Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Am dat pe muzica urmatorul procent din valoarea sculelor mele: |
sub 25 % |
|
39% |
[ 13 ] |
25 - 50 % |
|
21% |
[ 7 ] |
50 - 100 % |
|
24% |
[ 8 ] |
a costat mai mult |
|
3% |
[ 1 ] |
a costat cu mult mai mult |
|
12% |
[ 4 ] |
|
Voturi totale : 33 |
|
Autor |
Mesaj |
bibi Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 2:56 pm Titlul subiectului: Audiofil / Meloman ? |
|
|
Cred ca este un chestionar care poate lamuri mai clar subiectul Audiofil / Meloman. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 2:56 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
bibi Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea a venit de la postul lui sorin6:
Dupa mine:
- meloman=persoana la care muzica este prioritara in fata tehnicii
- audiophillus=personaj in general vesnic nemultumit cu aparatura pe care o detine si la care, in fond, muzica nici nu prea mai conteaza |
|
Sus |
|
|
CC

Conectat la: 25 Aug 2004 Mesaje: 1628 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum calculam, daca multa muzica "am primit-o" fara bani ?
Eu am 250 CD-uri si 80 LP-uri, cumparate la diferite preturi.
O medie de 10euro/bucata inseamna 3300 euro. |
|
Sus |
|
|
DJ DNA
Conectat la: 13 Ian 2004 Mesaje: 2305
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar daca am primit f. multa nuzica fara bani , cred ca putem sa raspundem la intrebarea lui Bibi incercind sa constientizam cit am fi fost dispusi sa cheltuim daca nu am fi procurat gratis muzica dorita . |
|
Sus |
|
|
purs

Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa o socoteala sumara raportul ar fi cam 1:1. |
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am pus "2", din aceleasi motive... Sunt probabil, la al 8-lea CD-Burner , asta pe langa zecilor/sutelor de Cd-uri cumparate  |
|
Sus |
|
|
bibi Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Calculati si voi cum puteti ca doar nu facem farmacie ...
CC
In principiu ma gīndeam la cīt a scos omul din buzunar (ca acolo-l doare) - ar fi un reper despre cīt conteaza pentru el ceva. Acuma, daca le-ai primit cadou nu cred ca e o problema sa le pui la socoteala si pe astea ...
Sper sa nu considerati si CD-urile pirat la acelasi pret cu cele originale (se vīnd cu 2 - 3.5 euro / buc maxim). La fel si cu blancurile.
Chestionarul se refera la valoarea concreta si nu la numarul de bucati. |
|
Sus |
|
|
CC

Conectat la: 25 Aug 2004 Mesaje: 1628 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
In momentul in care am realizat ca CD-urile copiate nu suna ca cele originale, am inceput sa cumpar mai multe originale.
Am votat in consecinta: 25-50%, mai precis: 40%
(ar trebui sa pun aici si CD Writer-ul cumparat acum 5 ani ) |
|
Sus |
|
|
doru2004
Conectat la: 30 Mar 2004 Mesaje: 415 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aici conteaza foarte mult factorul timp...Muzica o cumparam mereu (sa zicem cel putin 2-3 CD-uri lunar), pe cand aparatele le schimbam mai rar (4,5,6 ani, sau chiar mai rar, in functie de buget). Daca, gandindu-ma bine, pe scule as putea sa calculez cu oarecare aproximatie cam cat am cheltuit pana acum, pe muzica mi-e imposibil (avand in vedere ca sunt cel putin vreo 30 ani de cand tot cumpar muzica !). Cert e ca mult mai mult ... |
|
Sus |
|
|
purs

|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
doru2004 a scris: | Aici conteaza foarte mult factorul timp... |
Pai daca-i p'asa, am depasit cu mult valoarea sculelor cumparate de-a lungul timpului. Eu am socotit incepand cu perioada CD ...
Aproximativ 70 de benzi de magnetofon (doua treimi ORWO si o treime AGFA, BASF si SCOTCH), vreo 200 de casete din care jumate' erau crom sau metal, peste 300 de viniluri din care aproximativ 100 "de import" (EMI Dum-Dum India + altele - pe care am dat intre 100 si 300 lei) ... |
|
Sus |
|
|
doru2004
Conectat la: 30 Mar 2004 Mesaje: 415 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai si nu-i asa, purs ? Ce aia de pe vinil sau benzi nu e muzica ? Eu cel putin am ascultat mult mai mult timp (incomparabil) muzica pe vinil, benzi de magnetofon sau casete.Si pot sa spun ca placerea de a asculta nu a fost mai mica (ba poate chiar din contra !)...Asa ca revizuieste-ti putin calculele, raportul de 1:1 nu prea tine ! |
|
Sus |
|
|
purs

|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
doru2004 a scris: | Pai si nu-i asa, purs ? Ce aia de pe vinil sau benzi nu e muzica ? Eu cel putin am ascultat mult mai mult timp (incomparabil) muzica pe vinil, benzi de magnetofon sau casete.Si pot sa spun ca placerea de a asculta nu a fost mai mica (ba poate chiar din contra !)...Asa ca revizuieste-ti putin calculele, raportul de 1:1 nu prea tine ! | Ba da, acum daca stau sa ma gandesc, ai foarte mare dreptate ... Din '81 pana in '98 am ascultat numai benzi, casete si viniluri. In '98 mi-am cumparat primul CD player si, incet-incet, am renuntat la magnetofon - in prima faza, apoi la casetofon (absolut toate casetele le-am facut cadou la prieteni) si anul trecut mi-am vandut toate vinilurile si cele trei pick-up-uri ...  |
|
Sus |
|
|
syd

Conectat la: 02 Sep 2004 Mesaje: 289
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
purs a scris: | In '98 mi-am cumparat primul CD player si, incet-incet, am renuntat la magnetofon - in prima faza, apoi la casetofon (absolut toate casetele le-am facut cadou la prieteni) si anul trecut mi-am vandut toate vinilurile si cele trei pick-up-uri ...  |
Pai de ce? |
|
Sus |
|
|
purs

|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
syd a scris: | purs a scris: | In '98 mi-am cumparat primul CD player si, incet-incet, am renuntat la magnetofon - in prima faza, apoi la casetofon (absolut toate casetele le-am facut cadou la prieteni) si anul trecut mi-am vandut toate vinilurile si cele trei pick-up-uri ...  |
Pai de ce? |
Pai uite de ce:
- benzile erau destul de demagnetizate;
- ce aveam inregistrat pe casete sau benzi la o calitate indoielnica puteam sa mi le cumpar pe CD;
- vinilurile erau destul de uzate, multe din ele fiind cumparate la mana a doua si ce as vrea acum sa-mi cumpar acum nu prea apare pe vinil;
- si nu in ultimul rand, toate sculele erau cam "janghine" si, avand in vedere ca tocmai ma mutasem in propria si noua mea casa (scapand de chirie), am hotarat sa inlocuiesc toate vechiturile ... |
|
Sus |
|
|
mselescu

Conectat la: 04 Aug 2004 Mesaje: 1988 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Mar Feb 01, 2005 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aproape 1 la 1. _________________ A invata de la cei cu experienta poate fi un cistig dar niciodata o rusine !!! |
|
Sus |
|
|
|