FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Superboxe de 105db/1W/1m la numai 200$ /bucata .
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2005 9:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Jesus Crist superstar !

Misto avatar ti-ai tras !

Mai fain ca imparatul cel rau din Star Wars .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2005 9:16 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2005 2:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dan...ai apucat vreun Blue Tech la mana? Au mai aparut doua modele, date la 2x800 si 2 x 1000. Cel dat la 2 x 1000 are alimentare de +/- 115V. Pe celalalt nu l-am prins la mana. Inca. Smile

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DJ DNA

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2005 10:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am butonat nici un Blue Tech pina acum .
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2005 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Boxele au venit cu fata la pachet... Laughing
Boxe italiene...
2x2500W + 2x0,5 kg Laughing
Sus
DJ DNA

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2005 7:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si cum se comporta in materie de fidelitate ?

Or da si brunete ?
Sus
kappa_ii

Conectat la: 22 Sep 2004

MesajTrimis: Sam Ian 22, 2005 2:53 am    Titlul subiectului: aha Raspunde cu citat (quote)

rellaxx te rog daca poti fa si tu o poza la amplificatoru tau desfacut
fai poza la traf la condensatori si la finali !!

eu din cite stiam cineva a testat acest amplificator pe un aparat special si a trecut valoarea puterii pe un forum !! si era mult sub caracteristici !!
si mai era un site unde se vindeau asa ceva si era precizat urmatoru aspect ca pe 4 ohm intra in protectie dupa 5 minute de ascultat la putere mare ! si a fost necesar suplimentarea racirii cu inca un ventilator !

cs2300 din ce am vazut eu are condensatori de filtraj la 35 v deci ar avea maxim 35 v continuu de unde poti scoate din 35 v o putere de 300 w ?

as putea da eu un raspuns poate pune ambele alimentari de 35 in comun si ajunge la 70 v dar in alt mod eu nu vad cum ar avea 300 w ??

ceea ce e de remarcat cel putin la cs2300 ca are filtraj de 8 * 6800uF ceea ce este de apreciat ! dar finali nu prea suporta 300 w !

trimite pozele daca poti pe adresa de mail kappa_ii2000@yahoo.com
Sus
ReLLaXX

MesajTrimis: Dum Ian 23, 2005 4:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CS 2500 are +/- 86 V alimentare. Si nu are absolut nici o problema la 4 Ohm, nici dupa 10 ore de functionare in peak. Pe o perioada scurta (aprox 45 min) a mers si la 2 Ohm fara sa decupleze, dar nu exista castig de putere in raport cu impedanta. Dar cu siguranta nu decupleaza. Am sa fac niste poze si am sa le pun aici. Dar referitor la CS 2300, gandeste-te ca e un amplif de 2 x 300 (2 x 200 real) la 4 Ohm. Ceea ce inseamna 2 x 100 (max) la 8 Ohm. Asa ca nu trebuie sa te mire ca are alimentare asa de mica. Eu am folosit doar CS 2500 si mai nou am vazut modelele noi, PA 800 si PA 1000, de 2 x 800 respectiv 2 x 1000 la 4 Ohm. Si rectific, PA 1000 are +/- 120 V alimentare si 18 finali pe canal (daca am numarat bine). Incerc sa revin cu pozele alea.

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
ReLLaXX

MesajTrimis: Joi Ian 27, 2005 8:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CS 2300 are 4 alimentari de +/- 35 V inainte de etajul de filtrare, care devin 2 alimentari de +/- 70 V dupa acesta. Daca cel care a masurat tensiunile de alimentare nu a stiut macar atat, adica sa le masoare dupa etajul de filtrare sau direct pe tranzistor, nu vad cum dorea sa calculeze macar aprox. puterea acestor amplificatoare.... Inca nu am reusit nimic cu pozele. Astept aparatul digital, dar o sa apara si alea.

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum