FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
a bit of history

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
pegas

Conectat la: 16 Feb 2010

MesajTrimis: Mar Iun 01, 2010 9:29 am    Titlul subiectului: a bit of history Raspunde cu citat (quote)

salut

mi-as dori foarte mult sa citesc de la voi mai multe despre magnetofoane si deck-uri. de exemplu, chiar daca stiu cat de cat de cabestan si rola presoare, nu cunosc multe despre capete (capuri?) de redare, inregistrare, am mai citit pe aici despre capete gx, az, dar as vrea ceva structurat, explicatii despre dolby b,c, hx, dbx, curele, sisteme eject (eject asistat?).

sper ca ati inteles cam ce vreau. chiar daca nu sunt nascut in era digitala, din pacate nu am avut de mic decat un magnetofon tesla (nu mai stiu ce model...) mono si pick-upuri romanesti/rusesti, tot mono, deci cultura hi-fi zero, dar dorinta de cunoastere mare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Iun 01, 2010 9:29 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010

MesajTrimis: Mar Iun 01, 2010 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar asa , care e smecheria cu DBX? poate ne lumineaza careva Worship
djmk1988

Conectat la: 21 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Iun 01, 2010 8:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adica vrei totul mura in gura sau ce? Daca scormonesti bine topicurile vei gasi sigur ceea ce cauti , atat despre capete, pickupuri, sisteme de reducere zgomot si altele. Nu cred ca are rost sa repetam topicurile ca papagalii Embarassed
bibi.audiofil

Conectat la: 27 Ian 2010

MesajTrimis: Mar Iun 01, 2010 8:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

există un doctor în dbx pe forum Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
pegas

Conectat la: 16 Feb 2010

MesajTrimis: Mie Iun 02, 2010 8:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma asteptam ca cineva care a spus lucrurile de mai jos sa aiba o alta viziune... imi cer scuze si rog un moderator sa inchida acest topic.

djmk1988 a scris:
... incep sa regret din ce in ce mai mult absenta unor useri de valoare care chiar aveau ce sa spuna...
Sus
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010

MesajTrimis: Mie Iun 02, 2010 6:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

djmk1988 a scris:
Adica vrei totul mura in gura sau ce? Daca scormonesti bine topicurile vei gasi sigur ceea ce cauti , atat despre capete, pickupuri, sisteme de reducere zgomot si altele. Nu cred ca are rost sa repetam topicurile ca papagalii Embarassed

am observat ca tu intotdeuna dai replici acide si lipsite de orice sens , stii vorba aia cu musca care se baga in .......nu te-a obligat nimeni sa scrii daca nu iti convine subiectul Exclamation

leevyou

Conectat la: 04 Oct 2009

MesajTrimis: Sam Iun 05, 2010 11:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, niste articole structurate, realizate de pasionati cu o vasta experienta si informatii exacte plus ceva talent literar, ar putea fi foarte frumoase si utile pentru cei care se simt atinsi de pasiunea asta dar nu au avut ocazia sa acumuleze informatii tehnice de-a lungul anilor ca unii dintre noi care am crescut visand sa avem aceste scule dar macar citind tot ce prindeam, poate in compensatie.
De exemplu, pe un forum american cred (tapeheads.net), poti citi niste articole superbe chiar si despre casetele diferitelor branduri si cum au evoluat ele de-alungul timpului.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum