FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Caut un cd player portabil de calitate
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
c99a

Conectat la: 21 Apr 2005

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 5:31 pm    Titlul subiectului: Caut un cd player portabil de calitate Raspunde cu citat (quote)

cam ce "marca" imi puteti recomanda inafara de sony Smile ?
mentionez ca pricipalul lucru care ma intereseaza este calitatea sunetului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 5:31 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
George(sb)

Conectat la: 16 Dec 2005

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 7:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu sunt fan mp3, dar pentru strada iti recomand cu caldura un stick, reda foarte bine(in comparatie cu multe placi de sunet), oricum nu cred ca ai niste casti portabile la care sa se simta o diferenta considerabila, consum redus, dimensiuni reduse, daca are si peste 1gb te-ai scos Wink , ripuiesti si tu cd-urile la 256 si va suna excelent + de asta sticku nu face fite daca fugi
c99a

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e ok parerea ta.
numai ca eu am nevoie sa imi citeasca cd-uri (multe Smile ) pe care le am deja (toata muzica fiind stocata deja pe ele).
nu va fi folosit pt strada neaparat; as avea nevoie pt diverse plecari de lunga durata (cateva saptamani) de langa pc.
a, si un bitrate de 192 e arhisuficient pt ceva portabil.
Sus
butch

Conectat la: 08 Noi 2004

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 9:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.stereophile.com/cdplayers/480/ Laughing

Mai erau (intr-o vreme) niste recomandari pe http://www.headphone.com/

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 9:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Philips Expanium
Sus
c99a

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 8:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

interesant, dar nu mai gasesc expanium la vreun magazin prin romania... pacat, era o varianta buna.

dar de panasonic ce parere aveti ?
Sus
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iRIVER - - - - - excelent !!!!! poate un pic chiar si peste SONY

http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=20

http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=22
Sus
cosminnichitov

Conectat la: 03 Mar 2004

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 11:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

usernamex a scris:
Philips Expanium

am un Philips Expanium exp 7361 slim etc.
citeste foarte bine pentru un portabil, cu 2 baterii prismatic cell are autonomie de 50h (si asta dupa un an si ceva de utilizare zilnica) iar daca vrei sa-l faci "sa sara" tre sa te chinui mult si bine (l-am folosit la ski, unde complexitatea miscarilor este mare, si n-am avut nici o problema)

recomand

respecte

usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 11:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e unul de vanzare si pe okazii...
numai cine nu vrea nu gaseste...
Sus
tormentor

Conectat la: 26 Sep 2006

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 12:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

decat un ''tanc'' de cdplayer mai bine iti iei un mp3 sau un ipod nano
eu am un mp3 iriver t30 ieftin si bun bateria tine 50 h si castile care vine cu playerul sunt sennheiser Very Happy
Sus
c99a

MesajTrimis: Joi Noi 02, 2006 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vazusi expaniumul pe okazii...
vroiam ceva nou cu garantie, dar ma adaptez in caz ca e nevoie Smile

si iriveru e o idee foarte buna, am gasit deja pe okazii...

multumesc foarte mult pentru sugestii
Sus
CaLin

Conectat la: 23 Sep 2005

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu cel putin , am un cd-player sony , si pot sa spun cu "mana pe inima " ca inca nu am patit sa imi " sacadeze " sau sa dea ceva erori de citire la melodii chiar si in timp ce fugem, in schimb l-am testat cam la ce nivel incepe sa rateze si pot zice ca trebuie scuturat serios ca sa dea rateuri.
Cat despre sunet eu cel putin ma declar multumit, nu sunt eu foarte pretentios dar toti cei care l-au ascultat au avut o impresie buna.
Singurul avantaj al cd-playerelor ar fi cu nu ai nevoie de pc pentru melodii, care pentru mp3 player cu memorie este vitala prezenta lui, tot ca si avantaj ar fi ca poti sa " schimbi " repede memoria cd-playerului daca ai cd la tine Smile))

bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de ce nu si un minidsc portabil? (am eu unul de vanzare Wink
Sus
AbsoluteAudioFan

Conectat la: 12 Mai 2003

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Panasonic sau SONY. Cei din urma au 'pierdut' mai putin in ultimii 10 ani la portabile (unele modele sunt chiar reusite).
Philips sunt ergonomice si pot arata 'cool' (depinde de gusturi), dar sunetul e 'greu' iar earphones sunt 100% cheapo-style (in special pe partea de sunet).

Eu am un SONY D-NF400, CD, MP3, Atrac3Plus (totusi softu' cu care vine e de kko), radio AM/FM. Totu' la 80Euro. Ceva probleme de ergonomie il face totusi dificil in folosire...
Ulterior au venit (anu' asta) cu D-NF420, idem, dar folosind o singura baterie (motiv pt. care a devenit mai usor, insa durata de funct. s-a scurtat cu 30%). Din acelasi motiv pe 420 nu poti asculta la casti adev. (Senn's 470, cazu' meu, din motive de volum f. 'diluat')..
Oricum, chiar in aparenta similar au rezolvat cam tot pe partea de ergonomie/functionare, basca un display mai bun. Si, culmea, s-a vandut cu vreo 10-20Euro mai putin...
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 10:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu mi-am luat cdplayer portabil Panasonic SL-SX450 ("tin minte" denumirea deoarece il am pe masa). Castile din dotare, cred ca doape, le-am uitat de cum l-am cumparat. Cu niste casti bune se aude frumos in linistea serii in avion sau tren. Mi-a tinut companie cu mare bucurie. Merge cu 2 baterii obisnuite mici si consuma putin. Recomand, se pare ca nu da rateuri, este foarte rezistent si citeste orice. Am cautat ceva care se aude bine pe mp3 deoarece la drum lung nu e cazul sa car un geamantan cu discuri! Are vreo 2 trepte de corectie pe bas foarte reusite pentru casti ieftine, mici si proaste.
Aparatul este si foarte usor cu un aspect placut.

Am vrut initial sa dau putini bani pe criteriu ca nu-mi trebuie decat cateva zile pe an....insa nu m-am indurat sa platesc acele pocnitori sinistre, plastice oribile la pretul de sub 60 euro! Panasonic, Philips si Sony mi-au atras atentia si dintre astea Panasonic imi pare brandul care tine cel mai mult la calitate orice fabrica!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum