Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
lugano

Conectat la: 21 Mai 2007 Mesaje: 888 Locatie: Unde trebuie
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: Acum 20 de ani... |
|
|
Am dat peste pagina amintita mai jos, m-am gindit si la alte subiecte care pun mingea din nou la centru folosind aceasta pirghie, mi-am amintit si de rubrica lunara intr-o revista de computere la care sunt abonat... ca sa apreciem si ca sa interpretam prezentul o privire la trecut mi se pare utila.
Iata deci acest subiect.
Iata si pagina... subliniez inca o data tema, si anume: 20 years ago.
http://www.thevintageknob.org/YAMAHA/CX10000/CX10000.html _________________ Talk is cheap because supply exceeds demand |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Sam Dec 15, 2007 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos de privit si de dorit. Ca multe alte aparate de exceptie facute atunci sau mai demult, greu de obtinut. Sau extrem de greu, unele. Din pacate. _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004 Mesaje: 1141 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Seria completa aici:
http://www.yamaha10000.com/ _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
West

Conectat la: 09 Iun 2006 Mesaje: 798
|
Trimis: Lun Dec 17, 2007 1:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Sic transit gloria mundi. |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

|
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Sam Dec 22, 2007 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar sa se fi fabricat numai 200 de bucati?  |
|
Sus |
|
|
Nechita Cristian

Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 58 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Dec 22, 2007 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
...te face sa te gandesti ce cautam noi in 2007....pardon maine poimaine 2008... |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nechita Cristian a scris: | ...te face sa te gandesti ce cautam noi in 2007....pardon maine poimaine 2008... |
"Noi" care?  _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
Conectat la: 05 Iul 2006 Mesaje: 1893
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 9:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Privesti cu "nostalgie" la toate astea si te gīndesti, oare ce utilitate mai au azi īn era MP3 cīnd 80% din uilizatori abea asteapta sa-si descongestioneze aparatura depasita?
Sa zicem ca gasesti unul. Ce faci ? Ī-l cumperi, te bucuri de el, dupa scurt timp realizezi ca e depasit, ī-l pui īntr-un colt, si-l uiti. Se defecteaza ai eventual un suport frumos pt. vaza de flori īn camera de zi sau īl arunci la deseuri electronice.
Cīnd am plecat din tara īn 1990 am zis "d-neajuta" ca m-am scapat de maguri si de hamaleala inevitabila legata de ele. Nici n-am mai vrut sa aud de ele sau macar sa le vad. Am trecut la casete, ulterior MiniDisc si īn fine la CD si īn ziua de azi HDD.
Acum, īn 2008, regret punctul de vedere de atunci si daca-s putea asi īntoarce timpul īnapoi. |
|
Sus |
|
|
akaiofil
Conectat la: 12 Iul 2007 Mesaje: 592
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie personal monstruozitatea aia de yamaha nu-mi place. ampliful e fantastic (cel cu vu-metre mari) insa preul e oribil. o combinatie nereusita de diplay cu leduri si display cu cristale lichide, o gramada de butoane, dintre care ruperea aia pe alb cu tastele mari e urita rau de tot. chiar mi se pare nereusit. il mai salveaza un pic lateralele de lemn... |
|
Sus |
|
|
lukaboy

Conectat la: 27 Feb 2005 Mesaje: 148 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
akaiofil a scris: | mie personal monstruozitatea aia de yamaha nu-mi place. ampliful e fantastic (cel cu vu-metre mari) insa preul e oribil. o combinatie nereusita de diplay cu leduri si display cu cristale lichide, o gramada de butoane, dintre care ruperea aia pe alb cu tastele mari e urita rau de tot. chiar mi se pare nereusit. il mai salveaza un pic lateralele de lemn... |
Da, si Pamela are sanii prea mari, stiu...! _________________ they call me mr. understood cuz no one understands me |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
Conectat la: 05 Iul 2006 Mesaje: 1893
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
lukaboy a scris: | akaiofil a scris: | mie personal monstruozitatea aia de yamaha nu-mi place. ampliful e fantastic (cel cu vu-metre mari) insa preul e oribil. o combinatie nereusita de diplay cu leduri si display cu cristale lichide, o gramada de butoane, dintre care ruperea aia pe alb cu tastele mari e urita rau de tot. chiar mi se pare nereusit. il mai salveaza un pic lateralele de lemn... |
Da, si Pamela are sanii prea mari, stiu...! | Care Pamel'e ?
La care babe te referi la aia din seria Dalas sau la aia din BayWatsch?
Daca baba din BayWatsch se mai poate numi femeie, atunci sīnt eu fecior
la aia nu mi se mai scoala nici paru de pe picioare darmite alt ceva  |
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin Apr 04, 2008 3:26 am Titlul subiectului: acum enshpe mii de ani |
|
|
akaiofil a scris: | mie personal monstruozitatea aia de yamaha nu-mi place. ampliful e fantastic (cel cu vu-metre mari) insa preul e oribil. o combinatie nereusita de diplay cu leduri si display cu cristale lichide, o gramada de butoane, dintre care ruperea aia pe alb cu tastele mari e urita rau de tot. chiar mi se pare nereusit. il mai salveaza un pic lateralele de lemn... |
Fii serios ! e o bijuterie la aspect! Nu cred ca nu ti-ar conveni sa il ai sau nu iti place! Cine zice ca asa ceva e oribil mai mult ca sigur are un defect undeva la capshor' |
|
Sus |
|
|
akaiofil
Conectat la: 12 Iul 2007 Mesaje: 592
|
Trimis: Vin Apr 04, 2008 5:33 pm Titlul subiectului: Re: acum enshpe mii de ani |
|
|
djmk1988 a scris: | akaiofil a scris: | mie personal monstruozitatea aia de yamaha nu-mi place. ampliful e fantastic (cel cu vu-metre mari) insa preul e oribil. o combinatie nereusita de diplay cu leduri si display cu cristale lichide, o gramada de butoane, dintre care ruperea aia pe alb cu tastele mari e urita rau de tot. chiar mi se pare nereusit. il mai salveaza un pic lateralele de lemn... |
Fii serios ! e o bijuterie la aspect! Nu cred ca nu ti-ar conveni sa il ai sau nu iti place! Cine zice ca asa ceva e oribil mai mult ca sigur are un defect undeva la capshor' |
te ignor.... |
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin Apr 04, 2008 5:43 pm Titlul subiectului: acu 2000000000000000000 deani |
|
|
@ akaiofil. NU am zis-o cu rautate. Cel putin mie imi place la nebunie la aspect. Nu trebuie sa fii rautacios acum  |
|
Sus |
|
|
|