Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
carmine galante

Conectat la: 14 Feb 2007 Mesaje: 19 Locatie: departe de cartier
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: | mult si prost sau putin si bun? |
Mult si prost, asta se prefera in Romania, indiferent de marfuri. Pana la urma si sculele astea sunt tot o marfa. As intra in detalii, dar devenim prea intimi si nu vreau sa pic in patima unuia de pe aici. _________________ paul van dyk - vonyc sessions-talion
Vand pachet de Carpati putin folosit, pentru detalii pm. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
EinarN Citat: | MULT si BUN. Asta PREFER Eu.
Cum? Simplu de Tot.
Trebuie numai sa ai Idei si sa sti sa combini. Astfel ai calitate, FARA CD, MD, caseta, banda etc. indiferent daca esti acasa sau în masina. |
Am ghicit, e vorba de pickup cu USB! Cumperi discuri vinil pe 1 euro, le tragi in mp3 dupa care le vei vinde la OPSEDATI pe e-bay cu de 10 ori pretul! Nu-i asa ca am ghicit?!  |
|
Sus |
|
|
carmine galante

|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: | Cumperi discuri vinil pe 1 euro, le tragi in mp3 dupa care le vei vinde la OPSEDATI pe e-bay cu de 10 ori pretul! Nu-i asa ca am ghicit?!  |
Bai frate, eu m-am saturat de atitudinea asta tipic damboviteana, manelista, cum vrei sa-i spun. Si nu are legatura cu cineva de pe aici in mod special. E vorba de expresii si atitudini de genu' : daca e fraieri si pune botu' eu nu le bag mana in buzunar, sau nu mananca si gura mea, eu ce am la afacerea asta, mie ce-mi pica, facem o combinatie?, nu ciugulesc si eu, isi face omu' treaba cu ea bla bla bla bleah. Eu incerc sa ma debarasez de cacanarii d-astea pe care le faceam cand eram mic. (nr. pana in clasa a VIII-a) _________________ paul van dyk - vonyc sessions-talion
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
carmine galante a scris: | As intra in detalii, dar devenim prea intimi si nu vreau sa pic in patima unuia de pe aici. |
Gigaz  |
|
Sus |
|
|
Loris Capirossi Vizitator
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am în masina un radiocass Alpine care are si intrare auxiliara. Prin care am bagat in el un Creative Jukebox si, mai recent, un ipod. Creativul se auzea mai bine. Nu regret nici o clipa caseta audio. |
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ momolo
Nu, MOMOLAS, NU este PU cu USB ci File Wav pe HDD de 300 - 500 GB cu extensie pt. outdoor  |
|
Sus |
|
|
purs

Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Feb 17, 2007 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Loris Capirossi a scris: | edytza a scris: | ......apropo la ce asc voi muzica inainte de 1990? sunt tare curios .............  |
pe casete de-astea de care vorbesti tu ... si le-am dat pe toate de pomana |
http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?p=33281#33281
 |
|
Sus |
|
|
edytza
Conectat la: 18 Dec 2006 Mesaje: 256 Locatie: craiova
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:00 am Titlul subiectului: corect |
|
|
perfect de acord cu momolo cine este imprastiat si nu se ..sichiseste.. sa-si puna caseta in carcasa la locul ei o sa aiba parte cu siguranta de SALATA DE BANDA asa cum vad ca zic unii care se grabesc regretabil de repede sa blameze caseta audio desi ani buni au ascultat muzica de pe ea dar ..de domne.. acum au mp3........pt CARMINE GALANTE sunt curios ce fel de casete ai folosit tu de ti s-au parut ,,JEGURI CARE NU REZISTA MULT.. iar despre calitatea benzii am precizat ca vorbim aici de casete serioase nu de porcarii care le gasesti la 10 mii bucata , si cel mai important este desigur si aparatul pe care au fost inregistrate , nu cum fac unii au chef de nuzica pun mana pe o caseta inregistrata de cine stie cate ori , inregistreaza pe combina lor SONY si dupa aia spun ca , caseta e proasta domne....cu magurile iarasi e un lucru foarte adevarat multi s-au grabit sa le arunce la gunoi ca de , aparusera casetofoanele si astea s-au demodat , si acum vad magnetofoane care se vand cu pretul a 5-6 cd playere moderne si sunt sigur ca multi regreta acum ca s-au pripit cand le-au aruncat....... _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
carmine galante

