Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
smen2005
Conectat la: 27 Mar 2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Apr 26, 2006 9:44 am Titlul subiectului: Cine imi poate detalii despre ampliful EuroPower EP-2500 |
|
|
M-am hotarat sa iau ampliful asta de la Behringer Ep-2500 e destul de puternic 2x450w in 8 ohmi dar vreau sa stiu daca l-a auzit cineva sa-mi zica cum suna si cat este de fiabil.
Multumesc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Apr 26, 2006 9:44 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Snake

Conectat la: 09 Iul 2005 Mesaje: 223 Locatie: Fagaras
|
|
Sus |
|
|
smen2005
Conectat la: 27 Mar 2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Apr 27, 2006 10:06 am Titlul subiectului: Ep 2500 |
|
|
Multumesc mult de raspuns site-ul il stiu si eu dar vroiam o parere dinpartea cuiva care il are sau l-a avut fizic sa-mi zica cum se comporta in timp , pt ca pe site nu-ti spune partile negative ci doar cele pozitive... |
|
Sus |
|
|
NeXuS3

Conectat la: 05 Noi 2004 Mesaje: 624 Locatie: TEL 0766 332366
|
Trimis: Joi Apr 27, 2006 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
e ok, doar sa nu incerci vreodata sa il folosesti in 2 ohmi sau 4 ohm bridge
din cauza limitterelor de tip "Brick wall", e posibil sa ti se para lipsit de viata  _________________
   |
|
Sus |
|
|
klausmusic
Conectat la: 30 Noi 2005 Mesaje: 83 Locatie: undeva prin Tara Motilor
|
Trimis: Lun Mai 01, 2006 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok , am eu trei bucati am cumparat intreaga lini de la ei , se comporta foarte bine nu le am testat in 4 ohmi , dar pe 8 sunt foarte multumirt la pretul asta _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
noamy
Conectat la: 13 Mai 2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mai 15, 2006 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
de unde ai luat ampurile? |
|
Sus |
|
|
klausmusic
|
Trimis: Lun Mai 15, 2006 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
am luat linia completa din germania cum o da pe site www.behringer.com _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
noamy
Conectat la: 13 Mai 2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mai 15, 2006 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
cat ai dat pe EUROPOWER EP2500? |
|
Sus |
|
|
klausmusic
|
Trimis: Lun Mai 15, 2006 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
gasesti pe site ul ce ti l am dat toate detaliile de la pret pana la date tehnice , alege tara si o sa vezi pretul _________________ lume multa ...dar putini oameni ... klausmusik |
|
Sus |
|
|
djsorinake
Conectat la: 03 Iul 2006 Mesaje: 1 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
!!! Nu comparati Behringer-ul adus din Germania cu Behringherul existent pe piata noastra (cel de la noi de pe piata contine componente de o calitate indoielnica, probabil cele mai ieftine componente Chinezesti).
Eu folosesc doua crossovere cx3400 super x Behringer, unul cumparat din Germania iar celalalt cumparat de la magazinul Muzica din Romania.Cel cumparat din Romania se aude excrabil fata de cel cumparat din Germania. |
|
Sus |
|
|
DorinD

Conectat la: 18 Dec 2003 Mesaje: 2392 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca se complica fabricantul cu mai multe randuri de componente. si asa e greu de tinut pasul cu dinamica pietei de componente. Cred ca pur si simplu ai avut ghinion. _________________ "It is never too late to have a happy childhood". |
|
Sus |
|
|
NeXuS3

Conectat la: 05 Noi 2004 Mesaje: 624 Locatie: TEL 0766 332366
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
djsorinake a scris: | !!! Nu comparati Behringer-ul adus din Germania cu Behringherul existent pe piata noastra (cel de la noi de pe piata contine componente de o calitate indoielnica, probabil cele mai ieftine componente Chinezesti).
Eu folosesc doua crossovere cx3400 super x Behringer, unul cumparat din Germania iar celalalt cumparat de la magazinul Muzica din Romania.Cel cumparat din Romania se aude excrabil fata de cel cumparat din Germania. |
toate produsele Behringer sunt produse in acelasi loc indiferent de piata pentru care sunt destinate (China)
E posibil sa ai 2 versiuni diferite ale aceleiasi scule (Revision A, B, Etc) _________________
   |
|
Sus |
|
|
adevarul
Conectat la: 20 Ian 2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Ian 20, 2009 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
sal !
am sa va spun si eu cateva cuvinte despre ep 2500
cu toate ca baieti de la kon nu stiu cum sa isi vanda chinezariile si intra pe toate forumurile de gen,va asigur ca nu sunt de la senia si vreau sa va laud putin acest aaf
am un prieten cu un bar unde are un ep 2500 si tine pe el 6 sateliti si un woofer de 18',IAR AMPLIFUL merge de 2 ani fara probleme cu clip aprins,
am fost uimit de fiabilitatea ei si in prezent detin un astfel de aaf si vreau sa va spun ca raport calitate pret e ok,daca stai sa te gandesti ca e mai ieftin decat un blutec,nu?
12 ore merge cu ledurile clip aprinse in continu,nu ma intelegeti gresit stau aprinse nu clipesc,merge ok.
avand in vedere ca e low cost are traful cam slbut motiv pt care nu se recomanda folosirea in punte.
eu o folosesc cu 2 subwoofere b1800 pro si credetima chiar face fata.
intradevara sunt multe aaf mai performante dar pretul............. |
|
Sus |
|
|
|