FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
AKAI 630 D
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Vin Apr 14, 2006 12:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vladtm a scris:

Problema e ca TOATE benzile le citeste in canalul DREAPTA infundat,in stanga se aude cristal... Confused ...
Ori e dereglat, ori ai niște elco-uri bușite în oscilator.

Mai uităte la capul de redare cu atenzie. Nu este MAT pe unul din întrefiere? Am văzut la un AKAI o poantă tare. Deșteptul de posesor sa pus cu șmirglu pe capete. Să fie și ăsta cazul la al tău ? Să se fi pus fostul posesor să ciobănească capetele?

Cînd TRAGI banda pe el, tot înfundat pe dreapta o trage ? sau redă înfundat numai ce-i tras pe GX 77 ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Apr 14, 2006 12:45 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
vladtm

Conectat la: 05 Feb 2006

MesajTrimis: Vin Apr 14, 2006 12:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daci,daca inregistrez o banda pe 630D si o ascult pe 77 se aude bine,daca pun o banda pe 630D (fie inreg pe el sau pe 77) se aude infundat in dreapta....capetele nu-s mate,iar fostul posesor nu i le-a frecat cu nik,ma gandesk ca nu fie o neazimutare buna,ca se aude si de pe "partea" cealalta a benzii (intre melodii )
EinarN

MesajTrimis: Vin Apr 14, 2006 1:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vladtm a scris:
Daci,daca inregistrez o banda pe 630D si o ascult pe 77 se aude bine,daca pun o banda pe 630D (fie inreg pe el sau pe 77) se aude infundat in dreapta....capetele nu-s mate,iar fostul posesor nu i le-a frecat cu nik,ma gandesk ca nu fie o neazimutare buna,ca se aude si de pe "partea" cealalta a benzii (intre melodii )
Dacă se aude și deandoaselea e posibil ca liniaritatea să fie zăpăcită.
Bandă de referinză și azimutare nouă.

Totuși, daca se aude bine pe GX 77 n-are cum să fie azimutarea. Ar trebui să se audă prost și aici.
Oricum, nu are rost să speculăm. Făi totuși o azimutare nouă și încearcă dinou. Apare iarăși fenomenul, salutări de la oscilator, vezi ce vrea că-i bolnav.
Sus
vladtm

Conectat la: 05 Feb 2006

MesajTrimis: Vin Apr 14, 2006 1:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ar avea cum sa fie,dereglat numa capu de redare,si ala de inregistrare sa fie reglat bine...naiba stie,las ca nu merita sa stea in praf,il scot io la lumina cat mai repede Very Happy
EinarN

MesajTrimis: Joi Apr 20, 2006 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vladtm a scris:
Pai ar avea cum sa fie,dereglat numa capu de redare,si ala de inregistrare sa fie reglat bine...naiba stie,las ca nu merita sa stea in praf,il scot io la lumina cat mai repede Very Happy
Și......? Care-i politica? Au ceva noutăți?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum