Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Jamaikaa

Conectat la: 17 Ian 2005 Mesaje: 51 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 21, 2005 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vreau sa imi cumpar si eu un mixer ce imi recomanzi?Eu m-am hotarat si vreau sa imi iau Behringer DX626...Caut ceva pana in 150 euro asa...
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Ian 21, 2005 5:06 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
QasTyler

Conectat la: 12 Ian 2005 Mesaje: 8 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 24, 2005 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutari spre la voi!
despre setupu' domnului dj su9cut nu pot spune decât ..Congratulations!
shi ma bucura faptu' ca sunt Dj. care au achizitzionat cât'un stand plin cu bunuri la casa omului.. pt. mixat
Traktor este alegerea profesionala in domeniul software.
|
|
Sus |
|
|
dj su9cut

Conectat la: 01 Dec 2004 Mesaje: 204 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 25, 2005 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Behringer DX626... am intrat acum si m-am uitat pe specs.. ce sa zic are mai de toate, ptr un incepator cel putin are mai mult decat destul. problema e doar marca... care nu face tocmai produse de calitate, calitate care se reflecta automat si in pret. tu acum vrei un mixer pe care sa incepi si pe care daca vei continua sa progresezi in "vastele arte" ale mixatului o sa il schimbi deci din punctu meu de vedere tu acum nu urmaresti tocmai un mixer de calitate so treaba sta cam asa... la banii astia ai putea sa iti iei un mixer facut de o firma mai responsabila pe care ai butea sa te bazezi mai bine ca nu iti crapa dar nu au asa de multe features ca si behringaru asta. si ca sa nu ma apuc io sa scriu 100 de pagini si sa fac presupuneri cre ca mai indicat ar fi sa imi spui tu ce fel de muzica ai de gand sa mixezi pe el si ce anume urmaresti features sau calitate...
|
|
Sus |
|
|
constana2ro

Conectat la: 11 Mai 2004 Mesaje: 160 Locatie: constanta
|
Trimis: Joi Ian 27, 2005 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal! ma bucur sa vad ca in constanta mai au oamenii scule de dj pe acasa , si nu sunt eu singurul nebun. cum merge playerul ala de la numark? parca e serie axis ,nu? pioneer-ul ala 600 cu cat l-ai luat?
|
|
Sus |
|
|
dj su9cut

|
Trimis: Dum Ian 30, 2005 1:00 am Titlul subiectului: |
|
|
playerele sunt axis 2 si singura problema pe care am intampinat-o e ca nu suporta prea bine cdurile trase banuiesc ca nu au o reflectie destul de buna asta se intampla rar dar se mai intampla... mixeru l-am luat nou din US cu vre-o 850$
|
|
Sus |
|
|
constana2ro

Conectat la: 11 Mai 2004 Mesaje: 160 Locatie: constanta
|
Trimis: Dum Ian 30, 2005 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
din ce experienta am eu cu pioneer-ul pana acum , iti pot spune ca refuza cateodata discurile trase la viteza mare , sau pe blank-uri fantoma.probabil ca astea sunt cauzele si pt numark...desi ar putea exista si o posibila uzare in timp a blocului optic sau sa trebuiasca sa il recalibrezi .
mixerul l-ai cumparat pe net?.....ma intereseaza ideea asa ca da-mi niste detalii daca poti. merci!
|
|
Sus |
|
|
dj su9cut

|
Trimis: Lun Ian 31, 2005 3:07 am Titlul subiectului: |
|
|
l-am cumparat cand am fost in US de pe ebay si cu cdplayerele e problema probabil si de la faptu ca le-am scris la mai multe viteze si ca dupa cum ziceam nu au o reflectie destul de buna lucru care se datoreaza si calitatii cdului. ca de uzura nu se pune problema si nici nu trebe recalibrate. anyway nu ma prea dau in vant sa mixez dupa cduri de aia si uzura scazuta
|
|
Sus |
|
|
cos22tm

Conectat la: 11 Noi 2003 Mesaje: 535 Locatie: remote
|
Trimis: Lun Ian 31, 2005 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
dj su9cut ce model e JBL ala pro de peste unitra si cat a costat ?
|
|
Sus |
|
|
dj su9cut

|
Trimis: Joi Feb 03, 2005 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
e SF-12M "m" de la faptu ca mere sa le agati de tavan le-am luat de la o firma care se ocupa de scule pro din bucuresti si am dat pe ele vre-o 600 de euro 700 nu mai stiu exact daca vrei ma uit si iti dau numele firmei sa verifici cu ei
|
|
Sus |
|
|
Jamaikaa

|
|
Sus |
|
|
Jamaikaa

|
Trimis: Dum Feb 06, 2005 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
dj su9cut : Ce muzica...House..normal ) ca asta imi rupe creierii ..apropo ce vinyl-uri ai de unde iti iei??Si la ce banii??
|
|
Sus |
|
|
dj su9cut

|
Trimis: Mar Feb 08, 2005 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa imi dai si mie un demo cu prima ocazie , vinyluri.... pai am ceva vinyluri de luat le iau din germania de la www.clubmusic.com au tarif de shipping relativ mic vre-o 20 de $ sau euro nu mai stiu cum e acum. si o alta parte din vinyluri am primit-o de la Steve Porter daca ai auzit de el .
|
|
Sus |
|
|
Jamaikaa

|
Trimis: Mie Feb 09, 2005 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Da cu prima ocazi o sa iti dau,dar tu deja ai deci imi poti da nu??Da am auzit Steve Porter pai ce treaba ai tu cu el??Poti sa imi iei si mie cateva vinyl-uri ca vad ca sunt acceptabile pretul ..Bafta...Cred ca o sa bag si eu in weekend la un mic party vreo 1-2 ore
|
|
Sus |
|
|
dj su9cut

|
Trimis: Vin Feb 11, 2005 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
pai am demo si iti dau numa sa imi zici tu cum il vrei. vinyluri nu imi comand momenta de la aia, am dat bani unui preten care a plecat in amsterdam sa imi ia el. so cu alta ocazie.
|
|
Sus |
|
|
Jamaikaa

|
Trimis: Vin Feb 11, 2005 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai nu stiu intri pe dcc?Sau poti sa mi-l trimitzi in mail habar nu am cum da-mi o idee daca e putem vorbi pe YM : alflorim si vorbim acolo cand esti online...Bafta...
|
|
Sus |
|
|
|