FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Colectii si colectionari
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
tibian

Conectat la: 10 Sep 2009

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 12:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma puteti ajuta, va rog, cu identificarea unei perechi de boxe Cabasse ce au apartinut bunicului meu ? Dintr-o discutie avuta cu el in urma cu multi ani, am retinut ca vanzatorul acelor vremuri (~ 1970) ii oferise garantie pe viata. Le-am gasit recent in pod si sunt din punct de vedere tehnic si estetic foarte bune. Nu le-am desfacut difuzoarele, insa le-am ascultat si depasesc quadral-urile ce le am acasa prin claritate si ... greutate (aproape 20 kg, desi sunt bookshelf pe doua cai). Daca sunteti de acord, va rog sa imi dati o adresa de mail pentru a va trimite cateva poze. Multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 12:30 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
24fret

Conectat la: 17 Mar 2008

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti pune cateva poze pe forum folosind un site de image upload si apoi postand aici link-ul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 5:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tibian a scris:
Ma puteti ajuta, va rog, cu identificarea unei perechi de boxe Cabasse ce au apartinut bunicului meu ? Dintr-o discutie avuta cu el in urma cu multi ani, am retinut ca vanzatorul acelor vremuri (~ 1970) ii oferise garantie pe viata. Le-am gasit recent in pod si sunt din punct de vedere tehnic si estetic foarte bune. Nu le-am desfacut difuzoarele, insa le-am ascultat si depasesc quadral-urile ce le am acasa prin claritate si ... greutate (aproape 20 kg, desi sunt bookshelf pe doua cai). Daca sunteti de acord, va rog sa imi dati o adresa de mail pentru a va trimite cateva poze. Multumesc !

Interesant! Abia asteptam sa le vedem. Cum spunea 24fret, le poti pune direct aici, cu conditia sa nu fie mai mult de trei poze odata si sa nu fie mai mari de 1024x768 (parca) .
Apesi pe "Add an Attachment" si adaugi rand pe rand cele trei poze. Dupa ce pui poza, apesi "Add Attachement" si treci la poza urmatoare, pana la maxim trei.

tibian

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 10:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bunicu' cabasse ...
Sus
tibian

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 11:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...
Sus
tibian

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 11:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aveau in dotare vata de sticla. tweeterul peste 1 kg.
Sus
tibian

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 11:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intre timp, dupa vizualizarea catorva sute de fotografii pe net, am descoperit inca doi posesori - un roman care abia le achizitionase si nu avea habar si un belgian care afirma ca sunt din cele trei serii de debut ale cabasse 185, 195 si nu mai stiu care.
Sus
tibian

MesajTrimis: Vin Mai 21, 2010 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

este antecesorul modelului urmator :
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum