FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Cine imi poate detalii despre ampliful EuroPower EP-2500

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
smen2005

Conectat la: 27 Mar 2006

MesajTrimis: Mie Apr 26, 2006 9:44 am    Titlul subiectului: Cine imi poate detalii despre ampliful EuroPower EP-2500 Raspunde cu citat (quote)

M-am hotarat sa iau ampliful asta de la Behringer Ep-2500 e destul de puternic 2x450w in 8 ohmi dar vreau sa stiu daca l-a auzit cineva sa-mi zica cum suna si cat este de fiabil.

Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Apr 26, 2006 9:44 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Snake

Conectat la: 09 Iul 2005

MesajTrimis: Joi Apr 27, 2006 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pt toate caracteristicile si detaliile tehnice ale lui acceseaza:
http://www.behringer.com/EP2500/index.cfm?lang=ENG
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
smen2005

Conectat la: 27 Mar 2006

MesajTrimis: Joi Apr 27, 2006 10:06 am    Titlul subiectului: Ep 2500 Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult de raspuns site-ul il stiu si eu Smile dar vroiam o parere dinpartea cuiva care il are sau l-a avut fizic sa-mi zica cum se comporta in timp , pt ca pe site nu-ti spune partile negative ci doar cele pozitive...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
NeXuS3

Conectat la: 05 Noi 2004

MesajTrimis: Joi Apr 27, 2006 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e ok, doar sa nu incerci vreodata sa il folosesti in 2 ohmi sau 4 ohm bridge

din cauza limitterelor de tip "Brick wall", e posibil sa ti se para lipsit de viata Rolling Eyes

Conectat la: 30 Noi 2005

MesajTrimis: Lun Mai 01, 2006 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok , am eu trei bucati am cumparat intreaga lini de la ei , se comporta foarte bine nu le am testat in 4 ohmi , dar pe 8 sunt foarte multumirt la pretul asta
noamy

Conectat la: 13 Mai 2006

MesajTrimis: Lun Mai 15, 2006 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de unde ai luat ampurile?
Sus
klausmusic

MesajTrimis: Lun Mai 15, 2006 5:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am luat linia completa din germania cum o da pe site www.behringer.com
noamy

Conectat la: 13 Mai 2006

MesajTrimis: Lun Mai 15, 2006 7:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cat ai dat pe EUROPOWER EP2500?
Sus
klausmusic

MesajTrimis: Lun Mai 15, 2006 11:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gasesti pe site ul ce ti l am dat toate detaliile de la pret pana la date tehnice , alege tara si o sa vezi pretul
djsorinake

Conectat la: 03 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 4:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

!!! Nu comparati Behringer-ul adus din Germania cu Behringherul existent pe piata noastra (cel de la noi de pe piata contine componente de o calitate indoielnica, probabil cele mai ieftine componente Chinezesti).
Eu folosesc doua crossovere cx3400 super x Behringer, unul cumparat din Germania iar celalalt cumparat de la magazinul Muzica din Romania.Cel cumparat din Romania se aude excrabil fata de cel cumparat din Germania.
Sus
DorinD

Conectat la: 18 Dec 2003

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred ca se complica fabricantul cu mai multe randuri de componente. si asa e greu de tinut pasul cu dinamica pietei de componente. Cred ca pur si simplu ai avut ghinion.
NeXuS3

Conectat la: 05 Noi 2004

MesajTrimis: Mar Iul 04, 2006 10:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

djsorinake a scris:
!!! Nu comparati Behringer-ul adus din Germania cu Behringherul existent pe piata noastra (cel de la noi de pe piata contine componente de o calitate indoielnica, probabil cele mai ieftine componente Chinezesti).
Eu folosesc doua crossovere cx3400 super x Behringer, unul cumparat din Germania iar celalalt cumparat de la magazinul Muzica din Romania.Cel cumparat din Romania se aude excrabil fata de cel cumparat din Germania.

toate produsele Behringer sunt produse in acelasi loc indiferent de piata pentru care sunt destinate (China)

E posibil sa ai 2 versiuni diferite ale aceleiasi scule (Revision A, B, Etc)

Conectat la: 20 Ian 2009

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 9:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sal !
am sa va spun si eu cateva cuvinte despre ep 2500
cu toate ca baieti de la kon nu stiu cum sa isi vanda chinezariile si intra pe toate forumurile de gen,va asigur ca nu sunt de la senia si vreau sa va laud putin acest aaf
am un prieten cu un bar unde are un ep 2500 si tine pe el 6 sateliti si un woofer de 18',IAR AMPLIFUL merge de 2 ani fara probleme cu clip aprins,
am fost uimit de fiabilitatea ei si in prezent detin un astfel de aaf si vreau sa va spun ca raport calitate pret e ok,daca stai sa te gandesti ca e mai ieftin decat un blutec,nu?
12 ore merge cu ledurile clip aprinse in continu,nu ma intelegeti gresit stau aprinse nu clipesc,merge ok.
avand in vedere ca e low cost are traful cam slbut motiv pt care nu se recomanda folosirea in punte.
eu o folosesc cu 2 subwoofere b1800 pro si credetima chiar face fata.
intradevara sunt multe aaf mai performante dar pretul.............
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum