FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Electro Voice 7100

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
user10

Conectat la: 22 Noi 2003

MesajTrimis: Mar Feb 10, 2004 7:26 pm    Titlul subiectului: Electro Voice 7100 Raspunde cu citat (quote)

Electro Voice 7100 - vreau si eu o parere avizata despre acest amp. si poate stie cineva, cine le vinde la noi si cam la ce pret. Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Feb 10, 2004 7:26 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DorinD

Conectat la: 18 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2004 10:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut,
Bun amplificator, am avut si eu intentia sa-mi cumpar unul dar n-am gasit. Distribuitorul EV in Romania este Megavox, au si un site, iar de acolo mi-au spus ca nu se mai fabrica. Eu ti-as recomanda daca ai pina in 800-1-000 euro sa-ti iei un Dynacord (este o sucursala a EV din Germania) din seria Linear Precision, de exemplu L1000 pe care Megavox il are pe stoc. Poti sa incerci si L500 sau L300 cu puteri mai mici dar astea nu erau pe stoc cind m-am interesat eu.
Ca parere personala, 7100 este destul de simplutz ca schema dar de incredere. Seriile mai de calitate de la EV sau Dynacord sint mai complexe pe intare, ultra simetrice, a.i. sa obtina aceeasi performanta pe ambele sensuri de crestere a semnalului (lucru greu de obtinut la curenti-tensiuni mari la etajele de intrare diferentiale clasice).
Poate sa fie interesant pt. tine precizez ca mi-am luat pina la urma un R300 facut de Inter-M de la Flanco la 11 milioane lei si sint extra multumit de el. Distribuitorul Inter-M (firma din Coreea) este Electro-Vox din Ploiesti care ditribuie si alte marci, chiar si QSC (cea mai tare ca vanzari din domeniu).
Sus
user10

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2004 12:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tot e bine, mie mi-au spus ca nu exista.
ai aflat cumva cat costa ?
te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii despre inter-m.
la ce-l folosesti ?
Sus
DorinD

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2004 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ampurile EV sau Dynacord sint pe la 800-1000 euro din cite mi-aduc aminte (nu mai gasesc notitele).
In cazul meu as fi preferat un model de putere mica, pina in 2x150W, pentru ca nu au cooler si racirea se face prin convectie. Intre timp am aflat ca oricum coolerul n-ar intra niciodata in functiune la modul de functionare intr-un studio pt. atacul unor incinte monitor sau pt. un mod de ascultare in apartament.
Despre ampul meu R300 gasesti informatii pe site la www.inter-m.com.
Ce m-a atras la el este faptul ca a fost conceput pt. uz in studio (ultrasilentios atit mecanic cit si electric), este bine lucrat, ieftin si destul de aratos pt. un design industrial (arata mai bine in realitate decit in jpg-ul de pe site). Raportul s/n de 105dB intr-o clasa unde regula este la 100dB este remarcabil, nu numai pe hartie cit si in realitate. Intrarile sint balansate si sint atit pe jack-uri cit si xlr
traful de alimentare nu e toroidal (cum poarta acum smecherii) dar e de cea mai buna calitate si relativ mare. Cu alta ocazie as putea chiar sa argumentez de ce e mai bun un traf clasic fata de unul toroidal desi ar parea ca "fac pipi contra vintului" deschizind o asemenea discutie. Electroliticii sint de 10.000uF/63V, valori ok la aceasta clasa. Finalii sint Sanken 200V, 130W, 15A, 20MHz, cite 2 perechi pe final. Carcasa e zdravana, la fel si radiatorul si ocupa doua inaltimi de rack. Poti vedea la Flanco pe fratele lui mai mare R500 la care m-a deranjat doar dimensiunile (ocupa 3 inaltimi de rack).
Sus
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2004 6:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este un final excelent dar cam scump daca il cumperi nou .

Studiaza si oferta de la Alesis pt. amplificatoarele de studio din seria RA .
Daca gasesti ceva interesant pot sa iti fac legatura cu cineva care le aduce noi de afara la niste preturi beton.
Sus
DorinD

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2004 6:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@dj dna
...ehei, ce-am ratat. daca stiam eu ca poti sa-mi faci contactul cu un dealer Alesis poate altele erau cumparaturile mele. n-am gasit decit adresa dealerului Hafler dar tot post factum. oricum, sint mai multumit cu ce am decit s-ar crede la prima vedere Wink
Sus
user10

MesajTrimis: Joi Feb 12, 2004 11:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai ma batea gandul si la un RA 300 dar nu am gasit decat la muzica, bagate in consignatie, si nu le vindea decat impreuna cu 2 monitoare alesis de care chiar nu am nevoie, iar pretul era infiorator (nu mai stiu daca nu cumva era RA150

vreau sa ma hotarasc la ceva cu un pret rezonabil.

@dj dna
poate poti sa-mi spui la cat il poate aduce "omu".
Sus
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Joi Feb 12, 2004 11:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O sa vorbesc maine si iti dau ( pe MP ) un numar de telefon sa vorbesti direct cu el . Este serios omu' si parolist . Colaborez cu el de 3 anu si sunt f. multumit.
Sus
user10

MesajTrimis: Dum Feb 15, 2004 12:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@DorinD

Citat:
Ce m-a atras la el este faptul ca a fost conceput pt. uz in studio (ultrasilentios atit mecanic cit si electric), este bine lucrat, ieftin si destul de aratos
asta ma intereseaza si pe mine, il vreau pt. "uz casnic".

Electrovoice sunt mult mai darnici cu datele tehnice.
Sus
DorinD

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2004 11:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@user10
Te rog anunta-ne si pe noi la ce te-ai hotarat in final. Multa bafta!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum