Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
micutz

Conectat la: 02 Dec 2004 Mesaje: 70 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 02, 2004 9:50 pm Titlul subiectului: difuzoare 16,5 |
|
|
Caut niste difuri pe 165,pe componente pe care sa le montez in usile din fata.
M-am orientat la jbl GTO6506 , alpine SPS-171A , DLS R6A si unele similare de la Infinity si Mac-Audio, dar nu mai retin exact modelul.Vor fi montate impreuna cu o statie de 2X65 watt.
De mentionat ca prefer muzica house,rave,hip-hop , deci sunt de preferat niste dif-uri care sa-mi ofere un bas cat mai bine conturat,profund. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Dec 02, 2004 9:50 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Alex

Conectat la: 12 Iul 2003 Mesaje: 800
|
Trimis: Joi Dec 02, 2004 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
micutz vezi ca am si eu un thread pe tema asta (boxe pt golf 4) si gasesti acolo multe informatii. |
|
Sus |
|
|
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004 Mesaje: 415 Locatie: Bucuresti, Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 03, 2004 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei bas profund in portiere, indiferent ce boxe vei alege, antifonarea va fi factorul decisiv. Diferentele intre boxe sunt minore comparativ cu diferenta pe care o vei observa dupa antifonare. Din ce ai pus mai sus, Alpine as elimina din start si m-as opri la DLS si mai apoi la Infinity ! _________________ HU, 3-way components, one subwoofer, 3 amplifiers (Look mama : no rear speakers > u can actually listen to music without 'em ) |
|
Sus |
|
|
micutz

|
Trimis: Vin Dec 03, 2004 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK Alex. Am vazut mai tarziu thred-ul tau. Pana la urma ce dif-uri ti-ai luat?
Intr-adevar,fuscobal Alpine-urile alea suna destul de rau ptr. banii aia.Cel putin inaltele sunt groaznice. Cred ca niste R-type-uri ar fi mai potrivite.
Am ascultat R6A de la DLS si suna excelent,mult mai bine decat GTO-urile alea de la JBL. O sa incerc si Infinity sa vad cum se aud.
Despre Mac-uri nu stie nimeni nimic? |
|
Sus |
|
|
Alex

|
Trimis: Vin Dec 03, 2004 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am cumparat nimic inca,o sa stau sa treaca iarna ca oricum n-o sa fac mari plimbari cu masina pe vreme urata.
In tot cazul,daca mai gasesc DLS in primavara,cred ca o sa aleg 2 perechi de MS6 ,un sub MW112 si un amplificator CA50 + niste dynamat pt portiere.
Vezi si pe la http://www.tuningshop.ro/audio.htm |
|
Sus |
|
|
fuscobal

|
Trimis: Lun Dec 06, 2004 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi pentru link. Nu stiam de el. Deja am pus ochii pe A5. Amplifurile au de departe cele mai bune preturi acolo. Cele din seria ultimate merg pe la 800-1000E afara !!! _________________ HU, 3-way components, one subwoofer, 3 amplifiers (Look mama : no rear speakers > u can actually listen to music without 'em ) |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Mar Dec 07, 2004 6:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Sper sa nu fiu off-topic... Sunt curios daca a cumparat cineva de pe respectivul site. Mie mi se par destul de ieftine. Poate prea ieftine. Ca asa e romanul...daca e prea scump, nu e bine, daca e prea ieftin....de ce e asa ieftin? iar nu e bine....
Deci...cineva? ceva?  _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
micutz

|
Trimis: Mar Dec 21, 2004 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci am eliminat din schema si Infinity.Au mai ramas DLS R6A , Macaudio Protector 2.16 si Hertz ESK165. Stie careva ceva concret despre ele, sau vreun review pe undeva.Mentionez ca toate se incadreaza in bugetul meu de 100 euro.Astept pareri concrete cat mai repede,ptr ca sapt asta urmeaza sa le cumpar. |
|
Sus |
|
|
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004 Mesaje: 741 Locatie: mitikatown
|
Trimis: Mar Dec 21, 2004 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu sa-ti spun care se vor auzi mai bine pe masina ta insa cele trei modele de boxe fac parte din game diferite de produse:
dls r6a - seria reference - gama de mijloc de la DLS
hertz esk165 - gama de entry level - mijloc de la Hertz
macaudio protector - gama entry-level de la macaudio
In locul tau as incerca sa le ascult...
De asemenea pregatirea usilor va conta enorm. |
|
Sus |
|
|
micutz

|
Trimis: Mie Dec 22, 2004 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Am fost azi la cumparaturi si am ales MacAudio Protector 2.16. Nu sunt sigur ca am facut cea mai buna alegere , dar pentru DLS-uri trebuia sa astept cel putin 2 sapt.Asa ca...
N-am avut inca timp sa le montez,dar o sa ma ocup un pic de pregatirea usilor. O sa revin cu detalii cand termin toata treaba. _________________ BE LOUD. KICK ASS. |
|
Sus |
|
|
puf
Conectat la: 07 Dec 2003 Mesaje: 1537 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 22, 2004 9:33 am Titlul subiectului: |
|
|
E foarte greu sa anticipezi cum se vor auzi pe masina ,difuzoarele in cauza au parametrii diferiti si portierele de la diferite masini au volume diferite asa ca rezultatul poate varia semnificativ indiferent de calitatea difuzorului. |
|
Sus |
|
|
fuscobal

|
Trimis: Joi Dec 23, 2004 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda, din pacate pe la noi nu prea poti sa asculti pentru ca nu gasesti decat entry-level prin magazine pe panouri. Eu am ascultat Mac-Audio si nu mi-au placut deloc. Infinity sunt peste, ca sa nu mai vorbim de DLS sau Hertz ! _________________ HU, 3-way components, one subwoofer, 3 amplifiers (Look mama : no rear speakers > u can actually listen to music without 'em ) |
|
Sus |
|
|
micutz

|
Trimis: Sam Dec 25, 2004 1:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar DLS-urile R6A erau cu multe clase peste Mac-uri.Insa in bugetul pe care-l aveam alocat , Infinity ref 6500 sunau mai slab decat Protector de la macaudio. _________________ BE LOUD. KICK ASS. |
|
Sus |
|
|
Alex

|
Trimis: Vin Dec 31, 2004 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
micutz,de unde ai cumparat boxele ? |
|
Sus |
|
|
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Vin Dec 31, 2004 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
fuscobal a scris: | Mda, din pacate pe la noi nu prea poti sa asculti pentru ca nu gasesti decat entry-level prin magazine pe panouri. |
La Falcon, in Magheru poti asculta pe stand si produse din celelalte clase - de ex: Kicker Resolution, Lighting Audio Strike, MB Quart Reference si chiar Q..., spun asta pentru ca stiu exact.
Noi mai avem foarte putin pana la deschiderea showroom-ului, fooarte putin! Peste 80% din produse GZ pe stand! Inclusiv gama PLUTONIUM ... |
|
Sus |
|
|
|