FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
CD>MAGNETOFON... RELOADED
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 9:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hahahaha, nu mai - am pus pozele alea de pe net ! "e" tare "haioase"

Imi proiectez si eu o camera genul ala in basement/pivnita, da numai cu scule vintage !

Ce TECHNICS AMP/PREAMP ai ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 9:58 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e ala cu cele dou VU mari pe Amplif. Nu ma īntreba numele, ca nu-l stiu din cap. Mīine dupe ce pun magu lui momolo pe Atlasib, cīnd vin acasa, merg jos, notez si-tzi spun.

Uite asa ar trebui de fapt sa arate poza care ai pus-o Laughing Laughing Laughing :

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
vladtm

Conectat la: 05 Feb 2006

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

klar....nimic nu se compara cu o manea pe banda ... si pe maiac Laughing
EinarN

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vladtm a scris:
klar....nimic nu se compara cu o manea pe banda ... si pe maiac Laughing
Da pe ce scula-i pus MAIACOV Laughing Laughing Laughing
Sus
IR Babuin

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hahahaha, vad ca-i model limitat MAIAKU ala din poza - BLACK ONYX cu WI-FI / Bluetooth ca nu vad nici un cablu din el !

TE ROG poti sa te uiti acum la Technics alea ? ce model sint /

SU-A X SAU XX SAUXXX

SI

SE- A X/ XX / XXX

THX.
Sus
vivi

Conectat la: 31 Ian 2006

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 11:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

einarn, am o intrebare si sper sa nu ma fac de ras dar la kashtan vreau sa-i fac o modificare ,adica sa-i schimb amplificarea. vreau sa-i pun o amplificare cam de aproximativ 100w,dar din cate am auzit kashtanul e cu + -ul la masa si asa vrea sa stiu daca merge.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
EinarN

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa ma duc ACUM la ora 21:11 cīnd sīnt cu notebook'ul īn pat īn pijamale, sa ma īnbrac, sa ma duc īn pivniztza cu liftul sa vad ce scrie pe amplif. Shocked

Pai tu crezi ca am īnebunit

Uite tzi-am luat o poza de pe EBAY ca sa vezi ce rabla este:

Preamplif. TECHNICS SU-C 1000 Mark II
Final: Techniks SE-A 1000 MOS class AA

Le-am cumparat noi din magazin īn 1994.
Ma-u costat peste 1000 DM pe vreme acea. nu mai tzin minte exact.
Sus
IR Babuin

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai despre ce lift este vorba ? hai ca ma faci curios ...

in fine, posteaza miine ce amp/preamp ai !
Sus
EinarN

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 11:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uita-te sus īn editare.

Pai eu stau īntr-un fel de bloc cu 8 apartamente si 4 etaje, sus la et. 2.
Ca sa ma duc īn pivnitza trebuie sa iau liftul ca doar nu-s nebun s-o iau pe scari. Fitnes nu e genul meu Laughing
Sus
vladtm

Conectat la: 05 Feb 2006

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 11:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am o intrebare despre banda analogica,am un deck la care vreau sa-i ajustez azimuth-ul,am alt deck cu azimuth-ul reglar din fabrica bine,pot oare sa copiez pe o caseta Metal IV un 6 Khz si sa pun caseta pe dack-ul de raglat....normal,iesirea deck-ului o pun pe analizatorul de freqventza dintr-un soft de pe comp...e posibil sau cum ash putea sa fac altfe.... ?
ttt

Conectat la: 13 Noi 2005

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

EinarN a scris:
[...]Restul:

Tesla B 113 / B 115 / B 116 / CM 160 / B 90 / B 93 / B 101 / B 730 / Uran,
Unitra ZK 246 / M 2405 S versiunile 1, 2 si 3, M 2408 TB, Uwertura Stereo, Tomson Brand, [...]

1. Apropos de B115, ce parere ai / aveti despre scula asta ? Am unul care trebuie resuscitat (s-a dus una dintre curele si trebuie curatat) si ma tot intreb daca 1/ sa ma apuc sa-l aranjez la parametri originali sau 2/ sa-l aranjez imbunatatindu-i electronica, sau 3/ sa-mi iau altceva. Primele doua variante ma tenteaza fiind mai... ieftine.

2. Apropos de discutia "cine copiaza CD-uri pe mag..." etc: avand in vedere ca aveam obiceiul de a-mi trece unele vinyl-uri pe CD-uri (ca sa le frec mai putin), m-am gandit recent sa le encodez PCM 24/192 si sa le trec in format DVD-video. Track-urile audio sunt PCM 24/192 in VIDEO_TS si discurile se pot asculta pe orice DVD player. Singura problema e ca trebuie sa revii in menu-ul de pe ecran de fiecare data cand schimbi un track sau o sectiune. Vreau sa va spun ca se aud excelent. A mai incercat cineva artificiul asta ?
Sus
EinarN

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2006 9:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La punctul 1 fa varianta 1 si 2 ca la astea n-ai ce sa mai īmbunatatzesti.

La punctul 2, daca pui datele īn fisiere trebuie scarpinat meniul. Nu l-e baga īn fisiere.
Sus
vivi

MesajTrimis: Lun Feb 20, 2006 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

kashtan-1 este si pe negru sau numai pe argintiu. mi-a zis cineva ca este si pe negru si parca nu prea il cred
Sus
mselescu

Conectat la: 04 Aug 2004

MesajTrimis: Lun Feb 20, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A fost si pe negru.
vivi

MesajTrimis: Lun Feb 20, 2006 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si vu-metru tot pe tub era sau analogice?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
Pagina 8 din 10

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum