Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
MMC
Conectat la: 03 Feb 2004 Mesaje: 407 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Merge (uneori ) si la Constanta.
Un automatic iefin si bun sunt cele de la Orient, producator japonez cu multa experienta in domeniu. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 11:03 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Crezi ca e intrebare?
Rolex nici macar nu se vinde online. |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai nu scrie "replica watches"?  |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi plac Rolexurile alea ca-ti masoara si timpul cosmic, ca sa nu zic comic: Rolex Oyster Perpetual Superlatice Cronometer Officially Certified Cosmograph.Asa ca merge si pe Luna.
http://ceasurionline.com/product_info.php?cPath=2_38&products_id=461 _________________ Ori santem audiofili, ori nu mai santem.Nu putem asculta toti Schopenhauer. |
|
Sus |
|
|
atlantic3009
Conectat la: 20 Mar 2010 Mesaje: 53 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
In bugetul alocat si automatic, mergi cu incredere pe Seiko 5/Orient/Citizen.
Seiko 5 am avut si pot sa-ti spun ca e foarte bun la pretul lui. |
|
Sus |
|
|
petru2ioan

Conectat la: 11 Feb 2010 Mesaje: 162 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 24, 2010 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici swatch nu sunt tare scumpe. Acolo scrie high quality replica watches. |
|
Sus |
|
|
grig

Conectat la: 04 Aug 2005 Mesaje: 640 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam Dec 25, 2010 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cele automatice si radio controlate - cand s-au stricat te uiti la ele si fluieri a paguba. Gata.
Cele mecanice (manuale sau automatice) - le duci la un ceasornicar.
In suma respectiva eu as recomanda Orient. Gasesti unul mecanic sigur. _________________ „Fiecare are gusturile lui în muzică... N-are cum să asculte toată lumea numai Schopenhauer.”
-- Costi Ioniță -- |
|
Sus |
|
|
stuparu_mihairadu
Conectat la: 20 Mar 2009 Mesaje: 385 Locatie: craiova
|
Trimis: Sam Dec 25, 2010 3:35 pm Titlul subiectului: Re: Recomandare ceas de mână |
|
|
motanici a scris: | Depinde daca vrei ceasul pentru aspect sau e importanta precizia ceasului.
Ceasurile moderne chiar modelele mai scumpe nu sunt precise, iar calitativ cam lasa de dorit.Dar daca vrei un ceas bun si in suma la care vrei tu cauta un model de Casio ceva mai vechi.Ma refer la acele modele de Casio electronice care au pe langa o multitudine de functii si reglaj de precizie pentru quartz.Personal am Casio , modele ceva mai vechi si au acel reglaj de precizie si un astfel de ceas are abatere cel mult 3-4 secunde pe an.
Compara cu multe din modelele moderne la care precizia este cam de + sau - 15 sec pe luna.Iti doresc bafta la achizitie! |
amice....si crezi ca daca pierz 4 secunde pe an e o crima:))....eu inteleg ca lumea e punctuala...dar nici chiar asa.... )....ca are o abatere de 4 secunde pe an sau 15 pe luna cum zici mai sus nu e o crima asa mare zic eu....toate pierderile astea le reglezi automat la schimbarile de ora.nu?? |
|
Sus |
|
|
johnniewalker

