Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
alladdin321
Conectat la: 08 Apr 2004 Mesaje: 208 Locatie: Craiova
|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut link-urile alea cu preturi in lei la niste dublucass-uri de mi s-a facut pielea de gaina! Pai la sfert din banii aia poti lua de pe E-bay deck-uri 3head la cumparare imediata (preturile se invart intre 60 si 160 euroi)! Aparatele au poze originale , sunt pozate din toate unghiurile si sunt si pregetite pt vanzare (ex. este pe E-bay un tip Slvy33 parca si un magazin - HiFi Leipzig)! Te mai costa in plus transportul. Parerea mea despre dublucass-uri este foarte proasta - au mecanici firave , nu au performante si se defecteaza rapid --- nu se compara cu 3head! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 10:02 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
luleashca
Conectat la: 10 Mar 2006 Mesaje: 502 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
alladdin321 a scris: | Am vazut link-urile alea cu preturi in lei la niste dublucass-uri de mi s-a facut pielea de gaina! Pai la sfert din banii aia poti lua de pe E-bay deck-uri 3head la cumparare imediata (preturile se invart intre 60 si 160 euroi)! Aparatele au poze originale , sunt pozate din toate unghiurile si sunt si pregetite pt vanzare (ex. este pe E-bay un tip Slvy33 parca si un magazin - HiFi Leipzig)! Te mai costa in plus transportul. Parerea mea despre dublucass-uri este foarte proasta - au mecanici firave , nu au performante si se defecteaza rapid --- nu se compara cu 3head! |
absolut deacord cu dublu sau revers. incerc totusi sa ma apropii de unul nou, ma repet din motive care tin mai mult de persoana mea decit de "reguli" audiofile....  |
|
Sus |
|
|
luleashca
|
Trimis: Vin Iul 07, 2006 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: |
luleashca, te aflii pe carari gresite. Este concluzia dupa ce am citit ce ai scris.
De exemplu, eu nu am cumparat deckuri manarite...pentru ca am luat din cele aduse deafara (sh) unde lumea nu se baga cu surubelnita unde le bese mintea!
|
pai eu am zis ca eu nu am gasit pina acum unul neumblat la capete, inclusiv adus din state (ce-i drept pe nevazute) de aici si dorintza de a afla daca merita sa-mi iau unul nou. momentan, mai precis zis ar fi ca ma aflu pe linga carari adica nu m-am decis. |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Sam Iul 08, 2006 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
sa sti ca daca nu te pricepi la surubelnita nu poti cumpara "vintage"! Orice baba are nevoie de doctor, macar si o aspirina...de cele mai multe ori!
Insa mai bine decat un plastic sinistru cum sunt astea care inca...culmea! se mai gasesc, facute prin china la norma si cu minim de materiale.
La o mecanica sunt probleme subtile care conteaza ENORM! Ca de exemplu perfectiunea axului capstan care introduce mai mult sau mai putin ceva daunator precum jitterul la digital. Pe langa asta e mecanica, cum este gandita?...si executata!
Inca din anii 70 s-au facut deckuri superbe. In general tot ce a fost scump si cap de serie!
Cu 100...200 euro poti cumpara unul giugiuc. HiFi Leipzic este un exemplu (userul ixos parca).
Ce am mai observat - in general deckurile slabe, de duzina, modele ieftine, au fost macelarite iar cele deosebite, capete de serie sunt cel mult ceva mai uzate; chestie de proprietar, ala care a dat pe vremuri banii de o masina nu si-a permis sa-si bata joc. Evident, sunt cazuri si cazuri insa pe e-bay se gasesc multe foarte bune la pret de nimic! Astea noi sunt o gluma proasta iar dupa ce vei cumpara te invit sa te convingi; este bine sa inveti pe pielea ta ca astfel acumulezi intelepciune si pe viitor vei distinge sfaturile bune de cele proaste. |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
|
Sus |
|
|
luleashca
|
Trimis: Sam Iul 08, 2006 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: | sa sti ca daca nu te pricepi la surubelnita nu poti cumpara "vintage"! Orice baba are nevoie de doctor, macar si o aspirina...de cele mai multe ori!
Insa mai bine decat un plastic sinistru cum sunt astea care inca...culmea! se mai gasesc, facute prin china la norma si cu minim de materiale.
La o mecanica sunt probleme subtile care conteaza ENORM! Ca de exemplu perfectiunea axului capstan care introduce mai mult sau mai putin ceva daunator precum jitterul la digital. Pe langa asta e mecanica, cum este gandita?...si executata!
Inca din anii 70 s-au facut deckuri superbe. In general tot ce a fost scump si cap de serie!
Cu 100...200 euro poti cumpara unul giugiuc. HiFi Leipzic este un exemplu (userul ixos parca).
