FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
dvd-rw stand alone
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
tranzistoru

Conectat la: 23 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 2:50 pm    Titlul subiectului: dvd-rw stand alone Raspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare, da sa nu radeti... cu un dvd-rw stand alone se poate inregistra de pe o sursa analog cum este un televizor sau un vcr, fara ajutorul unui alt device ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 2:50 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
hollow

Conectat la: 16 Feb 2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 2:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in principiu da Smile
pentru ca tocmai asta e scopul in care a fost creat Wink

Manu

Conectat la: 19 Mai 2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 4:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tocmai am vazut la Media Markt un dvd-recorder stand alone no-name (fara HDD) cu 150 de Euro!!! Are si mufa s-video, si FIREWIRE, deci cred ca se poate obtine o calitate buna la transferul de pe dv-camcorder.
Ce parere aveti, merita? Nu stia Div-x - ma intreb, am vreo sansa sa vad pe el si filme format avi sau mpeg? (pe el zicea ca stie si VCD si SVCD...). Va rog, ajutati-ma sa ma hotarasc!
Sus
hollow

Conectat la: 16 Feb 2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in principiu daca nu stie DivX/Xvid n-o sa poti vedea fisiere .avi

mpeg 1/2 da, deoarece VCD = mpeg1, SVCD = mpeg2 low resolution, DVD = mpeg2.

Manu

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 5:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi de raspuns, banuiam eu...
Problema e mai complicata fiindca pana acum nu am vazut in magazine nici un dvd-recorder care sa stie Div-X... poate nu m-am uitat eu bine, sau poate sunt mult mai scumpe...
In cel mai rau caz cumpar recorderul pentu crearea de dvd-uri de pe casetele dv, si filmele avi le vad in continuare ca pana acum pe laptop... Sad .
Ca parere, merita recorderul respectiv? Cum spuneam, e o marca necunoscuta, dar si pretul e destul de mic fata de numele consacrate, care pleaca de pe la 300.
Sus
goodolddog

Conectat la: 04 Mai 2004

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 6:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca poti sa "strecori" in buget unul cu hdd, parerea mea e sa faci acest efort. Merita.
Sus
patraulea

Conectat la: 21 Feb 2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 7:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai, si unul cu HD mai ieftin pe unde gasim?Ca m-ar interesa si pe mine...
Panasonic ul costa mult si e prea departe...CEva pana-n 300 E ar fi excelent... Laughing

momolo
Vizitator

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

exemplu dar fara HDD din cate inteleg: http://www.spot.ro/produs.php?idprod=2488&idcat=267
Sus
Manu

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi se pare cam scump. Totusi mersi, m-ai convins ca exista asa ceva, adica recorder cu DivX, stiu ce trebuie sa caut in continuare. Cred ca pentru unul cu HDD pretul intr-adevar nu scade sub 300, cam mult dupa parerea mea...
Sus
patraulea

Conectat la: 21 Feb 2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 11:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa mai asteptam 2/3 ani sa scada pretul acestora mai mult... Laughing
Aceeasi poveste a fost si cu DVD urile(playere):acum 5 ani am dat pe el 200 $ si acum 1 costa 2 mil!!!!

Manu

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Revin pe forum dupa o absenta destul de lunga: pe scurt, am facut-o, in sensul ca mi-am cumparat un DVD Recorder care scrie DVD+R/RW si vede tot, inclusiv mp3, Jpeg si DivX! Dihania a costat 150 de Euro, e "faimoasa" marca Mustek (am inteles ca e o firma care asambleaza totusi cu piese de marca), si are atat S-video cat si (mai ales) Firewire. Am avut surpriza placuta sa constat ca "vede" cam orice film din "colectia" mea, indiferent de tipul fisierului. O singura chestie, subtitrarile le "strica" un pic fiindca "mananca" literele cu diactitice, dar se poate totusi citi multumitor... Ce ma deranjeaza un pic e pozitionarea subtitrarii, in loc sa o puna pe banda neagra de jos, el o pune in stanga putin mai sus, suprapusa peste imagine, asa incat atunci cand imaginea e deschisa la culoare se vede cam greu... Se poate face ceva din setari?...
A, si altceva: am facut o proba de transfer de pe camera DV Panasonic prin Firewire pe un DVD+R. Rezultatul e excelent, practic pe televizor nu sesizezi diferenta de calitate fata de cand vezi filmul direct de pe caseta, si si pe laptop se vedea la fel de bine! Are diferite optiuni de compresie, asa incat pe un DVD blank poti baga, functie de calitate, intre 1 si 6 ore. Eu am mers pe 2 ore, si asa am obtinut rezultatul de care va povesteam.
Chestia nu are HDD, dar nici nu am nevoie... pur si simplu voiam sa am un utilaj la purtator (cat mai ieftin posibil) pentru facut DVD-uri din home-videos, fara complicatii si nevoie de cunostinte elaborate si se pare ca am gasit solutia...
Sus
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 6:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E bine daca esti multumit. Sa-l folosesti sanatos!
Sus
Manu

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi, sper sa fiu la fel de multumit si mai tarziu...
Sus
Manu

MesajTrimis: Lun Mar 06, 2006 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ei, dragii mei, si vin sa va povestesc in continuare patania mea cu dvd-recorderul, poate serveste de exemplu si la altii...
Deci, Mustekul pe care il lauda, cateva posturi mai sus s-a dovedit a fi un mare kkt... dupa 3 saptamani a incetat pur si simplu sa functioneze! L-am dus inapoi, am asteptat 4 saptamani sa imi vina un altul nou de la firma, care a puscat mai repede, in numai 5 zile... M-am dus iar pe ei cu foc pe nari, si dupa ce am aflat ca intr-adevar sculele respective au probleme mari am mai pus 180 de euro si am luat un Grundig cu HDD de 80, care stie mult mai multe si pare a fi mai putin sensibil la calitatea discurilor bagate in el (celalalt se si bloca intr-o veselie...). Pe asta se vad si subtitrarile bine si unde trebuia sa se vada, adica jos si nu la mijlocul imaginii ca la celalalt... si pot vedea si literele cu diacritice fiindca are si o setare de Central Europe cu care devin vizibile.
Totusi, unele nedumeriri: de ce la unele filme avi (putine ce-i drept) imi apar subtitrarile decalate in avans (la unele cu pana la 20-25 sec) fata de sonor? Se poate face ceva, vreo setare?... Pe laptop apar corect, asta ma framanta... Si alta: de ce la multe filme imi apar benzi negre foarte late sus si jos (si nu se simte nici o diferenta din setari de genul 4:3 sau 16:9...)?
Scuze de atatea intrebari, sunt probabil pentru unii din voi chestiuni minore care insa unui profan ca mine ii apar ca dificultati insurmontabile... si e frustrant... si mersi in avans pentru orice tentativa de ajutor, ar fi binevenita!
Sus
Manu

MesajTrimis: Mar Mar 07, 2006 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si totusi... nu ma poate ajuta nimeni cu o explicatie?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum