FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
HIFIARENA 2010
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
eduardlapas

Conectat la: 06 Mai 2005

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2010 4:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dinica a scris:

Eu spun sa le faci reclama... Smile

De ce spui asta? Wink

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2010 4:40 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2010 6:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fiecare dintre noi avem anumite amintiri despre un anume sistem. Eu, de exemplu, am audiat acum cativa ani un sistem Marantz (seria 11S2). Neavand foarte multa experienta l-am considerat foarte mult timp ca fiind miezul sunetului pentru mine.
Pe masura ce am audiat din ce in ce mai multe scule, am acumulat o oarecare experienta (mai am inca multe de invatat !), iar acea impresie a inceput sa se dilueze.

felixx

Conectat la: 17 Iul 2005

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2010 7:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marriott a fost cea mai buna si in opinia mea.
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2010 7:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eduardlapas a scris:
dinica a scris:

De ce spui asta? Wink

Eduard, daca ti-a placut ceva cu adevarat ar trebui sa ne impartasesti aceasta experienta. Idea Wink

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008

MesajTrimis: Joi Oct 07, 2010 11:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sustin.
"Reclama" fac doar saracii (nu material).
Omul entuziast se identifica (sa zicem) cu usurinta de catre publicul cititor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
eduardlapas

Conectat la: 06 Mai 2005

MesajTrimis: Vin Oct 08, 2010 11:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dinica a scris:
eduardlapas a scris:
dinica a scris:

De ce spui asta? Wink

Eduard, daca ti-a placut ceva cu adevarat ar trebui sa ne impartasesti aceasta experienta. Idea Wink

OK. Este vorba despre niste boxe Jamo Oriel. Iti amintesti de ele?

Costel S

Conectat la: 09 Mar 2007

MesajTrimis: Vin Oct 08, 2010 12:14 pm    Titlul subiectului: Hi Fi Arena Raspunde cu citat (quote)

Referitor la Jamo Oriel: am ascultat sisteme care sunau mult mai bine si care costau mai putin. De exemplu sistemul care cu boxe Audio Note, sursa pickup, amplificatorul nu-l mai retin.
Oricum sunt sigur ca Jamo Oriel ar fi putut fi puse in valoare dar in alt sistem si mai ales intr-o alta incapere.
Un minus al participantilor, dar pe care nu vreau sa-l generalizez, este muzica folosita (nu intotdeauna inspirata) si nivelul sonor.
De asemenea cred ca un astfel de eveniment ar trebui organizat intr-o locatie in care sa poata veni cat mai multi expozanti/dealeri (a se citi "mai ieftina"), dar cred ca Expotec - organizatorul consacrat al eventului - nu se gandeste la acest aspect. Pentru un asemenea scop ar fi nevoie de cineva suficient de pasionat care sa inteleaga cu adevarat fenomenul.
Sus
Kerio

Conectat la: 18 Mai 2006

MesajTrimis: Vin Oct 08, 2010 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma insel cumva, la ultima editie Focal Electra cantau pe un Nait 5i?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Costel S

Conectat la: 09 Mar 2007

MesajTrimis: Vin Oct 08, 2010 1:22 pm    Titlul subiectului: HiFi Arena Raspunde cu citat (quote)

Exact, era un model de standfloor, cred Be 1007/1008.
Nu cred ca a fost combinatia cea mai fericita, boxele acelea puteau fi puse in valoare cu amplificare/sursa Naim dar din seriile superioare (202/200, 282/250, 252/300; CDX2, CDS3).
Sus
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007

MesajTrimis: Vin Oct 08, 2010 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kerio a scris:
Ma insel cumva, la ultima editie Focal Electra cantau pe un Nait 5i?

pai nu v-am zis eu ca 5i e miezul ?!
Sus
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Vin Oct 08, 2010 2:55 pm    Titlul subiectului: Re: HiFi Arena Raspunde cu citat (quote)

Costel S a scris:
Nu cred ca a fost combinatia cea mai fericita, boxele acelea puteau fi puse in valoare cu amplificare/sursa Naim dar din seriile superioare (202/200, 282/250, 252/300; CDX2, CDS3).

Din acel combo am remarcat in mod special potrivirea tonala, altfel este clar pentru toata lumea ca micul Naim 5i nu avea cum sa scoata maximul din boxe. Smile

Citat:
OK. Este vorba despre niste boxe Jamo Oriel. Iti amintesti de ele?

Nu-mi amintesc mai nimic de la acel eveniment, doar faptul ca am fost foarte impresionat de sunetul din unele camere. Embarassed

felixx

Conectat la: 17 Iul 2005

MesajTrimis: Vin Oct 08, 2010 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Proprietarul acelor Jamo Oriel e aici pe forum si ne poate spune mai multe Wink ....Audio Note,Pilastro,Euphonia...pe langa altele..... Cool
Constantin C.

Conectat la: 11 Apr 2007

MesajTrimis: Sam Oct 23, 2010 12:50 pm    Titlul subiectului: Re: HiFi Arena Raspunde cu citat (quote)

Costel S a scris:
Nu cred ca a fost combinatia cea mai fericita...

A fost chiar tare nefericita...Ei, asta este un motiv pentru care nu mai are importanta prezenta la eveniment. Daca, din motive de economie, confort, etc., imperechezi aiurea aparatele ( a se vedea si Electorcompaniet) poate este mai bine sa ramai in showroom.

Participarea la astfel de manifestari cultural-artistice nu este in sine aducatoare de profit imediat si cred ca ar trebui ca expozantii sa-si faca reclama lor insisi in primul rand, brandurile pe care le reprezinta, fiind cunoscute.
Sus
FM Acoustics

Conectat la: 20 Apr 2005

MesajTrimis: Lun Noi 01, 2010 1:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

RMAF 2010 (se pare ca nu doar la noi sunt probleme cu absorbtia bass-ului)

http://www.avguide.com/blog/tas-rmaf-jonathan-valin-loudspeakers-priced-20000-and-above

"Right on the heels of Robert’s declaration that the sound was less colored at this year’s RMAF, I’m here to say that, in my neck of the woods, the sound at RMAF was a mixed bag. There were several standouts and a handful of extraordinary demos, but an awful lot of the speakers sounded alike—very good for the most part, but not exceptional. This could be the result of similar drivers, similar crossovers, similar enclosures, or it could be the result of the similarity of the rooms (particularly the smaller rooms, which tended to suck out the bass and brighten up the treble), or it could be the result of the lousy electricity (which last year simply went off briefly).

As luck would have it the very first room I listened in (before the show even officially started) was one of the $27k Wilson Sasha rooms (a larger room with none of the bass-suckout and soundstage-constricting problems of the shoebox-sized closets that many others showed in at the Marriott)."
Sus
Liv32

Conectat la: 22 Aug 2009

MesajTrimis: Lun Noi 01, 2010 9:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mai injurati de pomana: s-a anulat

http://www.mrcosmin.ro/2010/10/22/hi-fi-arena-2010-a-fost-anulat/
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
Pagina 8 din 9

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum