Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Overall

Conectat la: 11 Aug 2004 Mesaje: 18
|
Trimis: Sam Oct 01, 2005 9:48 am Titlul subiectului: Boxe active - bune de ceva modelul asta? |
|
|
Am primit o pereche de boxe - din imagine - si am o nelamurire: cum controlez volumul dat fiind ca nu am un pre si nici iesire pre-out ca sa le conectez (pe ele nu e nici un control de volum) ?!?
Mi-ar place sa le tin pentru ca suna bine - le-am ascultat la fostul posesor - si nu ocupa mult spatiu!...
Scuzati intrebarea de noob...
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Oct 01, 2005 9:48 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
12.58 KB |
Viewed: |
351 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
DorinD

Conectat la: 18 Dec 2003 Mesaje: 2392 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Oct 01, 2005 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce minunatie ai acolo, partea protejata de deasupra este cumva un traductor electrostatic?
Referitor la intrebarea ta iti sugerez pt. simplitate sa le ataci cu un CD player care are volumul reglabil din telecomanda pe iesirea analogica dar sa faca asta fara decimare in digital (ca la fade-in si fade-out). Modele care stiu asta sint chiar la Sony in seria economica vreo doua, la Onkyo parca, etc.
|
|
Sus |
|
|
Overall

|
Trimis: Sam Oct 01, 2005 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
DorinD a scris: | Ce minunatie ai acolo, partea protejata de deasupra este cumva un traductor electrostatic? |
Da, aia e partea de inalte
Am un CD player (CDP-497) cu care pot sa le combin dar nu mai pot baga nimic altceva de ex DVD/tuner pe care le folosesc destul de des, din cauza asta caut o combinatie sa pot folosi cumva tot restul liniei...
Poza e de pe net, n-am avut timp sa fac una autentica dar boxele sunt la fel, ciudat e ca desi mici sunt foarte grele, probabil si din cauza amplificatorului incorporat...
|
|
Sus |
|
|
CC

Conectat la: 25 Aug 2004 Mesaje: 1628 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Sam Oct 01, 2005 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
E simplu. Ia-ti un preamplificator.
_________________ It is a great thing to know the season for speech and the season for silence. |
|
Sus |
|
|
silviuc
Conectat la: 22 Iun 2003 Mesaje: 32 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam Oct 01, 2005 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Overall a scris: | DorinD a scris: | Ce minunatie ai acolo, partea protejata de deasupra este cumva un traductor electrostatic? |
Da, aia e partea de inalte |
... si "partea de inalte" e un traductor electrostatic ?
|
|
Sus |
|
|
Shimpu

Conectat la: 29 Sep 2004 Mesaje: 24 Locatie: Brasov
|
Trimis: Dum Oct 02, 2005 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
poti sa imi zici te rog ceva mai multe despre aceste boxe. am cautat pe net si nu am asit nimic despre ele. decat poza pe care ai atasat-o tu. in rest absolut nimic. un link ceva stii. ce dimensiuni au? mi se par f mari. e cumva un model mai nou?
|
|
Sus |
|
|
Overall

|
Trimis: Dum Oct 02, 2005 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
@silviuc: Da, e un traductor electrostatic!
@shimpu: Nici eu n-am dat de informatii prea multe pe net, din cate stiu au facut parte dintr-un sistem midi high-end pe atunci (anii '90 si ceva..)
Nu sunt mari, in jur de 70 cm inaltime dar sunt foarte grele in schimb si lucrate foarte solid, dau impresia de lucru facut pe viata, banuiesc ca e o serie destul de limitata, sunt singurele de tipul asta pe care le-am vazut vreodata!...
|
|
Sus |
|
|
DorinD

|
Trimis: Dum Oct 02, 2005 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Overall,
Se pare ca ai un sistem de incinte de exceptie. Ai putea sa folosesti asa-numitul "preamplificator pasiv" care este de fapt un atenuator comandat prin telecomanda si un selector de surse. Avea Jack unul de vanzare fabricat de Creek, ia legatura cu el.
|
|
Sus |
|
|
Overall

|
Trimis: Dum Oct 02, 2005 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc, dar inca stau pe ganduri daca sa le tin sau nu, nu stiu daca la 500 euro n-as gasi ceva mai bun, oricum ma mai gandesc!
|
|
Sus |
|
|
DorinD

|
Trimis: Dum Oct 02, 2005 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu te grabi sa scapi de ele. S-ar putea sa umbli mult dupa ceva care sa le depaseasca si sa cheltuiesti o suma mult mai mare decat crezi.
|
|
Sus |
|
|
Overall

|
Trimis: Dum Oct 02, 2005 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai nu ma mai grabesc prea tare sa scap de ele, au ceva ce n-am intalnit foarte des - o prezenta a sunetului aproape fizica, te si miri cum din niste boxe asa de mici poate sa iasa un sunet atat de fidel chiar la volum mare, din pacate nu am preu dupa cum am zis asa ca am fost nevoit sa le dau semnal dintr-un CD player mediocru - Sony CDP497 - dar chiar si asa suna foarte bine!
PS: deja am o oferta de cumparare pentru ele de la un prieten audiofil ceea ce ma face sa cred ca le voi tine!
|
|
Sus |
|
|
radu19880625
Conectat la: 26 Noi 2004 Mesaje: 824 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 05, 2005 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu le-as pastra inlocul tau! ce firma sunt?
_________________ bolnav de diy-speaker building...
(\___/)
( ='.'= )
(")__(") |
|
Sus |
|
|
madkat
Conectat la: 31 Aug 2005 Mesaje: 147 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 05, 2005 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
super! - dar am o nelamurire - ai zis ca sunt amplificate... ce tip de amplificare si ce putere are?
_________________ Yamaha RX-V440 receiver 6.1
Technics RS-BX 501 deck
Technics SH-GE 70 graphic equalizer
E-Boda 555x dvd-divx player
IEI AT-302 modificat + boxe Tesla (secundar) |
|
Sus |
|
|
Overall

|
Trimis: Joi Oct 06, 2005 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplificarea e proprie, deci fiecare incinta contine un amplif - mono, desigur - de 50w!
@radu19880625 : Boxele sunt Sony SA-S1!...
|
|
Sus |
|
|
Don Quichotte
Conectat la: 05 Mar 2005 Mesaje: 54 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Dum Oct 09, 2005 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Partea de inalte poate sa fie electrostatica, Sony faceau acum vreo 7-8 ani niste combine (!!!!) cu boxe cu tweeter electrostatic.
_________________ Traiasca (,) castile!  |
|
Sus |
|
|
|