FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Clasament preamplificatore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Riddick

Conectat la: 08 Sep 2006

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 7:04 am    Titlul subiectului: Clasament preamplificatore Raspunde cu citat (quote)

Incerc sa deschid un nou subiect vizavi de preamplificatoarele vintage. Ar fi interesant de facut un clasament sau un top al celor mai reusite preamplificatoare. Pot fi ele comparate cu cele de astazi ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 7:04 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
liviuscomodus

Conectat la: 02 Ian 2008

MesajTrimis: Sam Ian 05, 2008 7:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pioneer SPEC-1 merita sa fie in clasament!
Sus
lugano

Conectat la: 21 Mai 2007

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 2:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pina sa renunt la separate si sa trec la integrat am cochetat cu multe preamplificatoare... cel care mi-a ramas in suflet este "Der Vorverstärker" de la Brinkmann, din cind in cind mai apare pe eBay...
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 4:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

liviuscomodus a scris:
Pioneer SPEC-1 merita sa fie in clasament!

Hmmm... Confused Ai? Rolling Eyes Il vinzi? Twisted Evil

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Dj Ovidiu1983

Conectat la: 17 Apr 2007

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 5:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu uitati De Yamaha C 1 Laughing
Sus
liviuscomodus

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ReLLaXX => Pioneer-ul Spec-1 l-am achizitionat de la un prieten prin noiembrie trecut, si il am connectat la un Kenwood KA-5500. Este un preu care are look-ul si sunetul corespunzatoare unui echipament profesional.
Nu il vand pentru ca sunt prea atasat de el pe moment. Wink
Sus
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 11:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cel mai mult as dori un blind test intre cel mai tare si mai scump preu actual si acest "dinozaur" din "stadionul" TECHNICS: SU-A2
Se fabricau intr-un ritm foarte lent (cca 1 buc/zi) asamblarea facandu-se manual motiv pentru care s-a renuntat repede la acest model nefiind rentabil.
Oare si suna pe masura complexitatii constructiei ?
Ar mai sta in top si astazi oare ?

Sus
ReLLaXX

Conectat la: 08 Mar 2004

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 2:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

liviuscomodus a scris:
ReLLaXX => Pioneer-ul Spec-1 l-am achizitionat de la un prieten prin noiembrie trecut, si il am connectat la un Kenwood KA-5500. Este un preu care are look-ul si sunetul corespunzatoare unui echipament profesional.
Nu il vand pentru ca sunt prea atasat de el pe moment. Wink

Daca la un moment dat doresti sa-l vinzi, astept un semn. Smile Apropo.... Esti din Bucuresti? (Cu ocazia asta poti sa completezi si locatia la profil Wink )

" Tweeterele metalice suna metalic, cele plastice suna plastic iar cele de matase suna matasos" Mdaa...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
liviuscomodus

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

=> ReLLaXX: Sunt bucurestean de origine insa locuiesc la Geneva de 9 ani. Daca ar fi sa ma despart de preu....trasnportul "monstrului" pana in RO i-ar tripla valoarea Smile.
Dj Ovidiu1983

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iarasi sa nu uitam de unul din cele mai scumpe preuri din lume: => Yamaha CX 10000
Sus
Riddick

Conectat la: 08 Sep 2006

MesajTrimis: Mar Ian 08, 2008 7:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fantastic preamplificatorul Yamaha. Propun si eu un model de preamplificator facut prin anii "90 de Sansui. El este C-2302..Marturisesc ca "pandesc" de ceva vreme sa pun mana pe el dar degeaba..Oare intr-un blind test cu Yamaha care ar iesi invingator? Oricum 2 scule de exceptie.
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Mar Ian 08, 2008 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.yamaha10000.com/

http://amp8.com/tr-amp/yamaha/yam-c1.htm
Sus
Dj Ovidiu1983

MesajTrimis: Mar Ian 08, 2008 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Seriile 10000 de la Yamaha, din cate am citit pe internet, se numara printre cele mai scumpe si mai bune produse facute vreodata. Nici nu e de mirare avand in vedere la ce stadiu este Yamaha. Pana ca si Elton John si Gloria Gaynor canta pe pian si tobe Yamaha.
Bravo YAMAHA !!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

vintage

Conectat la: 25 Iul 2006

MesajTrimis: Sam Feb 02, 2008 1:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se baga cineva? Very Happy
http://cgi.ebay.de/Endstufe-Yamaha-MX-10000-Limited-Centennial-Edition_W0QQitemZ350020533400QQihZ022QQcategoryZ75795QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

akaiofil

Conectat la: 12 Iul 2007

MesajTrimis: Sam Feb 02, 2008 2:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

kilaru_de_coduri a scris:
Cel mai mult as dori un blind test intre cel mai tare si mai scump preu actual si acest "dinozaur" din "stadionul" TECHNICS: SU-A2
Se fabricau intr-un ritm foarte lent (cca 1 buc/zi) asamblarea facandu-se manual motiv pentru care s-a renuntat repede la acest model nefiind rentabil.
Oare si suna pe masura complexitatii constructiei ?
Ar mai sta in top si astazi oare ?

cred ca trebuie sa fii pilot de avion ca sa stii a butona ala....
sony TA-E77ES(D)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum