FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Philips în FALIMENT !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Feb 02, 2006 8:51 pm    Titlul subiectului: Philips în FALIMENT ! Raspunde cu citat (quote)

Chiar acum s-a anuntzat la postul de televiziune RTL, regionala TELE WEST ca sucursala germana PHILIPS este insolvent si în prag de faliment.

Nici salarile nu se mai pot plati.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Feb 02, 2006 8:51 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DNA

Conectat la: 22 Noi 2005

MesajTrimis: Sam Feb 04, 2006 2:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta ESTE o stire !!!

Daca cinva mi-ar fi spus acum 20 de ani ca Philips o sa intre in faliment in 2006, cred ca il trimiteam sa se caute de sanatate ( mintala ) .

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Sam Feb 04, 2006 2:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E trist dar adevarat. În mod deosebit este "lovit" de acest faliment fabrica de ecrane LCD / TFT din Germania. Aceasta lovitura a dat peste cap centrala PHILIPS din Olanda în asa natura ca nici ei nu mai sînt departe de a intra în concurs (nu stiu cum îi zice la procedura pe româneste, cînd o firma da faliment si este vînduta sau licitata pt acoperirea datoriilor. Cred ca INSOLVENTZA).
Oricum, în germania sînt numai la o fabrica (sectzie) peste 1000 de angajatzi care intra în somaj si rata creste Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Sam Feb 04, 2006 1:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

zilele trecute am vrut sa cumpar niste TFT pentru unii utilizate in regim de firma, deci fara mila! NU s-a putut discuta! pur si simplu nu au vrut decat CEL MAI IEFTIN! Asta vrea consumatorul modern IEFTIN; calitatea, fiabilitatea, garantia sunt chestii secundare, fara importanta, ieftin sa fie! Nu conta nici un argument despre pixeli morti, garantie serioasa, calitate, nimic, doar PRETUL!....iar diferenta era infima, intre unul bun si altul marca "peste-prajit" era de 10%!

...asa ca "i-au facut chinezii" si pe astia! Pacat!
Sus
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Sam Feb 04, 2006 8:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi se pare normal, japonezii sint cu ani lumina in fata ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
AdWiser

Conectat la: 15 Ian 2004

MesajTrimis: Lun Feb 06, 2006 9:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apropos, am vazut de curand pe undeva un pliant philips in limba romana. zicea ca ofera garantie 100% pentru pixeli morti/blocati. stie cineva mai precis?
walker666

Conectat la: 22 Oct 2005

MesajTrimis: Lun Mar 27, 2006 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate, chinezii au ingropat multe firme tari nu neaparat din domeniul audio...am multe exemple...greseala colosala a fost angajarea lor ca forta de munca ieftina , tehnologia le-a fost servita pe tava si oblicii au ajuns apoi sa concureze firmele contractante, neloial,aparand peste noapte produse de firma dar de calitate indoielnica...ca tot vrea clientul sa fie ieftin...din pacate, ieftini sunt doar pantofii pentru ultimul drum Exclamation
Caz concret : o firma de articole de pescuit din Germania;din elita a ajuns la coada: Deutsche Angelgerate Manufaktur...mai bine le faceau acasa in continuare...erau mai scumpe dar infinit mai bune Exclamation

Ultima modificare efectuata de catre walker666 la Lun Mar 27, 2006 9:42 am, modificat de 1 data in total
Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Lun Mar 27, 2006 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

walker666 a scris:
Din pacate, chinezii au ingropat multe firme tari nu neaparat din domeniul audio...am multe exemple...greseala colosala a fost angajarea lor ca forta de munca ieftina , tehnologia le-a fost servita pe tava si oblicii au ajuns apoi sa concureze firmele contractante, neloial,aparand peste noapte produse de firma dar de calitate indoielnica...ca tot vrea clientul sa fie ieftin...din pacate, ieftini sunt doar pantofii pentru ultimul drum Exclamation

*
Nu sunt ei pe asa de destepti, pe cat au fost "albii" de prosti, intr-un fel... asa le trebuie Rolling Eyes
Si asta continua si in domenii MULT mai sensibile... Evil or Very Mad Westinghouse (US) tocmai ce a vandut niste centrale atomice, cu tehnologie cu tot... Evil or Very Mad
Sus
walker666

Conectat la: 22 Oct 2005

MesajTrimis: Lun Mar 27, 2006 9:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca tot Sorin ma cheama...intr-adevar albii au fost prosti Exclamation
Sus
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Mar Apr 18, 2006 1:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare sincer rau de Philips. Intotdeauna am respectat aceasta firma. Chiar recent am vazut o fotografie din 1928 cu Calea Victoriei (din Bucuresti), iar pe una dintre cladiri trona o reclama imensa cu Philips. Cum ne-cum, au fost mereu prezenti in viata noastra. Nu cred ca exista cineva de aici care sa nu fi avut macar un radio Philips.

La monitoare tft, Philips este singura firma care iti schimba monitorul in caz ca ai un singur pixel mort. Restul firmelor ti le schimba doar la trei pixeli morti.

Pe langa asta, imi amintesc de o situatie dinainte de '89, care acum a devenit legenda in Oradea. Un amic de-al tatalui meu si-a cumparat, el stiu cum, un video player Philips. Dupa un timp i s-a defectat capul de citire. S-a gandit el si a scris o scrisoare la Philips, in Olanda, in care s-a plans ca el a facut sacrificii sa-si faca rost de video si acum ce sa faca cu el. Ganditi-va ca era la mihjlocul anilor '80. Bineinteles ca nici el nu se astepta sa primeasca vreun raspuns. Ei bine, dupa scurt timp a primit un pachet de la Philips, impreuna cu o scrisoare in care olandezii isi cereau scuze, care continea doua capete de citire pt. video-ul respectiv. Tin minte ca ni s-a parut incredibil atunci, iar firma castigase un respect enorm, cel putin in anturajul tatalui meu.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum