FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Combinatii PRE / POWER amp vintage
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Riddick

Conectat la: 08 Sep 2006

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of, ce scula..A fost cateva mii bune de tot cand a iesit...Acum cred ca costa o avere sa o cumperi daca o gasesti!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 3:27 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un integrat dragut 1983 DENON

"...large-sized 600VA class preponderantly as a pre- main amplifier, 66,000μF
The bulk condenser and the fast recovery diode etc which prevents the switching distortion and also, the powerful power source section
It constituted. To support the powerful power step, 150W+150W (8Ω), 200W+200W (6Ω) 240W+
240W (4Ω) high power was actualized."

Un power amp YAMAHA de 2 x 500w - 1982

500W+500W (8Ω, 20~20,000Hz and strain 0.003%)
750W+750W (4Ω, 20~20,000Hz and strain 0.01%)
1.5kW (BTL, 8Ω, 20~20,000Hz and strain 0.01%)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
IR Babuin

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 1:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ACCUPHASE M100 1981 MONOBLOCK

LUXMAN M05 POWER AMP 1981-1983

Sus
sky

Conectat la: 26 Noi 2003

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 1:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

IR babuin, vad puteri mari in anii '80, dar boxele? nu prea am vazut boxe din '80.
Sus
IR Babuin

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 1:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PIONEER POWER '86 200W+200W (20Hz~20kHz, 0.003%, 8Ω)

si PREAMPUL

Sus
IR Babuin

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 1:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AICI 4 PAGINI DE BOXE - CHIAR SI DE 500W UNELE -

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=http://k-nisi.hp.infoseek.co.jp/ct-a1.htm&sa=X&oi=translate&resnum=8&ct=result&prev=/search%3Fq%3DPIONEER%2BCT%2BA1%26hl%3Den
Sus
mobius

Conectat la: 17 Sep 2005

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

The beauty : Pioneer C90 ...and...
The beast : Hantor LA1500 (2x400W/8Ohm)

quit

Conectat la: 04 Dec 2006

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 1:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intradevar pot sa va confirm ca technicsul are si el cateva scule bune si de putere am una eu pe care cu greu am facut-o rost un SU - V90D. pentru ea am renuntat la cea cu ace si preamp.
Sus
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 1:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oau!!!!
Su-V90D! New class AA from Technics!

P.S. Si zici ca Grundig e peste Akai?!...

Laughing
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 2:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
P.S. Si zici ca Grundig e peste Akai?!...
omul a vrut sa spuna ca a pus Grundig peste Akai, fiind mai mic si mai usor. Voi ati inteles gresit, e problema spatiu depozitare! Wink

PS - pe vremuri am avut ocazie de a vedea/asculta/inregistra cu AKAI GX 747 cu DBX (nu se utiliza DBX-ul) si un Grundig TS-1000 http://www.youtube.com/watch?v=h5F9ztEfZiM (se pare ca e film al maestrului Einar) in acelasi timp utilizate de un amic ce tragea benzi pe bani. Grundig-ul reda mai bine, AKAI-ul inregistra mai bine, cel putin la concluzia asta am ajuns noi atunci. La Grundig era si beleaua cu capetele care intr-un final s-au prapadit si au fost inlocuite cu unele de TESLA tip ANP. Orice-i faceai (ATENTIE!-concluzie de pe vremea aia!) tot AKAI-ul tragea cel mai bine dintre toate!
Sus
shambala

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Exact la aceeasi concluzie ca si Momolo am ajuns pe vremuri - comparatia fiind facuta insa cu un Grunding TS-945 si mai multe Akai-uri.
Cu exceptia lui 4000D care reusea sa si inregistreze mai prost decat Grundingul Evil or Very Mad
Desigur, lucrurile s-au schimbat cand am intrat in posesia unu Revox B77 nou-nout, care le depasea sensibil pe toate, atat la inregistrare cat si la redare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 2:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
Desigur, lucrurile s-au schimbat cand am intrat in posesia unu Revox B77 nou-nout, care le depasea sensibil pe toate, atat la inregistrare cat si la redare.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...Stai sa ti-o bage EinarN pe aia cu sangele de menstruatie urmata de teoria capetelor de 400 euro pentru bogatani nesimtiti si prosti! Laughing
shambala, noi suntem de aceeasi parere! Wink ....insa ne lipseste Revoxul...... Laughing Adica stam bine la teorie!

PS - am mai scris - am facut diferenta prin 198....si, intre un AKAI GX625 si un B77 pe 4 piste. Revoxul atat pe redare cat si pe inregistrare a dat clasa la bietul AKAI oricat as fi dorit sa iasa AKAI-ul mai bine! Diferenta era MARE si trista!
Sus
quit

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 5:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PS - am mai scris - am facut diferenta prin 198....si, intre un AKAI GX625 si un B77 pe 4 piste. Revoxul atat pe redare cat si pe inregistrare a dat clasa la bietul AKAI oricat as fi dorit sa iasa AKAI-ul mai bine! Diferenta era MARE si trista![/quote]

Sincer nici nu vreau sa va contrazic in testele lui EinarN si privind datele tehnice care le detine, dar pentru o scula de 30 de ani (GrundigTK 845) care nu a fost umblat la capete (le are originale) si care reda benzile mele vechi bine sau mai bine decat altele... sunt multumit.
Sus
quit

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da este peste akai-ul care l-am testat Smile Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum