FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Acum 20 de ani...
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lugano

Conectat la: 21 Mai 2007

MesajTrimis: Vin Dec 14, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: Acum 20 de ani... Raspunde cu citat (quote)

Am dat peste pagina amintita mai jos, m-am gindit si la alte subiecte care pun mingea din nou la centru folosind aceasta pirghie, mi-am amintit si de rubrica lunara intr-o revista de computere la care sunt abonat... ca sa apreciem si ca sa interpretam prezentul o privire la trecut mi se pare utila.

Iata deci acest subiect.

Iata si pagina... subliniez inca o data tema, si anume: 20 years ago.

http://www.thevintageknob.org/YAMAHA/CX10000/CX10000.html

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Dec 14, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Sam Dec 15, 2007 11:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Frumos de privit si de dorit. Ca multe alte aparate de exceptie facute atunci sau mai demult, greu de obtinut. Sau extrem de greu, unele. Din pacate.

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Lun Dec 17, 2007 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Seria completa aici:

http://www.yamaha10000.com/

West

Conectat la: 09 Iun 2006

MesajTrimis: Lun Dec 17, 2007 1:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sic transit gloria mundi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
ReLLaXX

MesajTrimis: Lun Dec 17, 2007 2:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://cgi.ebay.de/Yamaha-CDX-10000-Limited-Centennial-Edition_W0QQitemZ230200468148QQihZ013QQcategoryZ14917QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

'Eftin... Rolling Eyes

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006

MesajTrimis: Sam Dec 22, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar sa se fi fabricat numai 200 de bucati? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Nechita Cristian

Conectat la: 30 Ian 2007

MesajTrimis: Sam Dec 22, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...te face sa te gandesti ce cautam noi in 2007....pardon maine poimaine 2008...
Sus
ReLLaXX

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 8:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nechita Cristian a scris:
...te face sa te gandesti ce cautam noi in 2007....pardon maine poimaine 2008...

"Noi" care? Naughty

Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 9:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Privesti cu "nostalgie" la toate astea si te gīndesti, oare ce utilitate mai au azi īn era MP3 cīnd 80% din uilizatori abea asteapta sa-si descongestioneze aparatura depasita?

Sa zicem ca gasesti unul. Ce faci ? Ī-l cumperi, te bucuri de el, dupa scurt timp realizezi ca e depasit, ī-l pui īntr-un colt, si-l uiti. Se defecteaza ai eventual un suport frumos pt. vaza de flori īn camera de zi sau īl arunci la deseuri electronice.

Cīnd am plecat din tara īn 1990 am zis "d-neajuta" ca m-am scapat de maguri si de hamaleala inevitabila legata de ele. Nici n-am mai vrut sa aud de ele sau macar sa le vad. Am trecut la casete, ulterior MiniDisc si īn fine la CD si īn ziua de azi HDD.
Acum, īn 2008, regret punctul de vedere de atunci si daca-s putea asi īntoarce timpul īnapoi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
akaiofil

Conectat la: 12 Iul 2007

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 5:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mie personal monstruozitatea aia de yamaha nu-mi place. ampliful e fantastic (cel cu vu-metre mari) insa preul e oribil. o combinatie nereusita de diplay cu leduri si display cu cristale lichide, o gramada de butoane, dintre care ruperea aia pe alb cu tastele mari e urita rau de tot. chiar mi se pare nereusit. il mai salveaza un pic lateralele de lemn...
Sus
lukaboy

Conectat la: 27 Feb 2005

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 7:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

akaiofil a scris:
mie personal monstruozitatea aia de yamaha nu-mi place. ampliful e fantastic (cel cu vu-metre mari) insa preul e oribil. o combinatie nereusita de diplay cu leduri si display cu cristale lichide, o gramada de butoane, dintre care ruperea aia pe alb cu tastele mari e urita rau de tot. chiar mi se pare nereusit. il mai salveaza un pic lateralele de lemn...

Da, si Pamela are sanii prea mari, stiu...!

CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 9:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lukaboy a scris:
akaiofil a scris:

Da, si Pamela are sanii prea mari, stiu...!
Care Pamel'e ?
La care babe te referi la aia din seria Dalas sau la aia din BayWatsch?

Daca baba din BayWatsch se mai poate numi femeie, atunci sīnt eu fecior Laughing Laughing Laughing
la aia nu mi se mai scoala nici paru de pe picioare darmite alt ceva Laughing Laughing Laughing
Sus
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 3:26 am    Titlul subiectului: acum enshpe mii de ani Raspunde cu citat (quote)

akaiofil a scris:

Fii serios ! e o bijuterie la aspect! Nu cred ca nu ti-ar conveni sa il ai sau nu iti place! Cine zice ca asa ceva e oribil mai mult ca sigur are un defect undeva la capshor'
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
akaiofil

Conectat la: 12 Iul 2007

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 5:33 pm    Titlul subiectului: Re: acum enshpe mii de ani Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
akaiofil a scris:

Fii serios ! e o bijuterie la aspect! Nu cred ca nu ti-ar conveni sa il ai sau nu iti place! Cine zice ca asa ceva e oribil mai mult ca sigur are un defect undeva la capshor'

te ignor....
Sus
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 5:43 pm    Titlul subiectului: acu 2000000000000000000 deani Raspunde cu citat (quote)

@ akaiofil. NU am zis-o cu rautate. Cel putin mie imi place la nebunie la aspect. Nu trebuie sa fii rautacios acum Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum