph.co.uk.
Situația s-a schimbat însă peste noapte, iar acțiunile Apple la bursă au scăzut considerabil în cursul zilei de marți, compania pierzând, la un moment dat, 9,9 miliarde de dolari. |
cotatiile bursei pentru apple cresc si scad in aceeasi zi ...
se fac miliarde de dolari din speculatiile bursei ( NYSE ) !
salutari. _________________ I DON'T REGRET MY PAST, I JUST REGRET THE TIME I'VE WASTED WITH THE WRONG PEOPLE ! |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
cloniussupremus a scris: | magiun, ce nu ai inteles ?! Uite, iti spun ca de la un borcan de gem la alt borcan de gem, daca vrei sa ai dreptul sa cotcodacesti pe acest forum trebuie intai de toate sa dai saru'mana si mai ales multa importanta celor cativa useri care se cred buricul Pamantului, un soi de guru, profesori de tot si toate. Nu sunt multi, doar cativa dar uniti, organizati, toti fix la fel, nu treci de ei. Altfel devi peste noapte clona si ajungi banat si posturile tale la pubela. Ia-o ca pe o spaga ceruta la bariera, o dai, ai voie sa latri, nu o dai, stai cuminte sau joc de glezne.
Deci, pricepe, intai de orice post aici dai o limba, doua, un pupic la poponeata (OOOOaaa mariteee gurrrrruuuuu Asaaaaa eeeee! - cu lacrimi in ochi oglindite in tastele umede) si apoi esti tolerat.
Dar fi atent, nu cumva sa scri ceva inteligent sau sa spui ceva concret, valabil, real care sa le puna unora la mare jena IQ'ul subunitar ! In concluzie, obligatoriu:
1. pupic si limba, dat din codita.
2. aberezi si balabai cat mai inventiv dar fara continut, obligatoriu fara!
3. nasucul jossss, coada lasata, privire lacrimogena.
Scuze de off-topic! |
Nu stiu de ce, dar, citind paragraful de mai sus m-a lovit brusc un sentiment pe care nu l-am putut descrie pe moment.
Mi-am stors creierii mult timp ca sa-mi dau seama ce sentiment este si, dupa ceva timp m-am luminat brusc - este un sentiment de "Deja-Vu'".
Yeap, deja-vu - mi-am dat seama cat de mult se aseamana aceste vorbe mestesugite cu ce am vazut/citit pe un anume forum, unde, daca ai o opinie contrara celei trasate de "conducere" ti se pune in vedere sa-ti descarci CV-ul pe threadul de buna ziua inainte sa-ti dai cu parerea, cum esti denumit "clonac" daca cutezi sa zici ceva de marfa unui anumit dealer, cum marfa unui anumit dealer are recenzii de pagini intregi la lansare, etc., etc.
Ma intreb de ce nu se vede pe un anumit forum un thread de peste 130 de pagini despre sa zicem Naim
Dar, cum zic batranii, hotul striga cel mai tare "prindeti hotul"
In rest, despre un anumit user care-si schimba clonele ca pe ciorapi precizez ca respect ceea ce scrie pe acest forum cu mici exceptii (acuze).
In rest, este foarte binevenit sa scrie aici despre orice doreste, oricand, sub orice clona doreste, fara nici un fel de oprelisti (doar banarea cate unei clone cand sare calul).
End of off-topic  _________________
 |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
nicu_martin a scris: | este un sentiment de "Deja-Vu" |
Ei nu ... nu pot să cred ... e cald și Bedini se plictisește. |
|
Sus |
|
|
Boggy15Hz

Conectat la: 17 Dec 2005 Mesaje: 1094 Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!
|
|
Sus |
|
|
amlethus
Conectat la: 18 Aug 2005 Mesaje: 304 Locatie: Arad
|
Trimis: Mar Iul 20, 2010 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
@Boggy15Hz
într-un fel, e o consolare pentru că aceeași îngustime de viziune satirizată o au și utilizatorii de pc-uri cu Windows - mac-ul e scump, iau mai bine ceva cu windows, că ies mai ieftin, chiar dacă și ca să scrii un dvd sau un text trebuie să cauți altă aplicație decât cu ce vine sistemul de operare..., ce dacă se blochează și trebuie reinstalat sistemul de operare la fiecare schimbare de anotimp? e ieftin și poate fi umplut de softuri crackuite...
altfel, nu înțeleg bucuria asta sadică de-a dreptul că, iată, și apple o dă în bară, vai ce bine, deci tot ce face e o porcărie, mai bine nu ar exista etc. etc. |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Mar Iul 20, 2010 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
amlethus a scris: | @Boggy15Hz
într-un fel, e o consolare pentru că aceeași îngustime de viziune satirizată o au și utilizatorii de pc-uri cu Windows - mac-ul e scump, iau mai bine ceva cu windows, că ies mai ieftin, chiar dacă și ca să scrii un dvd sau un text trebuie să cauți altă aplicație decât cu ce vine sistemul de operare..., ce dacă se blochează și trebuie reinstalat sistemul de operare la fiecare schimbare de anotimp? e ieftin și poate fi umplut de softuri crackuite...
altfel, nu înțeleg bucuria asta sadică de-a dreptul că, iată, și apple o dă în bară, vai ce bine, deci tot ce face e o porcărie, mai bine nu ar exista etc. etc. |
Pana la urma e o chestie de gust, restul sunt povesti nemuritoare: Mac-urile nu-s mai fiabile hardware decat PC-urile, aplicatii freeware pt Mac sunt o gramada, iar softuri crackuite se gasesc in egala masura pt Mac si PC. Intr-adevar, cu un PC iesi mai ieftin la aceleasi performante, dar satisfactia estetica a folosirii unui Mac e categoric superioara. Si, evident, exista fanii Mac pe motiv ca-i scump da' n-are rost sa ne legam de ei pt ca-s o categorie distincta.  |
|
Sus |
|
|
Boggy15Hz

Conectat la: 17 Dec 2005 Mesaje: 1094 Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!
|
Trimis: Mar Iul 20, 2010 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca se bucura nimeni in mod special ca Apple o da in bara, dar e complet caraghios modul de "patinare cerebrala" a unor oameni care sunt incatusati de o sigla.
Evident ca asta se manifesta si pentru alte categorii de produse, de la "Am BMW, 'te-n plm", la "Ai Canon... lol... eu am Nikon".
Tocmai obiectivitatea si piciorul pe pamant care ar trebui sa caracterizeze un cumparator dispare. Moment in care esti o carpa, un cauciuc modelabil dupa matrita firmei. Esti un zombie care nu mai pune piciorul in prag cand esti pus capra, ci se duce si cauta lubrifiant. _________________
 |
|
Sus |
|
|
|