Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Dum Oct 31, 2010 6:42 pm Titlul subiectului: Inscriptionare aparate vintage |
|
|
Sunt convins ca multi s-au lovit de aceasta problema,panourile frontale ale aparatelor vechi de pe care sunt sterse litere sau cifre.
De curand am cumparat un amplificator Lenco A50,la care sunt sterse cateva cifre din jurul volumului si mi-am tot batut capul cum sa le scriu IDENTIC.
Singura solutie viabila in momentul de fata ar fi sa cumpar niste litere/cifre care se lipesc - tin minte ca erau pe vremuri niste colite cu asa ceva in magazine - parca "letraset" se numeau.
Apelez la impatimitii de vintage sa imi mai dea vreo idee sau chiar mai multe,nu e suparare. Desigur,sa nu implice costuri uriase.  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Oct 31, 2010 6:42 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum Oct 31, 2010 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca un transfer termic ar fi solutia ideala si este destul de rezistent. Practic este aceeasi metoda folosita si in inscriptionarea cablajelor. Iti trebuie o foaie dublu cretata si o imprimanta alb negru. Intr-un Ms Word spre exemplu, ai putea scrie caracterele necesare pentru ampliful tau cu conditia sa le printezi "in oglinda" . Va trebui sa dai tonerul la maxim. Dupa ce ai imprimat caracterele necesare pe foaia cretata, vei potrivi caracterele fix pe locul unde lipsesc si cu fierul de calcat vei trece de cateva ori peste foaie. Sper sa reusesti  _________________ Analog is Music, Digital is mathematics |
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Lun Noi 01, 2010 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu inca nu am avut probleme cu inscriptiile , am citit undeva ca e boala generala la AKAI sa mai cada cate o litera .......cred ca metoda descrisa de djmk e de departe cea mai buna .......de scris nu poti sa scrii cu nimic si sa iese bine ... _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar Noi 02, 2010 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa cada doar o litera? Sa vezi cum mi-a cazut mie juma de serigrafie la akai Am u61 dupa ce l-am sters cu o carpa uscata pe partea frontala. _________________ Analog is Music, Digital is mathematics |
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Mar Noi 02, 2010 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intre timp am mai luat legatura cu un amic care lucreaza in tipografie, se poate reface tot bordul exact cum a fost original,singura mare problema este gasirea unei hartii speciale pe care se apasa cu un creion si litera ramane imprimata.
El spune ca,daca as avea hartia respectiva el imi poate imprima pe ea ceea ce doresc,urmand ca eu sa pozitionez si sa fac transcrierea.
Are cineva idee unde pot gasi "hartia asta speciala"?
PS. Multumesc de sfaturi! Mai astept si altele.  |
|
Sus |
|
|
dany67

Conectat la: 15 Sep 2006 Mesaje: 79 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Noi 02, 2010 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca metoda reala e serigrafierea. |