Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Jack

Conectat la: 13 Ian 2004 Mesaje: 754 Locatie: RO/ Str Gen Ion Dragalina nr3
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 1:26 am Titlul subiectului: SONUS FABER la AUDIOCONCEPT |
|
|
Se pot asculta la sediul nostru mai multe modele din seriile Cremona si Homage, precum si noul model entry-level, "toys".
Detalii in curind pe site, pina atunci va stau la dispozitie cu placere, prin e-mail, telefonic sau "live"
http://www.sonusfaber.com/eng/index.html
www.audioconcept.ro _________________ www.audioconcept.ro |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 1:26 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stiri
Subiecte fierbinti. Nu postati RECLAME la scule aici !
Parca mai acum ceva timp a fost cineva banat, i s-au sters thredurile, a fost facut zob ca anunta deschiderea unui magazin de scule prin Timisoara, daca nu ma insel - din acel moment a aparut si completarea cu "Nu postati RECLAME la scule aici !"
DAR, cum exista forumisti si "FORUMISTI", sunt convins ca, Vasile, va da replica sa celebra: Este forumul meu si fac ce vreau in el, cine zic eu sa nu respecte regulamentele nu le respecta, cui nu-i convine ia BAN, bla, bla, bla...
Pax Vobiscum  |
|
Sus |
|
|
CC

Conectat la: 25 Aug 2004 Mesaje: 1628 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
nicumur a scris: |
Parca mai acum ceva timp a fost cineva banat, i s-au sters thredurile, a fost facut zob ca anunta deschiderea unui magazin de scule prin Timisoara ... |
Ce magazin de scule e in Timisoara, si eu nu stiu
Cine, unde, cand ? _________________ It is a great thing to know the season for speech and the season for silence. |
|
Sus |
|
|
serge Vizitator
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca despre asta e vorba. |
|
Sus |
|
|
CC

Conectat la: 25 Aug 2004 Mesaje: 1628 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
De asta stiam, ca doar a aparut si aici.
Credeam ca mai e si altul, ascuns privirilor. _________________ It is a great thing to know the season for speech and the season for silence. |
|
Sus |
|
|
PolyGram

Conectat la: 24 Iun 2006 Mesaje: 1632 Locatie: viseu de sus(sus de tot, in mm)
|
|
Sus |
|
|
|