Ce am mai observat - in general deckurile slabe, de duzina, modele ieftine, au fost macelarite iar cele deosebite, capete de serie sunt cel mult ceva mai uzate; chestie de proprietar, ala care a dat pe vremuri banii de o masina nu si-a permis sa-si bata joc. Evident, sunt cazuri si cazuri insa pe e-bay se gasesc multe foarte bune la pret de nimic! Astea noi sunt o gluma proasta iar dupa ce vei cumpara te invit sa te convingi; este bine sa inveti pe pielea ta ca astfel acumulezi intelepciune si pe viitor vei distinge sfaturile bune de cele proaste. |
repet intrebarea: care este cea mai buna marca/model de castofon deck NOU (sigilat, garantie) pe care-l pot lua din romania, si de unde? stie cineva? am primit citeva raspunsuri la obiect (multumesc!) si citeva sfaturi (multumesc!) majoritatea de a nu face o asa achizitie. ma repet, am vintage (akai), stiu exact ce alt vintage mi-ash dori daca as gasi (si l-ash lua indiferent de starea in care se afla, chiar si defect, chiar si de mobila ) dar, vreau si un deck nou, de preferat cel mai bun (intr-o limita accepatbila financiara). pina acum se pare ca yamaha ar fi cel mai aproape de acest deziderat.
cit despre cit de mult sau mai putin ma pricep la surubarit momolo, conteaza mai putin, ideea e ca entuziasmul electronicii pe genunchi l-am pierdut de mult pe drum. prefer sa ascult asculta/inregistrez muzica (daca intra si un citit de carte in ecuatia asta cu atit mai bine). o scula care-ti pica cind ti-e lumea mai draga, chiar daca reusesti sa o repari, ti-a luat mult din placerea de care vorbeam mai sus... e drept ca exista sanse ca si unul nou sa faca figura asta, dar probabilitatea e mai mica. |
|
Sus |
|
|
luleashca
|
Trimis: Sam Iul 08, 2006 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de lincurile astea cine vrea un pont pentru Pioneer-CT-737 (atentie nu MKII) la 3.000.000 il dau cu placere (pontul!) |
|
Sus |
|
|
alladdin321
Conectat la: 08 Apr 2004 Mesaje: 208 Locatie: Craiova
|
Trimis: Sam Iul 08, 2006 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspuns la intrebare, Iuleashca : NU SE MAI GASESC DECK-URI NOI IN MAGAZINE (sau daca mai sunt - sunt vai mama lor) - INTELEGE! Ata ete , vremea lor s-a dus si nu se va mai intoarce! Noi care mai suntem pasionati de acest tip de aparat nu mai avem altceva de facut decat sa luam ce se mai gaseste SECOND! |
|
Sus |
|
|
luleashca
|
Trimis: Lun Iul 10, 2006 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
alladdin321 a scris: | Raspuns la intrebare, Iuleashca : NU SE MAI GASESC DECK-URI NOI IN MAGAZINE (sau daca mai sunt - sunt vai mama lor) - INTELEGE! Ata ete , vremea lor s-a dus si nu se va mai intoarce! Noi care mai suntem pasionati de acest tip de aparat nu mai avem altceva de facut decat sa luam ce se mai gaseste SECOND! |
ok, asta am observat si eu. nu stiu ce va fi in viitor, ce puii mei de formate vor apare, dar sint curios daca e cineva convins ca deck-ul vintage care il avem acum (deci cel putin 20 de ani) va mai merge si peste alti 20..... pe mine chestia asta ma dispera  |
|
Sus |
|
|
luleashca
|
|
Sus |
|
|
drag
Conectat la: 06 Mai 2006 Mesaje: 530 Locatie: montreal
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
...Lulescä, ai gäsit dom'le un tascam cum tz-am zis?? Päi äla e serios,
De ce stiu ?? C-am avut unu si este un tanc, inregisterazä si reda ca nimeni...indestructibil, fäcut pt muncä grea...si se mai fabricä! |
|
Sus |
|
|
Human

Conectat la: 01 Noi 2003 Mesaje: 889 Locatie: Craiova
|
|
Sus |
|
|
drag
Conectat la: 06 Mai 2006 Mesaje: 530 Locatie: montreal
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
revox B 710 e grozav! da-i vechi. |
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Dum Iul 30, 2006 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
drag a scris: | ...Lulescä, ai gäsit dom'le un tascam cum tz-am zis?? Päi äla e serios,
De ce stiu ?? C-am avut unu si este un tanc, inregisterazä si reda ca nimeni...indestructibil, fäcut pt muncä grea...si se mai fabricä! |
*
E plin de ele pe e-Bay (vorbesc de alea cu casete...)  |
|
Sus |
|
|
luleashca
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 9:40 am Titlul subiectului: |
|
|
ramas deocamdata pe "vechituri" akai. bat in retragere pentru noutatzi . poate voi lua marantzul ala pro, dar mai cuget.  deschis insa in continuare la opinii si pareri. |
|
Sus |
|
|
|