Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008 Mesaje: 386 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
A, si uitasem - inca un interconect care se poate intelege bine cu multe sisteme la preturi omenesti - Eagle MC90 (in jur de 150 Ron pret de lista). Cablul ala chiar m-a frapat, extrem de cinstit, corect si echilibrat (pentru pretul lui).
In sistemul mentionat mai sus a inlocuit la un moment dat fara drept de apel un interconect Supra EFF-ISL care costa de vreo 3 ori mai mult.
(daca as fi pus in situatia sa aleg intre MC90 si Cobra3 as alege fara discutie Cobra, desi e cam 300 ron la lista, fata de 150 ron cat e MC90) |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 9:55 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu a-si recomanda second fara ezitare. |
|
Sus |
|
|
Kerio

Conectat la: 18 Mai 2006 Mesaje: 317 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
domnujim a scris: | A, si uitasem - inca un interconect care se poate intelege bine cu multe sisteme la preturi omenesti - Eagle MC90 (in jur de 150 Ron pret de lista). Cablul ala chiar m-a frapat, extrem de cinstit, corect si echilibrat (pentru pretul lui).
In sistemul mentionat mai sus a inlocuit la un moment dat fara drept de apel un interconect Supra EFF-ISL care costa de vreo 3 ori mai mult.
(daca as fi pus in situatia sa aleg intre MC90 si Cobra3 as alege fara discutie Cobra, desi e cam 300 ron la lista, fata de 150 ron cat e MC90) |
DIn punctul meu de vedere MC90-ul a fost cel mai slab interconect care mi-a trecut prin mana.
L-am testat pe trei configuratii diferite si rezultatele au fost aceleasi:
soundstage redus, sunet agresiv ,lipsa detalii.
Nu incape comparatie cu EFF-ISL,este in cu totul alta liga!
In ceea ce priveste Cobra ,sunt intru-totul de acord,este un cablu buget foarte OK. |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008 Mesaje: 386 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Kerio a scris: | Din punctul meu de vedere MC90-ul a fost cel mai slab interconect care mi-a trecut prin mana. ... |
Mda, inca o dovada ca trebuie sa asculte si sa decida singur si ca ce poate fi ok intr-un sistem poate sa darame sunetul in altul.
(in cazul meu cele mai enervante din zona asta de pret au fost Eagle MC100 si un QED)
Mi s-a intamplat si mie sa descopar ca IC-ul Chord Signature (pe care il consideram un etalon al echilibrului si l-as fi recomandat oricand cu ochii inchisi) poate zbiera foarte urat intr-un alt sistem. *
Ala a fost un alt moment care m-a facut sa ma temperez si sa imi nuantez pozitiile
Asta e, n-ai cum sa faci sunet frumos prin deductii logice, ci exclusiv prin ascultare.
* IC-ul Chord Signaturea ramas un etalon al echilibrului, insa doar la mine, in sistemul actual si atat  |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
exclusiv prin ascultare
Corect ! _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
Pigoo
Conectat la: 12 Ian 2008 Mesaje: 111 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
nu pot cumpara sh, pentru ca toate aceste scule sunt pentru varul meu, el nu prea se pricepe, dar vrea ceva bun, si fiindu-mi ruda, nu pot sta cu mainile in san cat timp el arunca bani pe nu stiu ce sony de prin carrfour . mi-ar parea mie rau de bani , si nu de alta.. dar in vizite mai ascult si eu una-doua..
ramane sa decid ce iau la fata locului cand vin in bucuresti . |
|
Sus |
|
|
|