Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
poche
Conectat la: 12 Sep 2010 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 10:44 pm Titlul subiectului: Recomandare cablu audio interconect |
|
|
La un sistem format din NAD 315BEE + Magnat Quantum 553 ce cablu audio recomadati ? Am avut un cablu no-name dar era prea lung (10 m), am pus unul mai scurt(o porcarie ordinara) si acum sunt destul de ciudat. Asa ca as vrea sa iau cat mai repede deva decent. Bugetul ar fi pana in 100 ron. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 10:44 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ia cablul ala mai lung care te-a multimut si taie-ti o bucata mai mica. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
poche
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici ala nu era stralucit, doar ca se auzea mai bine decat actualul. |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chord carnival clasic este 3 euro pe metru liniar, daca te intereseaza da-mi MP _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
poche
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am exprimat eu prost. Am nevoie de cablu intre sursa (placa de sunet) si amplificator. |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 11:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai exact ce cablu, interconect analog ? _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
poche
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, jack 3.5 mm la un capat si 2 rca la celalalt. |
|
Sus |
|
|
bmn
Conectat la: 23 Apr 2010 Mesaje: 58 Locatie: HD
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 8:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea vei gasi ceva de calitate 2*rca-jack.
Eu m-am lovit de aceeasi problema si am luat un cablu bunicel interconnect rca-rca ( kimber ) si la capatul unde era nevoie de jack am luat un adaptor HAMa rca-jack si asa am rezolvat problema.
Adaptorul e cam 10 lei. Sunt 2 modele, unul care are fir prelungitor intre mufa jack si mufele rca, si altul care nu are acel cablu prelungitor ( de proasta calitate ) si e mufat direct rca-urile de jack, deci mai putine pierderi.
Ideal ar fi sa gasesti un asemenea adaptor facut profesionist, cu lipituri de calitate cu cat mai putine pierderi, dar eu unul nu am gasit asa ceva.
Avantajul adaptorului e ca poti folosi orice interconnect rca, pe viitor poti lua altul mai bun...etc
Daca se ofera vreun user de pe forum sa faca asa ceva, sar si eu cu o comanda.  |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Am nevoie de lungimea de care ai nevoie ptr astfel de cablu, pot face eu asa ceva cu mufe si cablu interconect in functie de buget, lipiturile se vor face cu argint dupa caz de la WBT sau Mundorf
Insa in bugetul de 100 ron nu te vei inscrie sincer, iti pot face oferta clara insa am nevoie de dimensiunea cablului
www.avmall.ro _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
poche
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt sfaturi, insa raportat la sistemul pe care il am momentan, cred ca 100 ron sunt de ajuns pt un cablu, care oricum va fi mult mai bun decat ce am acum.
In legatura cu cablul rca-rca + adaptor, calitatea per total nu va fi dictata de cea mai slaba componenta, respectiv adaptorul?
Chiar nu exista ceva decent in banii astia direct rca - jack ? |
|
Sus |
|
|
codname
Conectat la: 23 Apr 2008 Mesaje: 80 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
bmn
Conectat la: 23 Apr 2010 Mesaje: 58 Locatie: HD
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
adaptor rca-jack, nu ar trebui sa influenteze prea mult atata timp cat lipiturile sunt facute direct intre jack si rca. deci cea mai proasta componenta pe acolo va fi mufa jack si cea rca, altceva nu are ce, expectand bineinteles lipitura dintre ele.
mai sus am vorbit strict de adaptor, sper ca se intelege asta. |
|
Sus |
|
|
poche
|
|
Sus |
|
|