Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
bmn
Conectat la: 23 Apr 2010 Mesaje: 58 Locatie: HD
|
Trimis: Sam Oct 16, 2010 9:20 pm Titlul subiectului: Pareri modele Yamaha si modele Marantz. Trancote reusite ? |
|
|
Buna seara.
Intrebarea mea e urmatoarea si se adreseaza celor care au ascultat modele respective.
Ce modele Yamaha au fost mai reusite la fel si la Marantz ?
Yamaha 2070 e un receiver dar sunt curios daca pe partea de stereo se ridica la nivelul seriei AX sau cu alte cuvinte, care e seria cea mai reusita de la Yamaha ca si sunet ?
La Marantz stiu ca PM-84 si PM-94 au fost foarte reusite. Merita luat PM-84 de exemplu pentru acei 30w clasa A ? Ce alt Marantz de generatie mai noua suna la fel sau mai bine ca seria Pm-84, PM-94 ?
Ma refer STRICT la trancote. Va rog nu veniti cu avioane de 2000E.
Stiu ca si PM-84 si Yamaha 2070 au fost la vremea lor echivalentul a 2000$ dar asta a fost demult si acum au preturi foarte accesibile. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Oct 16, 2010 9:20 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
johnniewalker

Conectat la: 27 Oct 2008 Mesaje: 255 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
bmn
Conectat la: 23 Apr 2010 Mesaje: 58 Locatie: HD
|
Trimis: Dum Oct 17, 2010 8:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Stiu topicul acela de mult. Pe mine ma intereseaza in special aceste 2 firme.
Vreau sa stiu daca 2070 suna mai rau la fel cu seria ax ( yamaha ) si daca PM-84 are corespondent mai nou ( dar nu foarte scump ) in calitatea sunetului ( marantz ), asta de la oameni care au ascultat ambele modele. |
|
Sus |
|
|
mariusantonio
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 70 Locatie: Galati
|
Trimis: Joi Oct 21, 2010 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am un pm84 mkII in stare impecabila ( tehnica si optica ) , neatins ,merita fiecare banut platit pentru el .se aude de vis.
un "avion" din zilele noastre ,cu aceleasi caracteristici , iti mananca foarte multi bani. _________________ Luxman L , Marantz PM, Denon DCD , Sony CDP, Supra , Wharfedale . |
|
Sus |
|
|
mariusantonio
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 70 Locatie: Galati
|
|
Sus |
|
|
|