Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
pegas
Conectat la: 16 Feb 2010 Mesaje: 3 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 9:29 am Titlul subiectului: a bit of history |
|
|
salut
mi-as dori foarte mult sa citesc de la voi mai multe despre magnetofoane si deck-uri. de exemplu, chiar daca stiu cat de cat de cabestan si rola presoare, nu cunosc multe despre capete (capuri?) de redare, inregistrare, am mai citit pe aici despre capete gx, az, dar as vrea ceva structurat, explicatii despre dolby b,c, hx, dbx, curele, sisteme eject (eject asistat?).
sper ca ati inteles cam ce vreau. chiar daca nu sunt nascut in era digitala, din pacate nu am avut de mic decat un magnetofon tesla (nu mai stiu ce model...) mono si pick-upuri romanesti/rusesti, tot mono, deci cultura hi-fi zero, dar dorinta de cunoastere mare. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 9:29 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar asa , care e smecheria cu DBX? poate ne lumineaza careva  _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adica vrei totul mura in gura sau ce? Daca scormonesti bine topicurile vei gasi sigur ceea ce cauti , atat despre capete, pickupuri, sisteme de reducere zgomot si altele. Nu cred ca are rost sa repetam topicurile ca papagalii  _________________ Analog is Music, Digital is mathematics |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
există un doctor în dbx pe forum  |
|
Sus |
|
|
pegas
Conectat la: 16 Feb 2010 Mesaje: 3 Locatie: iasi
|
Trimis: Mie Iun 02, 2010 8:26 am Titlul subiectului: |
|
|
ma asteptam ca cineva care a spus lucrurile de mai jos sa aiba o alta viziune... imi cer scuze si rog un moderator sa inchida acest topic.
djmk1988 a scris: | ... incep sa regret din ce in ce mai mult absenta unor useri de valoare care chiar aveau ce sa spuna... |
|
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Mie Iun 02, 2010 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
djmk1988 a scris: | Adica vrei totul mura in gura sau ce? Daca scormonesti bine topicurile vei gasi sigur ceea ce cauti , atat despre capete, pickupuri, sisteme de reducere zgomot si altele. Nu cred ca are rost sa repetam topicurile ca papagalii  |
am observat ca tu intotdeuna dai replici acide si lipsite de orice sens , stii vorba aia cu musca care se baga in .......nu te-a obligat nimeni sa scrii daca nu iti convine subiectul  _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
leevyou

Conectat la: 04 Oct 2009 Mesaje: 111 Locatie: Schaesburg MS
|
Trimis: Sam Iun 05, 2010 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, niste articole structurate, realizate de pasionati cu o vasta experienta si informatii exacte plus ceva talent literar, ar putea fi foarte frumoase si utile pentru cei care se simt atinsi de pasiunea asta dar nu au avut ocazia sa acumuleze informatii tehnice de-a lungul anilor ca unii dintre noi care am crescut visand sa avem aceste scule dar macar citind tot ce prindeam, poate in compensatie.
De exemplu, pe un forum american cred (tapeheads.net), poti citi niste articole superbe chiar si despre casetele diferitelor branduri si cum au evoluat ele de-alungul timpului. |
|
Sus |
|
|
|