FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Pareri modele Yamaha si modele Marantz. Trancote reusite ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bmn

Conectat la: 23 Apr 2010

MesajTrimis: Sam Oct 16, 2010 9:20 pm    Titlul subiectului: Pareri modele Yamaha si modele Marantz. Trancote reusite ? Raspunde cu citat (quote)

Buna seara.
Intrebarea mea e urmatoarea si se adreseaza celor care au ascultat modele respective.
Ce modele Yamaha au fost mai reusite la fel si la Marantz ?
Yamaha 2070 e un receiver dar sunt curios daca pe partea de stereo se ridica la nivelul seriei AX sau cu alte cuvinte, care e seria cea mai reusita de la Yamaha ca si sunet ?
La Marantz stiu ca PM-84 si PM-94 au fost foarte reusite. Merita luat PM-84 de exemplu pentru acei 30w clasa A ? Ce alt Marantz de generatie mai noua suna la fel sau mai bine ca seria Pm-84, PM-94 ?
Ma refer STRICT la trancote. Va rog nu veniti cu avioane de 2000E.
Stiu ca si PM-84 si Yamaha 2070 au fost la vremea lor echivalentul a 2000$ dar asta a fost demult si acum au preturi foarte accesibile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Oct 16, 2010 9:20 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
johnniewalker

Conectat la: 27 Oct 2008

MesajTrimis: Sam Oct 16, 2010 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vezi si aici, am deschis un topic similar in trecut, despre toate marcile in general

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=21660

bmn

Conectat la: 23 Apr 2010

MesajTrimis: Dum Oct 17, 2010 8:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu topicul acela de mult. Pe mine ma intereseaza in special aceste 2 firme.
Vreau sa stiu daca 2070 suna mai rau la fel cu seria ax ( yamaha ) si daca PM-84 are corespondent mai nou ( dar nu foarte scump ) in calitatea sunetului ( marantz ), asta de la oameni care au ascultat ambele modele.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
mariusantonio

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Joi Oct 21, 2010 10:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am un pm84 mkII in stare impecabila ( tehnica si optica ) , neatins ,merita fiecare banut platit pentru el .se aude de vis.
un "avion" din zilele noastre ,cu aceleasi caracteristici , iti mananca foarte multi bani.

mariusantonio

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Vin Oct 22, 2010 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cam asa arata un pm84 mkII

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22755&postdays=0&postorder=asc&start=150

Number One

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum