Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
blue
Conectat la: 30 Mar 2008 Mesaje: 171 Locatie: arad
|
Trimis: Dum Sep 19, 2010 9:29 pm Titlul subiectului: scott 255 s |
|
|
A-s putea achizitiona un asemenea amplificator, oare ce fel de sound are avind in vedere ca este construit fara nici un IC ? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Sep 19, 2010 9:29 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
In general Scott-urile vechi suna foarte bine,mai ales daca nu sunt facute cu IC-uri. Nu am avut niciodata modelul asta,dar 430a,480a au ceva deosebit in sunet fata de altele.Daca nu sunt indiscret,care ar fi pretul lui? |
|
Sus |
|
|
blue
Conectat la: 30 Mar 2008 Mesaje: 171 Locatie: arad
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aparatul zacea undeva in aer liber , direct expus intemperiilor dar in mod miraculos fatada ,spatele si capacele de sus /jos arau practic neatinse dar cu un strat de jeg oribil , pretul a fost echivalentul a patru beri... asa ca l-am achizitionat rapid. O seara intreaga am lucrat la curatatul statiei (recomand pt fatada CIF) si acum arata indentic cu cea din poza, reconditionata si ea de un francez. Sunetul , ce sa zic ,incredibil , am ascultat multe statii dar aceasta pe departe suna mai bine, acum incerc sa-mi explic de ce, fiindca am descarcat schema de pe net si nu are nimic deosebit ,asta la o prima vedere. Am comparat-o cu statia mea pe tuburi si cu toate ca aceasta din urma are un sunet firesc mai cald, totusi SCOTT suna minunat, foarte interesant... |
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Lun Sep 20, 2010 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce sa zic....as fi dat si 20 de beri
S-o stapanesti sanatos si sa ai auditii placute!  |
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Sam Sep 25, 2010 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
sper ca iti dai seama ca ai dat peste o mica comoara , eu mi-am smuls parul din cap duminica trecuta , cand ma dat in targul de saptamana peste un PIONEER SA 708 BLUE SERIES , stii la cat ? 100 ron .......m-am invartit ca boul si pana sa ma hotarasc vine un cioroi si ii zice aleia d eo vindea ....vrei 8 sute ? da , ia-o ..........mai bine nu imi aduceam aminte  _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Sam Sep 25, 2010 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
frumosul ca frumosul dar sa vezi sunetul , am avut fratele mai mic sa 510 , desi avea un canal cu probleme - nu reda bine bassul , cred ca vreun condensator uscat- suna minunat
 _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
|
Sus |
|
|