FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sfat achizitie boxe stanfloor

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bogdanalex

Conectat la: 01 Dec 2010

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 10:39 pm    Titlul subiectului: Sfat achizitie boxe stanfloor Raspunde cu citat (quote)

Vreau sa imi achizitionez 2 boxe standfloor-ca buget pana in 15 milioane.
Nu am receiver sau amplificator urmand sa il iau dupa ce cumpar boxele in functie de ce buget imi rane sh/nou, dar boxele in principiu le -as vrea noi. Cunostintele mele in domeniul audio sunt minime, dar din ce am cautat pe internet am vazut ca marcile Magnat (Monitor Supreme), Monitor Audio, Proson, Focal, Whaferdale (vr 400,300) sunt bune. Problema este ca am vazut ca o anumita marca de boxa este recomandata pentru cei care asculta jazz, muzica clasica (ca exemplu). Eu voi folosi ca sursa PC si as vrea sa imi fac un sistem audio dintr-un amplificator stereo si 2 boxe standfloor. M-ar interesa niste boxe care au si un bas puternic. Ascult muzica electronica, tehno, muzica veche (de fapt cam toate genurile).
Boxele pe care le iau vreau sa le tin cativa ani, deci nu am nevoie de sfaturi de genul, ia marca X , le tii 1 an, le vinzi si iei altele.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 10:39 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
cheloo

Conectat la: 15 Iun 2008

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 11:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai MP

O seara placuta Trink

bogdanalex

MesajTrimis: Dum Dec 05, 2010 12:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am primit pana acum numai oferte de vanzare pe pm. Astept totusi niste sfaturi pt. alegerea marcii si modelului.
Sus
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Dum Dec 05, 2010 2:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.avstore.ro/boxe/magnat-quantum-555/

Poate astea...

MesajTrimis: Lun Dec 06, 2010 6:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicu_martin a scris:
http://www.avstore.ro/boxe/magnat-quantum-555/

Poate astea...

Care crezi ca s-ar potrivi mai bine ce mi-ai recomandat tu sau supreme 2000?
Sus
bogdanalex

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2010 12:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu e nimeni care sa ma indrume sa cumpar niste boxe?
Sus
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2010 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca 1500 RON este un buget putin prea mic pentru floorstandere; in banii astia intra niste bookshelf decente si niste floorstands sub-decente... poate si din cauza asta nu prea primesti sfaturi. Wink
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2010 11:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cosmin cam are dreptate.
Sus
24fret

Conectat la: 17 Mar 2008

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2010 4:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai bine iei SH.
Oricat de bune ar fi niste boxe noi de 1500 de RON, unele SH de 1500 de RON care au costat 2000 de RON noi vor fi mai bine. Ca iei standfloor sau bookshelf e alegerea ta, insa pentru jazz eu ti-as recomanda boxe pe 3 cai.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
luk234

Conectat la: 21 Oct 2009

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2010 10:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca si 24fret te indemn la SH , ai toate sansele sa iei la 1500 roni incinte de 1000euro noi. Si daca renunti la ideea de coloane "risti" sa iei ceva deosebit
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum