FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
JBL E100 sau Infinity Alpha 50
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Wolv

Conectat la: 27 Oct 2003

MesajTrimis: Vin Dec 12, 2003 11:36 pm    Titlul subiectului: Re: JBL E250 VS INFINITY ALPHA 50 Raspunde cu citat (quote)

ROBERT a scris:
Sesizez eu ca cineva sa ofuscat putin. Vezi tu Wolf sunetul va fi intotdeeauna o chestiune de gust iar la amplificatorul pe care il ai tu probabil ca sunt destul de bune si e100. Wink

Nu stiu care dintre noi se OFTICA !! Cel putin eu am avut "curajul" sa scriu negru pe alb ce sistem am ! Puteam sa scriu ca am :

Boxe : Dynaudio Contour S5.4
DVD : Krell Standard
AMP : McIntosh MHT200
Cabluri : Van Den Hul

Si atunci sigur gaseai altceva de comentat la adresa mea !
Dar eu ma multumesc deocamdata cu ce am pina cind voi avea bani de ceva mai bun ! Si sa stii ca eu respect sistemele celorlalti FORUM-isti, bune/rele, ieftine/scumpe cum sint ! Atitia BANI ARE OMU !
ASA CA daca nu poti RESPECTA parerile celorlalti, STERGE-ti MUCII de la NAS baiete si intoarce-te la COMBINA ta cu LEDURI multicolore LUATA DIN BAZAR la KG !

Daca mai vrei sa comentezi TE ROG SA FOLOSESTI PM ! Oricum nu o sa citesc ce scrii acolo !

PTR CEILALTI :

Va rog sa ma scuzati ! Stiu ca AAF abia asteapta sa imi puna BAN !

Bafta !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Dec 12, 2003 11:36 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003

MesajTrimis: Sam Dec 13, 2003 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va rog, inchideti aici discutia si sa nu mai vad alte jigniri. Urmatorul care continua... iese din joc.

Bonus a dorit sfaturile noastre, nu sa vada injuraturi ca la usa cortului. Daca aveti ceva on-topic de spus, bine, daca nu, abtineti-va.

Multumesc,

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
bonus

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Dec 13, 2003 1:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OFF TOPIC : Wolv & Robert -> are sens sa va certati din cauza unor boxe?!?!

ON TOPIC : se pare ca mai am de asteptat pana la jumatatea lunii ianuarie ca sa mi le iau! Mad Mad
Sus
Wolv

MesajTrimis: Sam Dec 13, 2003 2:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1. NU ma cert din cauza unor boxe ci din cauza lipsei de RESPECT a unei persoane fata de ceilalti !
SUBIECTUL ESTE INCHEIAT ! PUNCT !
VA ROG NU MAI POSTATI NIMIK REFERITOR LA ACEASTA NEINTELEGERE ! VA MULTUMESC !

Ultima modificare efectuata de catre Wolv la Sam Dec 13, 2003 2:28 am, modificat de 1 data in total
Sus
QD

Conectat la: 12 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Dec 13, 2003 2:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bonus, aici sunt mai ieftine- http://www.aoy.ro/customer/home.php?cat=294&page=4&PHPSESSID=e005ed490e0a8f5caf8867241abc2600[/url]

bonus, JBL-le alea sunt bi-wire? Thx!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
bonus

MesajTrimis: Dum Dec 14, 2003 4:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pt. QD : DA JBL E100 sunt bi-wire si m-am interesat peste tot care sunt preturile dar din pacate la AOY nu mai are si nu le aduce decat pe comanda; la importator sunt 22.500.000 dar tot pe comanda. Singurul loc unde le au la propriu este la Flanco (pana si la importator mi-au zis ca nu pot sa le vad si sa le testez decat acolo)
Sus
Costin

Conectat la: 14 Iul 2003

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2003 11:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Verba volant, scripta manent !

Ultima modificare efectuata Costin la Mie Ian 04, 2006 12:08 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
ROBERT

Conectat la: 28 Oct 2003

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2003 1:31 pm    Titlul subiectului: IN SPECIAL PENTRU WOLF Raspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze daca am fost ironic ,oricum nu e stilul meu si probabil ca ai dreptate in legatura cu boxele si in legatura cu amplificatorul.Oricum sper ca in viitor sa putem purta o discutie normala ca niste oameni pasionati de acelasi lucru. Wink
Sus
Wolv

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2003 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sint de acord cu tine ROBERT ! Sa ne respectam reciproc ! Atit ca persoane cit si ca AUDIOFILI !
Numai bine !

Costin

Dynaudio-urile alea entry level sint bookshelf ... omu vrea ceva care sa "rupa", adika ceva mai spre disco, floorstander-e ...
La Dynaudio ii trebuie si un AMP de cel putin acelasi pret (stereo) ca sa scoata totu din ele ... altfel e ca si cum "ar strica orzu pe giste". Trebuie pastrata o proportie in achiztionarea unui sistem. Degeaba cumpara boxe de 600 euro (Dyna) daca foloseste un AMP de 200-300 ...
Pacat de boxe daca nu le foloseste la adevarata valoare !
Sus
bonus

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2003 3:16 pm    Titlul subiectului: [b]Wolv STIE!!![/b] Raspunde cu citat (quote)

Asta e ideea --> ceva sa RUPA in 1500$.
Chiar daca in proportie de 90% iau E100 (Size does matter Twisted Evil )
Sus
huntmat

Conectat la: 04 Noi 2003

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2003 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spre XTI 100 i-am recomandat si eu mai sus

Aia de la Flanco pt E 100 au ridicat pretul la XTI 100 cu 7 mil Evil or Very Mad
Sus
Wolv

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2003 4:42 pm    Titlul subiectului: Re: [b]Wolv STIE!!![/b] Raspunde cu citat (quote)

bonus a scris:
Asta e ideea --> ceva sa RUPA in 1500$.
Chiar daca in proportie de 90% iau E100 (Size does matter Twisted Evil )

Tu vrei numai boxe de 1500 $ ?? Sau Boxe+AMP = 1500 $ ??
Sus
bonus

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2003 1:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Wolv : Vreau sa iau amp ( HK 3470 ) + sub ( JBL E250 ) si boxe ( E100 ) care fac aprox 1500$ (atat am).
Alta varianta nu am gasit...
Sus
QD

Conectat la: 12 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 12:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Na ca m-am gasit eu sa dau sfaturi.....dar de o saptamana numa asta fac: ma documentez si ascult scule.
bonus, JBL-rile alea NU merita sunt f slabe....nu au nici un pic de fidelitate (sa stii ca as fi vrut sa le cumpar si eu, dar acum nici nu vreau sa ma mai gandesc la ele). Le-am ascultat pe un HK 670 (care e un amplif bun) dupa ce am ascultat Cabasse Jersey (vezi pe net) pe un Cambridge. Nu exista termen de comparatie, iar Cabasse-urile sunt cu doar vreo 100€ mai scumpe.
Sugestia mea ar fi, daca tot iti iei sub, sa cumperi niste boxe "shelf" gen Cabasse, B&W (le-am ascultat si pe alea, sunt superbe) si se va auzi muuult mai bine. Vei avea super fidelitate de la boxele "mici" si bas de la sub....ce vrei mai mult?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
misu

Conectat la: 23 Aug 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 1:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Boxe : Acoustic Research AR9
DVD : Pioneer DV-656A-S
AMP : Pioneer VSX-D812-S 100Wx6/DD-EX/DTS-ES/7.1
Technics A707 (colecteza praf)
Cabluri : Supra Rondo 4x2.5 / Supra Trico / Supra FullSCAR

Wolv, presupun ca aceasta e configuratia ta.
Te rog mult zi-mi si mie ce e de capul lu' VSX - D 812. Se apropie ca performanta de laudatul VSX D 2011?

Mi-as lua un VSX - D 912 care are in plus fata de al tau un microfon pt. setarea automata a boxelor ( aduce oare vreun avantaj real sau e numai o smecherie comerciala si se poate regla la fel de bine si manual ?) - de fapt asta ma atrage la el, ca de ascultat nu la-am ascultat.
Ai idee cu ce boxe suna mai bine ?(pe muzica ma refer si neaparat boxe 5.1). Ce zici de Kef kht 2005.2 sau Jamo D 430 +
D 400 ? ( am o camera de cca 20 mp deci nu-mi trebuie boxe masive ). Poate i-mi recomanzi altceva...

Multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Pagina 2 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum