Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
tibian
Conectat la: 10 Sep 2009 Mesaje: 26 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 18, 2010 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma puteti ajuta, va rog, cu identificarea unei perechi de boxe Cabasse ce au apartinut bunicului meu ? Dintr-o discutie avuta cu el in urma cu multi ani, am retinut ca vanzatorul acelor vremuri (~ 1970) ii oferise garantie pe viata. Le-am gasit recent in pod si sunt din punct de vedere tehnic si estetic foarte bune. Nu le-am desfacut difuzoarele, insa le-am ascultat si depasesc quadral-urile ce le am acasa prin claritate si ... greutate (aproape 20 kg, desi sunt bookshelf pe doua cai). Daca sunteti de acord, va rog sa imi dati o adresa de mail pentru a va trimite cateva poze. Multumesc ! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Mai 18, 2010 12:30 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
24fret
Conectat la: 17 Mar 2008 Mesaje: 430 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 18, 2010 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti pune cateva poze pe forum folosind un site de image upload si apoi postand aici link-ul. |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 18, 2010 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
tibian a scris: | Ma puteti ajuta, va rog, cu identificarea unei perechi de boxe Cabasse ce au apartinut bunicului meu ? Dintr-o discutie avuta cu el in urma cu multi ani, am retinut ca vanzatorul acelor vremuri (~ 1970) ii oferise garantie pe viata. Le-am gasit recent in pod si sunt din punct de vedere tehnic si estetic foarte bune. Nu le-am desfacut difuzoarele, insa le-am ascultat si depasesc quadral-urile ce le am acasa prin claritate si ... greutate (aproape 20 kg, desi sunt bookshelf pe doua cai). Daca sunteti de acord, va rog sa imi dati o adresa de mail pentru a va trimite cateva poze. Multumesc ! |
Interesant! Abia asteptam sa le vedem. Cum spunea 24fret, le poti pune direct aici, cu conditia sa nu fie mai mult de trei poze odata si sa nu fie mai mari de 1024x768 (parca) .
Apesi pe "Add an Attachment" si adaugi rand pe rand cele trei poze. Dupa ce pui poza, apesi "Add Attachement" si treci la poza urmatoare, pana la maxim trei. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
tibian
|
Trimis: Joi Mai 20, 2010 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
bunicu' cabasse ... |
|
Sus |
|
|
tibian
|
Trimis: Joi Mai 20, 2010 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
... |
|
Sus |
|
|
tibian
|
Trimis: Joi Mai 20, 2010 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
aveau in dotare vata de sticla. tweeterul peste 1 kg. |
|
Sus |
|
|
tibian
|
Trimis: Joi Mai 20, 2010 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
intre timp, dupa vizualizarea catorva sute de fotografii pe net, am descoperit inca doi posesori - un roman care abia le achizitionase si nu avea habar si un belgian care afirma ca sunt din cele trei serii de debut ale cabasse 185, 195 si nu mai stiu care. |
|
Sus |
|
|
tibian
|
Trimis: Vin Mai 21, 2010 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
este antecesorul modelului urmator : |
|