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:04 am Titlul subiectului: Re: corect |
|
|
edytza a scris: | CARMINE GALANTE sunt curios ce fel de casete ai folosit tu de ti s-au parut ,,JEGURI CARE NU REZISTA MULT.. ... |
Sony, Agfa nu stiu, din alea bune. Batranu' era gestionar deci aveam acces la ce era de calitate. Nu as mai folosi asa ceva nici de dragul vremurilor apuse. Combina am aruncat-o, ocupa loc mult, asta e realitatea, da daca tie iti place nostalgia, asta e numai treaba ta. _________________ paul van dyk - vonyc sessions-talion
|
Sus |
|
|
edytza
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:14 am Titlul subiectului: Re: corect |
|
|
carmine galante a scris: | edytza a scris: | CARMINE GALANTE sunt curios ce fel de casete ai folosit tu de ti s-au parut ,,JEGURI CARE NU REZISTA MULT.. ... |
Sony, Agfa nu stiu, din alea bune. Batranu' era gestionar deci aveam acces la ce era de calitate. Nu as mai folosi asa ceva nici de dragul vremurilor apuse. Combina am aruncat-o, ocupa loc mult, asta e realitatea, da daca tie iti place nostalgia, asta e numai treaba ta. | deci tu ai ascultat casetele pe o combina..........acum inteleg parerea ta despre casete  _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
carmine galante

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
M-ai prins ! : ) _________________ paul van dyk - vonyc sessions-talion
|
Sus |
|
|
edytza
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:31 am Titlul subiectului: |
|
|
carmine galante a scris: | M-ai prins ! : ) | eu am fost putin mai norocos decat tine aveam un deck AKAI GX F80 http://www.springair.de/images/medium/26393.jpg in colaborare cu NAD 3020i imi aduc aminte ca faceau o pereche buna si desi poate pare greu de crezut mai am si acum casete inregistrate pe AKAI care inca se aud acceptabil ........  _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
purs

Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:34 am Titlul subiectului: |
|
|
edytza a scris: | vad ca aveti o parere foarte proasta despre casete audio totusi cei mai multi dintre noi am ascultat ani buni muzica de pe ele..... |
edytza a scris: | zic unii care se grabesc regretabil de repede sa blameze caseta audio desi ani buni au ascultat muzica de pe ea | Si daca acum merg cu mertanu' trebuie sa regret Dacia 1300 doar pentru ca ani de zile am mers cu ea? Sau poate din cauza ca nu era luata pe spranceana, direct din fabrica de la Pitesti ...  |
|
Sus |
|
|
edytza
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
purs a scris: | edytza a scris: | vad ca aveti o parere foarte proasta despre casete audio totusi cei mai multi dintre noi am ascultat ani buni muzica de pe ele..... |
edytza a scris: | zic unii care se grabesc regretabil de repede sa blameze caseta audio desi ani buni au ascultat muzica de pe ea | Si daca acum merg cu mertanu' trebuie sa regret Dacia 1300 doar pentru ca ani de zile am mers cu ea? Sau poate din cauza ca nu era luata pe spranceana, direct din fabrica de la Pitesti ...  | AI MERTANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN??????????????????? glumeam ,normal ca nu trebuie sa regreti nimic aici discutam liber despre casete nu e vorba de regretat..  _________________ AKAI AM 2450 +KENWOOD KL 4060-vintage |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca in domeniul "muzica in auto" aspectul practic e cel mai important, calitatea audio fiind ceva auxiliar. Casetofonul este rezistent la "ciocaneala" insa are dezavantajul ca o caseta tine 60min (presupunem ca utilizam numai casuri cu autorevers....ca altfel chiar e tzacaneala!).
MP3 playerul are avantajul ca tine mult. Pe un disc incape o gramada de muzica insa are dezavantajul ca nu-i place hartoapa si praful.
Acum judecam conditiile de la noi! Ce avem mai mult pe drumuri?....Ghici?! ...hartoape si MULT praf!
Cat priveste calitatea audio asta tine in primul rand de acustica masinii, de difuzoarele bagate in aceasta, pe unde sunt ele varate?, de amplificare, etc. Aici mai apare o problema - atentia la volan! Muzica si radio distrag atentia la volan iar un sistem audio super-performant dat TARE distrage si mai mult. Asta ne poate costa....chiar viata!
Asa ca in privinta asta ce conditii avem noi pe drumuri in RO?....multa galagie, trafic aberant si lipsa politetii la volan (pe scurt ciobanie totala), ceva injuraturi pe care le primim sau le oferim ( ), chestii care fac auditia prin masina....nu tocmai audiofila. Asa ca "ceva acolo" ca sa cante e o notiune practica si "adoptata" de majoritatea.
Plus de asta, cel putin eu, nu as suporta sa-mi zdrangane in cap tot timpul ceva in plus de si asa stresantul zgomot al traficului.
In prezent conduc 2 masini, una cu radio-casetofon si alta cu CDplayer changer cu 6 discuri. Prima nu are nici pe naiba, casul merge voios dupa ce a vazut multe la viata lui iar la cea de a doua s-a stricat CDchangerul dupa putina utilizare deoarece e sensibil la praf, femei proaste, discuri paroase, etc!
Cum radio chiar nu mai suport, o caseta e binevenita din cand in cand.... |
|
Sus |
|
|
|