Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Riddick

Conectat la: 08 Sep 2006 Mesaje: 201 Locatie: SUA
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 7:04 am Titlul subiectului: Clasament preamplificatore |
|
|
Incerc sa deschid un nou subiect vizavi de preamplificatoarele vintage. Ar fi interesant de facut un clasament sau un top al celor mai reusite preamplificatoare. Pot fi ele comparate cu cele de astazi ?  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 7:04 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
liviuscomodus
Conectat la: 02 Ian 2008 Mesaje: 8 Locatie: Geneva
|
Trimis: Sam Ian 05, 2008 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer SPEC-1 merita sa fie in clasament! |
|
Sus |
|
|
lugano

Conectat la: 21 Mai 2007 Mesaje: 888 Locatie: Unde trebuie
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 2:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Pina sa renunt la separate si sa trec la integrat am cochetat cu multe preamplificatoare... cel care mi-a ramas in suflet este "Der Vorverstärker" de la Brinkmann, din cind in cind mai apare pe eBay... _________________ Talk is cheap because supply exceeds demand |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
liviuscomodus a scris: | Pioneer SPEC-1 merita sa fie in clasament! |
Hmmm... Ai? Il vinzi?  _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
Dj Ovidiu1983

Conectat la: 17 Apr 2007 Mesaje: 109 Locatie: Craiova
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu uitati De Yamaha C 1  |
|
Sus |
|
|
liviuscomodus
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
ReLLaXX => Pioneer-ul Spec-1 l-am achizitionat de la un prieten prin noiembrie trecut, si il am connectat la un Kenwood KA-5500. Este un preu care are look-ul si sunetul corespunzatoare unui echipament profesional.
Nu il vand pentru ca sunt prea atasat de el pe moment.  |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai mult as dori un blind test intre cel mai tare si mai scump preu actual si acest "dinozaur" din "stadionul" TECHNICS: SU-A2
Se fabricau intr-un ritm foarte lent (cca 1 buc/zi) asamblarea facandu-se manual motiv pentru care s-a renuntat repede la acest model nefiind rentabil.
Oare si suna pe masura complexitatii constructiei ?
Ar mai sta in top si astazi oare ?
 |
|
Sus |
|
|
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004 Mesaje: 882 Locatie: Bucuresti-Napoca City
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
liviuscomodus a scris: | ReLLaXX => Pioneer-ul Spec-1 l-am achizitionat de la un prieten prin noiembrie trecut, si il am connectat la un Kenwood KA-5500. Este un preu care are look-ul si sunetul corespunzatoare unui echipament profesional.
Nu il vand pentru ca sunt prea atasat de el pe moment.  |
Daca la un moment dat doresti sa-l vinzi, astept un semn. Apropo.... Esti din Bucuresti? (Cu ocazia asta poti sa completezi si locatia la profil ) _________________ Just cruising...
" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa... |
|
Sus |
|
|
liviuscomodus
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
=> ReLLaXX: Sunt bucurestean de origine insa locuiesc la Geneva de 9 ani. Daca ar fi sa ma despart de preu....trasnportul "monstrului" pana in RO i-ar tripla valoarea . _________________ In doi puterea creste , Push-Pull |
|
Sus |
|
|
Dj Ovidiu1983

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iarasi sa nu uitam de unul din cele mai scumpe preuri din lume: => Yamaha CX 10000 |
|
Sus |
|
|
Riddick

Conectat la: 08 Sep 2006 Mesaje: 201 Locatie: SUA
|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 7:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Fantastic preamplificatorul Yamaha. Propun si eu un model de preamplificator facut prin anii "90 de Sansui. El este C-2302..Marturisesc ca "pandesc" de ceva vreme sa pun mana pe el dar degeaba..Oare intr-un blind test cu Yamaha care ar iesi invingator? Oricum 2 scule de exceptie. |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
|
Sus |
|
|
Dj Ovidiu1983

|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Seriile 10000 de la Yamaha, din cate am citit pe internet, se numara printre cele mai scumpe si mai bune produse facute vreodata. Nici nu e de mirare avand in vedere la ce stadiu este Yamaha. Pana ca si Elton John si Gloria Gaynor canta pe pian si tobe Yamaha.
Bravo YAMAHA !!!  _________________ Respecta si vei fi respectat !!! |
|
Sus |
|
|
vintage
Conectat la: 25 Iul 2006 Mesaje: 303 Locatie: bucuresti
|
|
Sus |
|
|
akaiofil
Conectat la: 12 Iul 2007 Mesaje: 592
|
Trimis: Sam Feb 02, 2008 2:01 am Titlul subiectului: |
|
|
kilaru_de_coduri a scris: | Cel mai mult as dori un blind test intre cel mai tare si mai scump preu actual si acest "dinozaur" din "stadionul" TECHNICS: SU-A2
Se fabricau intr-un ritm foarte lent (cca 1 buc/zi) asamblarea facandu-se manual motiv pentru care s-a renuntat repede la acest model nefiind rentabil.
Oare si suna pe masura complexitatii constructiei ?
Ar mai sta in top si astazi oare ? |
cred ca trebuie sa fii pilot de avion ca sa stii a butona ala....
sony TA-E77ES(D) |
|
Sus |
|
|
|