Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
MariusI
Conectat la: 21 Feb 2004 Mesaje: 83
|
Trimis: Mar Iun 08, 2004 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai mi-am luat un box de 10 DVD-R Traxdata din Metro. Absolut toate sunt rebuturi ! Adica marginea discului (unde se face imbinarea intre straturi) e extrem de neregulata..nu stiu cum au putut sa le faca in halul ala
Sa-mi fie invatatura de minte .. data viitoare raman la TDK |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Iun 08, 2004 4:45 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
balauru
Conectat la: 20 Mai 2004 Mesaje: 75 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 08, 2004 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
De 2 ani folosesc cd-uri (si mai nou DVD-uri) Proformance (sunt facute de Prodisc Technology Inc), nu am avut nici macar un disc belit. CD Audio le scriu la 8x, DVD-R la 4x |
|
Sus |
|
|
MariusI
Conectat la: 21 Feb 2004 Mesaje: 83
|
Trimis: Mar Iun 08, 2004 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e vorba de disc busit, le-am scris cu succes (3 chiar azi). Problema e ca sunt aproape sigur ca o se deterioreze in timp, asa ca am de gand sa mut respectivele informatii peste cca 1 an..ca sa nu mai vorbesc de faptul ca o sa apara vibratii in player.
Blank-urile de care spui sunt luate de la prodata ? |
|
Sus |
|
|
balauru
Conectat la: 20 Mai 2004 Mesaje: 75 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 08, 2004 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce am scris acum 2 ani pot citi si astazi fara probleme.
Sunt luate de la Gimex. |
|
Sus |
|
|
calin deak

Conectat la: 14 Iun 2004 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iun 14, 2004 10:51 am Titlul subiectului: blank-uri recomandate |
|
|
iti recomand sa incerci TDK Audio CR-R XG sau chiar [!] TDK CD-RW XG.
Succes! |
|
Sus |
|
|
alex@audiophile
Conectat la: 03 Oct 2004 Mesaje: 4 Locatie: constanta
|
Trimis: Dum Oct 17, 2004 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca doriti sa faceti cd audio folositi verbatim cu fata de vinil ca 40000
sau gama de studio de la TDK
si mai sunt unele peoduse de japonezi este vb de o fosta fabrica de chimicale dar nu mai stiu numele oricum e ceva cu n la inceput
cautati-le si voi _________________ intrebari sfaturi din domeniul audio pe mail alexelectromusic24@yahoo.co.uk |
|
Sus |
|
|
teo
Conectat la: 16 Ian 2004 Mesaje: 165 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 17, 2004 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Calitatea este dictata de calitatea procesului de sciere : cat de optim poate impresiona unitatea CDRW (intensitatea razei laser in functie de caracteristicile mediului CD-R) substanta organica folosita pentru dye (substanta organica reprezinta mediul fizic care este impresionat de raza laser pentru a forma alternanta intre pit-urile si land).
Durabilitate in timp a discului este determinata de calitatea procesului de scriere, de substanta folosita pentru dye (fiecare substanta are o periada de viata specifica) plus calitatea stratului de reflexie si a stratului de protectie.
Pe scurt orice producator de unitati CDRW care se respecta are publicata pe site o lista cu medii CD-R/RW recomandate pentru a obtine rezultate cat mai bune.
Ca fapt divers prima firma care a produs medii CD-R a fost Tayo Yuden.
Firma Tayo Yuden a inventat substanta organica denumita Cianine cu durata de viata de aprox 90 ani (suprafata inscriptionabila cu reflexie de culoare albastra sau verde), iar firma Mitsui a patentat substanta organica denumita Phtalocianine cu durata de viata de apoximativ 200 ani (auriu). |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Mar Oct 19, 2004 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt bune verbatim alea cu fata vinil ? ca am si eu 2 netrase (sunt 36.ooo la Diverta).
care sunt mai bune din cele care se gasesc la noi pe piata ?
marca si modelul exact
Mersi |
|
Sus |
|
|
ahegyes

Conectat la: 30 Oct 2003 Mesaje: 969 Locatie: Oradea
|
Trimis: Mar Oct 19, 2004 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
CD-R TDK speed-X. excelente! raport pret calitate imbatabil. |
|
Sus |
|
|
constana2ro

Conectat la: 11 Mai 2004 Mesaje: 160 Locatie: constanta
|
Trimis: Vin Feb 04, 2005 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
de cateva luni folosesc traxdata negre...vreo 8-9.000 bucata in comert. pana acum folosesm memorex dar unele scrise anul trecut vad ca au inceput sa se exfolieze sau sa apara pe ele pct negre.deocamdata n-am nici o problema cu traxdata. |
|
Sus |
|
|
chrissugar Vizitator
|
Trimis: Vin Feb 25, 2005 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am citit topicul pentru ca nu am avut timp, asa ca scuze daca s-a mai spus.
Cele mai bune blankuri sunt : Tayo Yuden si TDK
Cel mai bun writer pentru audio CD: Plextor premium
chrissugar |
|
Sus |
|
|
AdWiser
Conectat la: 15 Ian 2004 Mesaje: 1816
|
Trimis: Vin Feb 25, 2005 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum, daca tot am adus vorba de cd-writere de clasa, sa pastram un moment de reculegere si pentru Yamaha. Am avut inspiratia sa cumpar ultima bucata din seria Tatoo de la Flamingo, inainte sa se retraga de pe piata cd-rw si acum ma port cu el ca si cu sfintele moaste. Este singurul care face pipi pe sistemele anti-copy gen cactus and shit. Nu stiu de Plextor...
Pe motiv ca-mi ascult muzzak pe un dvd/sacd player si pe un HU Pioneer in masina, toate cd-urile cu protectie de genul prima piesa .cda si restul data files trebuie sa le copiez pe blankuri, altfel nu merg ascultate pe sculele mentionate. Aviz amatorilor: majoritatea cd-urilor cu mentiunea copyprotected sau this disc will not play on PC/Mac nu o sa mearga pe playere dvd sau in masina (toate aceste scule au la baza drive-uri cd-rom sau dvd-rom). Melcii lor  _________________ ==*== |
|
Sus |
|
|
|