FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
stie cineva unde face incintele (boxele)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
VESTAX

Conectat la: 25 Ian 2005

MesajTrimis: Lun Mar 28, 2005 6:52 pm    Titlul subiectului: stie cineva unde face incintele (boxele) Raspunde cu citat (quote)

firma senia sau discoshop cluj ......am auzit ca dau comanda la o fabrica de mobila cei de la cluj lucreaza cu regin apoi asambleaza GARRY UNGARIA... AS VREA SA STIU DACA STITI VOI CEVA....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Mar 28, 2005 6:52 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
hulubei

Conectat la: 04 Noi 2003

MesajTrimis: Lun Mar 28, 2005 8:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am auzit nimic din ce ai auzit tu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Lun Mar 28, 2005 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu stii la ce mai postezi ?

MesajTrimis: Lun Mar 28, 2005 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Simt nevoia unui amănunt: din primul post nu se înțelege nimic. Sau am uitat eu limba și normele logice.
Vasile, cui te adresai? Rolling Eyes
Sus
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Mar Mar 29, 2005 9:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tie ma adresam.

MesajTrimis: Mar Mar 29, 2005 11:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hulubei a scris:
Eu nu am auzit nimic din ce ai auzit tu.
Adică nu există orice ar bolborosi respectivul acolo.
Scuze de atitudinea cu care nu sunt obișnuiți anumiți useri, eu mai mult vroiam să atrag atenția asupra faptului că din primul post nu se înțelege nimic și că ar trebui reformulat, dar, ca de obicei, tot eu mi-o fur Twisted Evil
Sus
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Mie Mar 30, 2005 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca stii sa o furi Laughing
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum