Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Deathwish86
Conectat la: 01 Sep 2010 Mesaje: 16 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 2:12 pm Titlul subiectului: Opinii System Fidelity SA-250 |
|
|
Buna,
Sunt nou pe acest forum la fel ca si in domeniul hi-fi, experienta mea in acest domeniu este foarte restransa si nici nu merita mentionata. Dar sper ca, cu ajutorul vostru o sa iau decizia corecta Sa nu mai lungim lucrurile, doresc sa-mi construiesc un sistem stereo care sa aiba ca sursa, cel putin pt moment, PC-ul. Placa de sunet este un din gama medie si anume Creative X-Fi Xtreme Gamer. Bugetul de care dispun nu este unul consistent deloc, 2000ron, dar totusi sper ca nu o sa fie misiune imposibila. Deci m-ar interesa un amplificator stereo si o pereche de boxe floorstandere, preferabil. Eu am pus ochii pe System Fidelity SA-250, recunosc, pentru faptul care are un aspect placut dar si un pret destul de mic. Am cautat review-uri pe net dar sunt foarte putine si nu mi-am putut forma o idee completa. Ca alternativa ar fii NAD c316beee care din cate am citit "it's a sure thing" dar e mai scump cu vreo 200ron. Deasemenea m-ar interesa si o recomandare de boxe(preferabil negre) care sa "mearga" cu ampliful.
Astept opiniile/sfaturile voastre!
Multumesc! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 2:12 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
exista rubrica "ce sa cumpar?" pt acest tip de thread. la stereophile incercam sa dezbatem alte chestiuni... |
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
NAD e sure thing la banii astia.
Niste Monitor Audio BX2 negre se gasesc la el.
Total ar fi sub 2000. |
|
Sus |
|
|
Deathwish86
Conectat la: 01 Sep 2010 Mesaje: 16 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi cer scuze, rog un moderator sa-mi mute threadul la sectiunea indicata.
Totusi despre SA-250 nu stie nimeni nimic?
Boxe as prefera floorstandere chiar daca calitatea e mai slaba in target-ul de pret, nu am alta optiune de amplasare(raft,masa etc). |
|
Sus |
|
|
dani4utd Vizitator
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deathwish86 a scris: | Boxe as prefera floorstandere chiar daca calitatea e mai slaba in target-ul de pret, nu am alta optiune de amplasare(raft,masa etc). |
Daca ai loc pentru boxe de tip floorstand ai si pentru bookshelf, pe standuri potrivite. Poate ar trebui sa mentionezi si suprafata camerei. Daca completezi si locatia in profil, poate primesti o invitatie la o auditie din partea unui forumist. |
|
Sus |
|
|
|