Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Firezu
Conectat la: 29 Iun 2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin Iul 30, 2010 6:55 pm Titlul subiectului: Xbox 360 Vs. PlayStation 2 |
|
|
vreau de mult timp sa imi cumpar o consola pentru jocuri.
ma gandesc sa merg pe ideea de Xbox pentru ca am un prieten care are un Xbox 360 Arcade si e foarte multumit de el.grafica super,apar o gramada de jocuri etc .eu as vrea totusi un Elite Slim cu HDD de 250 gb.pentru ca e mai nou,sunt convins ca mai performant si imi place mai mult culoarea.asta se poate moda?
insa din ce am citit pe forumuri,Xbox-ul e o alegere proasta si multi spun ca PS2-ul e mult mai tare.din ce motiv...nu pot sa inteleg.insa lumea asta prefera.
ce ar trebui sa iau??nu bugetul e problema.in orice caz,nu vreau PS3 din cauza faptului ca nu se poate moda.
as vrea si eu niste pareri.
multumesc. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Iul 30, 2010 6:55 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ntz

Conectat la: 02 Iun 2009 Mesaje: 117 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 02, 2010 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
ps2 este o consola depasita de ceva vreme ca performante.
iti recomand xbox360 fara ezitare mai ales ca se poate moda .
eu am si xbox360 si ps3 si xboxul este clar mult mai folosit de mine .
iar jocurile pe xbox360 nu se compara cu cele de ps2 . |
|
Sus |
|
|
Verme
Conectat la: 11 Ian 2010 Mesaje: 47 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 02, 2010 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam nepotrivit postul pt forum de hi-fi si multimedia. Depinde ce vrei de la consola anyways. Xbox Slim nu se poate moda inca.
Comparand xbox 360/slim cu ps2.... hmm... le am pe amandoua si intr-adevar, ps2 e depasit de mult tehnologic DAR, si e un dar mare, PS2 mi se pare mai fun. Xbox 360 merge mai mult pt single-player. Pt co-op PS2 rulz ( ma chinui de ceva vreme de ex sa gasesc un rpg co-op pt xbox si nu am reusit, in shimb pt ps2 vezi baldur sgate, vezi champions of norrath, vezi mortal kombat si sa nu uitam de singstar + dance revolution ).
Single player + online multiplayer: Xbox360
Couch co-op: PS2
 _________________ Monitor Audio BR5+BR2+BRLCR+BRW10 |
|
Sus |
|
|
MyAndrei
Conectat la: 08 Apr 2010 Mesaje: 40 Locatie: Maramures
|
Trimis: Dum Sep 19, 2010 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clar iti recomand PS3, da intra-devar nu se poate moda, dar ai grafica care bate orice concurenta in materie de jocuri. Da sunt scumpe jocurile, in general...dar merita fiecare banut, cu pirateria ai si multe baguri, plus ca iti pierzi garantia, ma refer la XBox.
P.S- alegerea e a ta, eu am PS3 si sunt foarte multumit  _________________ Nu exista perfectiune! deci sunt un audiofil |
|
Sus |
|
|
Verme
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
MyAndrei a scris: | Clar iti recomand PS3, da intra-devar nu se poate moda, dar ai grafica care bate orice concurenta in materie de jocuri. Da sunt scumpe jocurile, in general...dar merita fiecare banut, cu pirateria ai si multe baguri, plus ca iti pierzi garantia, ma refer la XBox.
P.S- alegerea e a ta, eu am PS3 si sunt foarte multumit  |
1) PS3 se poate moda, cam de acum o luna
2)grafica este cam la fel ps3 vs xbox, difera mai mult genurile de jocuri pe care sunt axate fiecare
3)nu exista buguri din cauza jocurilor back-up ( cel putin eu nu am vazut vreunul vreodata nici pe ps2 nici pe xbox )
4)la xbox NU se pierde garantia (nici la PS3 ) _________________ Monitor Audio BR5+BR2+BRLCR+BRW10 |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
4. Probabil te referi la vreo modare 100% software, modarea hard implica deteriorarea sigiliului si pierderea garantiei. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
Verme
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cosmin_C a scris: | 4. Probabil te referi la vreo modare 100% software, modarea hard implica deteriorarea sigiliului si pierderea garantiei. |
Pey cine isi mai face modari hard la x360 ? ....... doar pt jTag daca ai neaparata nevoie, si da atunci se duce, dar soft... dureaza 10 min, sigiliul ramane intact ... _________________ Monitor Audio BR5+BR2+BRLCR+BRW10 |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca romanasul nu a aflat de modarea asta pentru ca-mi vin in draci la garantie cu sigiliul rupt; dealtfel si cei care ofera servicii de modding pe la Publicitate pe diverse forumuri am vazut ca au doar varianta hard, daca tu poti face soft vezi ca ies bani buni din treaba asta.  _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
Verme
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cosmin_C a scris: | Se pare ca romanasul nu a aflat de modarea asta pentru ca-mi vin in draci la garantie cu sigiliul rupt; dealtfel si cei care ofera servicii de modding pe la Publicitate pe diverse forumuri am vazut ca au doar varianta hard, daca tu poti face soft vezi ca ies bani buni din treaba asta.  |
Hehe, nu ma ocup cu asa ceva , dar a mea asa a fost rezolvata.... Si romanasul care face hard... cel putin in buc, face probabil la baietii din unirii care... hmm.... i-am vazut o data ce lipituri faceau la un ps2 si imi venea sa ii iau la bataie _________________ Monitor Audio BR5+BR2+BRLCR+BRW10 |
|
Sus |
|
|
|