Conectat la: 27 Oct 2008 Mesaje: 255 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 25, 2010 7:13 pm Titlul subiectului: Re: Recomandare ceas de mână |
|
|
stuparu_mihairadu a scris: | amice....si crezi ca daca pierz 4 secunde pe an e o crima:))....eu inteleg ca lumea e punctuala...dar nici chiar asa.... )....ca are o abatere de 4 secunde pe an sau 15 pe luna cum zici mai sus nu e o crima asa mare zic eu.. |
Asa ar zice si pasionatii de ceasuri daca ar intra in lumea audiofiliei, "pana la urma care mama masii sunt diferentele intre o boxa de 150 euro si una de 30000 euro, ca eu nu le aud ?! Ca doar n'o fi o crima daca ascult pe alea ieftine, mai bag putin bass din egalizator si e tot aia ... imi raman bani de-o shaorma pe zi pentru tot restul vietii!" _________________ ... |
|
Sus |
|
|
stuparu_mihairadu
|
Trimis: Sam Dec 25, 2010 7:17 pm Titlul subiectului: Re: Recomandare ceas de mână |
|
|
johnniewalker a scris: | stuparu_mihairadu a scris: | amice....si crezi ca daca pierz 4 secunde pe an e o crima:))....eu inteleg ca lumea e punctuala...dar nici chiar asa.... )....ca are o abatere de 4 secunde pe an sau 15 pe luna cum zici mai sus nu e o crima asa mare zic eu.. |
Asa ar zice si pasionatii de ceasuri daca ar intra in lumea audiofiliei, "pana la urma care mama masii sunt diferentele intre o boxa de 150 euro si una de 30000 euro, ca eu nu le aud ?! Ca doar n'o fi o crima daca ascult pe alea ieftine, mai bag putin bass din egalizator si e tot aia ... imi raman bani de-o shaorma pe zi pentru tot restul vietii!" |
nu contest ca exista diferente..ca doar le-a enumerat mai sus.dar la sunet zici ca le auzi..pe cand la ceas?chiar conteaza faptul ca un ceas ramane in urma cu 4 secunde pe an fata de altul? |
|
Sus |
|
|
johnniewalker

Conectat la: 27 Oct 2008 Mesaje: 255 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 25, 2010 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai tocmai asta e faza si cu ceasurile. Sunt oameni care dau averi pe ceasuri pentru o diferenta infima de 2.41 milisecunde. Sunt oameni care dau averi pe boxe pentru o diferenta infima, ca se aude aerul in jurul saxofonului (ca ce-are si fara aer, nu tot acelasi saxofon e ? ) Sunt oameni care dau averi pe un tablou original, cand doar o copie nu arata identic, minus cateva detalii minuscule, dar si cu alea si fara alea - imaginea nu e aceeasi ? Sunt pasionati in fiecare domeniu care dau averi pe ceva pe care noi ceilalti le consideram inutile. Dar zi-i asta unui pasionat! Am gasit la indemana sa dau exemplul initial cu boxele deoarece suntem pe un forum hi-fi. _________________ ... |
|
Sus |
|
|
stuparu_mihairadu
|
Trimis: Sam Dec 25, 2010 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
johnniewalker a scris: | Pai tocmai asta e faza si cu ceasurile. Sunt oameni care dau averi pe ceasuri pentru o diferenta infima de 2.41 milisecunde. Sunt oameni care dau averi pe boxe pentru o diferenta infima, ca se aude aerul in jurul saxofonului (ca ce-are si fara aer, nu tot acelasi saxofon e ? ) Sunt oameni care dau averi pe un tablou original, cand doar o copie nu arata identic, minus cateva detalii minuscule, dar si cu alea si fara alea - imaginea nu e aceeasi ? Sunt pasionati in fiecare domeniu care dau averi pe ceva pe care noi ceilalti le consideram inutile. Dar zi-i asta unui pasionat! Am gasit la indemana sa dau exemplul initial cu boxele deoarece suntem pe un forum hi-fi. |
mmm da..ai si tu dreptate  |
|
Sus |
|
|
grig

Conectat la: 04 Aug 2005 Mesaje: 640 Locatie: Iasi
|
Trimis: Dum Dec 26, 2010 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca precizia e neaparat aceea care impinge pasionatii sa dea sume fabuloase pe un ceas. Credeti-ma, stiu ce spun..... :)
Un Casio Exceed, garantat de producator cu +/- 10 secunde pe an poate fi cumparat cu 500 euro!
Un ceas radio-controlat, care-si regleaza in fiecare zi timpul afisat, il gasesti in jur la 100-150 euro.! _________________ „Fiecare are gusturile lui în muzică... N-are cum să asculte toată lumea numai Schopenhauer.”
-- Costi Ioniță -- |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 27, 2010 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
grig a scris: | Un ceas radio-controlat, care-si regleaza in fiecare zi timpul afisat, il gasesti in jur la 100-150 euro.! |
Vreau si eu un Casio LCW-M150D-1A2ER la 100-150 de euro, imi poti face rost de unul  _________________
 |
|
Sus |
|
|
|