Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003 Mesaje: 794 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 07, 2003 10:06 pm Titlul subiectului: Sony lanseaza DCR-PC105 |
|
|
Sony anunta lansarea unui nou model de camera miniDV Handycam, si anume DCR-PC105, insotita de modelul mai mic DCR-PC103.
Folosind aceeasi optica bine cunoscuta Carl Zeiss cu zoom 10x, combinata cu un senzor megapixel, Sony anunta o rezolutie de 520 de linii pentru video (cu imbunatatiri semnificative in mod 16 pe 9, datorita rezolutiei mai bune a CCD-ului) si de 1152 X 864 pentru imagini. De asemenea, modelul include un flash pop-up inteligent pentru fotografie in conditii grele de iluminare.
LCD-ul de 2.5" hibrid se lauda cu o performanta mai buna in lumina directa de soare, permitand de asemenea navigarea prin toate menu-urile in mod touch-screen, inclusiv facilitatea deja celebra de setare a focus-ului prin indicarea pe ecran al obiectului pe care se doreste claritatea.
Conexiunile si dotarile includ USB (inclusiv streaming live), Memory Stick cu posibilitatea de a salva mini-clipuri cu sunet in format MPEG Movie EX (MPEG-1) si deja clasicul Firewire.
Modelul DCR-PC105 va fi disponibil din luna iunie, la un pret de lista de $1000 si aproximativ €1300 in magazin in Europa.
_________________ Andrei Mihailescu
HiFi & Multimedia |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Mai 07, 2003 10:06 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
41.2 KB |
Viewed: |
1792 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
jamesbond007.5

Conectat la: 10 Mai 2003 Mesaje: 52 Locatie: the world is not enough...
|
Trimis: Dum Mai 11, 2003 8:14 am Titlul subiectului: hmm... |
|
|
A venit un prieten din Canada cu o camera Sony de m-a dat pe spate ...inregistrarea se facea pe suport dvd,nu trebuia sa finalizezi sesiunea de inregistrare , luai discul si-l bagai in player direct sa vezi ce-ai facut...culmea ca desi inregistrasem pe LP se vedea bine ...normal ca e o parere subiectiva ,dar am zis ca mai astept sa apara si-n Europa si sa mai scada si pretul ...sunt multumit de D8 pe care o am...Toate bune...!
_________________ Stiti ce ?.Fiti destepti si fara frica...
eu va salut...Mitica! |
|
Sus |
|
|
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003 Mesaje: 794 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 11, 2003 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dap, e vorba de modelele DCR-DVD100, DVD200 si DVD300, care inregistreaza pe DVD-R si DVD-RW, lansate in ianuarie. DVD-100 costa chiar mai putin de $1000, deci pretul nu ar fi o tragedie. Mai greu in Romania sa gasesti pe toate drumurile formatul de miniDVD de 8cm pe care sa inregistrezi, dar e in mod sigur mai usor decat sa gasesti casete microMV, se pare...
Insa un dezavantaj care s-ar putea sa nemultumeasca pe multi este ca modelele nu au decat interfata USB 2.0, nu si Firewire, iar stream-ul MPEG-2 trebuie descarcat cu softurile proprietare Sony, deci editarea e mai anevoioasa...
Oricum, e o moda mai veche, initiata de Hitachi cu ceva vreme in urma, cu modelele care inregistrau pe DVD-RAM. Acum si Sony si Panasonic s-au alaturat, dar Sony pare sa fie mai "compatibili" (contrar indelungatei traditii a firmei de a face exact invers - vezi BluRay) folosind mai raspanditele formate DVD-R/RW, spre deosebire de combinatiile DVD-RAM/DVD-R ale concurentei.
_________________ Andrei Mihailescu
HiFi & Multimedia |
|
Sus |
|
|
camerevideo
Conectat la: 19 Feb 2004 Mesaje: 38 Locatie: Cluj Napoca
|
Trimis: Joi Feb 19, 2004 8:01 pm Titlul subiectului: DVD Cam |
|
|
Hitachi are de mai bine de 4 ani camere cu inregistrare pe DVD. Am avut 4 Modele: DZ MV 100, 200, 250 si 270. Nu m-a satisfacut nici una... Nu sunt compatibile cu Player-ele uzuale, calitate slaba, sensibilitate la lumina slaba, ioc... Conceptul e intr-adevar original insa nu cred ca merita...
Description: |
|
Filesize: |
34.53 KB |
Viewed: |
169 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|