Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ttsto
Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 419 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Da
Un amplificator pe lampi, preferabil ceva de 5w din Alaska , este match perfect cu Monitor Audio, cu impedanta de 6 ohm si sensibilitate de 90 db
Serios acum, apropo de player, am dubii serioase ca orice trancota din anii 90 va suna mai bine decat CA DacMagic. Il am, il folosesc zi de zi si este un dac excelent.
dant, daca te mananca sa schimbi amplificator, boxe, etc, va trebui sa faci aproape imposibilul, si anume sa ii convingi pe dealeri sa te lase sa le asculti la tine acasa. Un amp exceptional din clasa superioara este Anthem Integrated 225.
Insa, parerea mea, atata timp cat vei tine boxele asezate pe raft in biblioteca sau pe servanta la 17 cm de perete nu o sa ai mare succes, posibil ca un Squeezebox Boom sa sune la fel de bine.
Boxele tale au portul bass reflex pe spate, deci prima cauza a bubuielii vine din apropierea excesiva de perete.
Apoi, este posibil ca mobila ta sa functioneze ca o cutie de rezonanta pentru frecventele joase.
Incearca alta amplasare si posteaza impresiile tale. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 9:04 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
hifidoc

Conectat la: 13 Noi 2006 Mesaje: 300 Locatie: BV
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Dant, poti sa postezi o poza cu camera respectiva? |
|
Sus |
|
|
dant
Conectat la: 15 Iun 2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut si scuze ca nu am mai putut posta,citesc cu interes parerile voastre asa incat am sa atasez o schita cu camera.Imi cer scuze de calitate |
|
Sus |
|
|
dant
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Si atasamentul... |
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
In mod hotarat boxele nu sunt pozitionate bine.
Cumpara doua standuri si aseaza-le in stanga dreapta TV-ului. probabil cel mai simplu si nederanjant mod. |
|
Sus |
|
|
dant
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult tututror.Din ce inteleg de la voi trebuie sa-mi iau o persche de standuri.Aici am o alta dilema-ele o sa stea pe parchet si ma intrebam daca acesta nu se deterioreaza.Am inteles ca sunt ceva spike-uri pentru parchet?Trebuie neaparat sa fie umplute cu nisip?Multumesc si va tin la curent cu imbunatatirile care o sa apara. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu trebuie umplute neaparat cu nisip; pentru parchet exista niste protectii speciale de genul asta. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar fi benefic să le umpli cu nisip. Pentru protejarea parchetului poți folosi cu succes monezi de 0.5 lei. |
|
Sus |
|
|
none_sud

Conectat la: 01 Feb 2008 Mesaje: 56 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut! Daca esti interesat sa auzi cum suna yamaha a-s1000 si esti din buc te invit la o auditie ..am ca sursa roksan kandy mkiii , boxe wharfedale diamond 9.1 pe standuri , sarme supra + fadel
(sunetul este in limita boxelor)
Numai bine! |
|
Sus |
|
|
Liv32

Conectat la: 22 Aug 2009 Mesaje: 156 Locatie: Craiova
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu in locul tau, dupa achizitionarea standurilor, as incerca un integrat cu lampi. |
|
Sus |
|
|
|