FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sfat achizitie boxe

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Incepatorul

Conectat la: 29 Aug 2010

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 9:24 pm    Titlul subiectului: Sfat achizitie boxe Raspunde cu citat (quote)

Salut!

Doresc sa-mi iau si eu un set de boxe dar nu prea stiu de care si de unde.
Asadar, poate ma ajutati voi, mai ales cei din Tm, sa-mi aleg ceva cuprins intre 3000-4000 RON.
Camera are cam 25mp.

Ma uitam la Quadral RHODIUM 90 dar sunt sigur ca exista si alte varinate.

Multumesc anticipat la cel/cei care se vor "obosi" sa ma ajute Smile

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 9:24 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

care este restul sistemului ? amplificator, sursa, etc ?

Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Incepatorul

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai amplificatorul nu se ia functie de boxe? Adica mai intai ma gandesc ca terbuie sa-mi gasesc ceva boxe care sa-mi placa si apoi sa gasesc un amplif care sa le stoarca...nu? Smile

Desi trece nitel peste suma initiala...ma uitam si la un B&W 683... pareri?

danb

Conectat la: 10 Feb 2004

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai sa zicem ca daca iti iei niste boxe care au nevoie de muschi ca sa fie miscate din loc (dynaudio imi vine in minte ca exemplu, sau standfloor-uri din alea cu 3 difuzoare de bas) si le ataci cu un amplif care abia da 30w in 8ohm (ca sa nu zic de unul pe lampa) o sa ne injuri ca suna prost si nu au bas.

Pe de alta parte boxele ti le alegi tu cu urechile tale ascultind muzica care iti place tie, numai ca prin Tm nu stiu showroom-uri cu boxe audiofile.
Sus
ionutd

Conectat la: 26 Iul 2010

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu sunt in masura sa dau sfaturi cu privire la componente, dar cred ca ar fi bine sa mentionezi si ce gen de muzica asculti, care va fi sursa si ce vrei de la boxe astfel incat cei care chiar pot da sfaturi in acest sens sa te poata indruma cat mai bine...
Sus
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic sa spui ce buget maxim poti aloca pentru: amplificator (integrat de ex.) si sursa.

Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633
Sus
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 10:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O pereche de Revox pe 3 cai, bookshelf te-ar multumi?Le are un cunoscut din Tim de vanzare, dar nu e forumist.Cred ca cere 300 de eu pe ele.Are mi se pare si un amplif integrat tot Revox la vanzare.Spor la cautari.Sa ne spui ce sistem ti-ai incropit.
Incepatorul

MesajTrimis: Lun Aug 30, 2010 10:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cosmin: am precizat ca pe boxe doresc sa dau in jur de 4000 ron... Acu daca e putin peste nu e bai mare.
Amplificator voi lua functie de boxe, ceva care sa poata sustine puterea boxelor. Bugetul pentru amplificator va fi ... Cat va fi nevoie sa se auda bine chiar daca va trebui sa astept 3 lunica sa strang acei bani.
Sursa probabil va fi un cd/dvd player, Ceva bun care sa se auda bine.
Imi place sa ascult jazz, blues, 90's, rock, dar si piesele bune ale momentului.

Nu sunt interesat de nimic sh...

kurupt

Conectat la: 15 Aug 2003

MesajTrimis: Lun Aug 30, 2010 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai daca ai o camera de 25mp sa nu faci prostia ce am facut eu adica am luat boxe standfloor Sad Se aude prost in spatiu mic, ele au nevoie de spatiu sa suna, eu in locul tau as lua ceva bookself.
CC

Conectat la: 25 Aug 2004

MesajTrimis: Mar Aug 31, 2010 11:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mergi pana la Szeged, la Mediamarkt.
Ai acolo ocazia sa asculti mai multe modele din gama respectiva de pret.

http://www.mediamarkt.hu/aruhazak/szeged.php
Google Map

Daca te razgandesti in privinta boxelor SH, iti recomand un drum pana la Arad: JMlab Cobalt + Creek

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum