Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
..bHz..

Conectat la: 23 Dec 2004 Mesaje: 47 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 4:41 pm Titlul subiectului: Ce reciever? Ce boxe? Ce sub? |
|
|
Salut,
N-am mai "prestat" pe forumul asta de ceva vreme, vad ca intre timp standardele calitatii audio au crescut la nivel de arta si orice profan e luat peste picior Sper sa nu mi se-ntample
Problema mea e ca vreau sa scap de traditionalul Z5500. Am tot oscilat catre alte sisteme similare (gen microlab, edifier, etc) insa, avand in vedere ca-n ultima perioada ascult multa muzica, putine filme si deloc jocuri pe boxe m-am gandit sa trec la reciever + anexe.
Avand in vedere diferentele de bani, am zis s-o iau incet, un reciever + boxele fata. Urmand ca-n lunile viitoare si-n functie de bani sa completez pana la "5.1"
Dupa cum ziceam, sunt experimentat 0 in "a asculta" boxe insa consider ca apreciez sunetul destul de precis (fac diferentele intre sunetul cu sau fara perdeaua trasa intr`o camera de ex ).
Din considerente pur estetice si pentru ca Yamaha imi suna mie bine, m-am orientat catre ceva gen:
http://www.avstore.ro/receivere/yamaha-rx-v467-rx-v467/
La care sa adaug doua bookshelf pentru fata (n-am loc de altceva) si poate luna viitoare un sub corespunzator. M-astept ca doar boxele fata sa sune usor dubios dar sunt rabdator...
Ce parere aveti? Sunt incredibil de flexibil, in fond nu ma pricep deloc si stiu asta 
Ultima modificare efectuata de catre ..bHz.. la Lun Oct 11, 2010 4:51 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 4:41 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce buget initial ai?
Second poate fi o alternativa? |
|
Sus |
|
|
..bHz..

|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
E ok si second, atata timp cat vanzatorul este "de incredere". Asa, sa iau in calcul loterii gen okazii.ro nici nu ma gandesc.
Pentru reciever am zis 1.500 ron (+/- 10%). Pt boxele fata, avand in vedere ca nici recieverul n-o sa fie intruchiparea perfectiunii, undeva pe la 3mil buc?! |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e cam putin ptr boxe, comparativ cu amplificarea? _________________ Ori santem audiofili, ori nu mai santem.Nu putem asculta toti Schopenhauer. |
|
Sus |
|
|
stuparu_mihairadu
Conectat la: 20 Mar 2009 Mesaje: 385 Locatie: craiova
|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
din ce am vazut pe net 3 mil pe bucata e cam putin pt niste boxe decente....eventual daca nu dispui de mai mult incearca sa mai tai de la amplificator....sau du-te pe un sh....si mai pune la boxe..
bafta! |
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu zic sa mai pui la boxe. |
|
Sus |
|
|
bradu07

Conectat la: 20 Noi 2007 Mesaje: 82 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mar Oct 12, 2010 9:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cum ai zis "ascult multa muzica, putine filme si deloc jocuri pe boxe" mai bine ai aloca 1500 lei pe boxe si restul pe un amplificator sh si o sa se auda mult mai bine dacat cu boxe de 600 lei si un receiver de 1500 lei. |
|
Sus |
|
|
..bHz..

|
Trimis: Mar Oct 12, 2010 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Hm, rezonabil. Dar nu pot ramane "stereo" forever, deci ar trebui ca acum sa iau boxele de aprox 1500ron, si sa caut un reciever sh. Are cineva?!  |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 12, 2010 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
De ce nu poti ramane pe stereo forever? Pana cand muzica multicanal o sa devina predominanta cred ca or sa fim cu totii pensionari; muzica ramane in continuare pe stereo in cea mai mare parte a sa, un receiver multicanal ieftin amplifica extrem de prost si nu ar face decat sa ingroape complet sunetul, indiferent de boxele alese. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
..bHz..

|
Trimis: Mar Oct 12, 2010 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai, din cauza filmelor... Acum am stat si m-am gandit, cred ca muzica e 50%-50% cu filmele. Cand am zis "putine filme" nush exact la ce ma gandeam. |
|
Sus |
|
|
Verme
Conectat la: 11 Ian 2010 Mesaje: 47 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 12, 2010 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
..bHz.. a scris: | Hm, rezonabil. Dar nu pot ramane "stereo" forever, deci ar trebui ca acum sa iau boxele de aprox 1500ron, si sa caut un reciever sh. Are cineva?!  |
poti incerca niste BR2 - sunt 960, nu 1500 si se aud ok, asa nu tai nici prea mult din bugetul de amplificare  _________________ Monitor Audio BR5+BR2+BRLCR+BRW10 |
|
Sus |
|
|
..bHz..

|
Trimis: Sam Oct 16, 2010 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Verme a scris: | ..bHz.. a scris: | Hm, rezonabil. Dar nu pot ramane "stereo" forever, deci ar trebui ca acum sa iau boxele de aprox 1500ron, si sa caut un reciever sh. Are cineva?!  |
poti incerca niste BR2 - sunt 960, nu 1500 si se aud ok, asa nu tai nici prea mult din bugetul de amplificare  |
Mi-au fost oferite astea pe pm, la sub jumatate din pretul de pe site.
http://www.avstore.ro/boxe/revolver-music-1-music-1/
E normal, adica asa repede se devalorizeaza sau e posibil s-aiba "vicii ascunse"? |
|
Sus |
|
|
..bHz..

|
|
Sus |
|
|
Verme
Conectat la: 11 Ian 2010 Mesaje: 47 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 27, 2010 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa te uiti si la astea:
http://www.avstore.ro/boxe/monitor-audio-bronze-br5/
Nu stiu daca mai gasesti pe stoc, importatorul vad ca nu le mai are pe site, dar poate au mai ramas pe undeva  _________________ Monitor Audio BR5+BR2+BRLCR+BRW10 |
|
Sus |
|
|
bradu07

Conectat la: 20 Noi 2007 Mesaje: 82 Locatie: Brasov
|
|
Sus |
|
|
|