FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
scott 255 s

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
blue

Conectat la: 30 Mar 2008

MesajTrimis: Dum Sep 19, 2010 9:29 pm    Titlul subiectului: scott 255 s Raspunde cu citat (quote)

A-s putea achizitiona un asemenea amplificator, oare ce fel de sound are avind in vedere ca este construit fara nici un IC ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Sep 19, 2010 9:29 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006

MesajTrimis: Lun Sep 20, 2010 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In general Scott-urile vechi suna foarte bine,mai ales daca nu sunt facute cu IC-uri. Nu am avut niciodata modelul asta,dar 430a,480a au ceva deosebit in sunet fata de altele.Daca nu sunt indiscret,care ar fi pretul lui?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
blue

Conectat la: 30 Mar 2008

MesajTrimis: Lun Sep 20, 2010 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aparatul zacea undeva in aer liber , direct expus intemperiilor dar in mod miraculos fatada ,spatele si capacele de sus /jos arau practic neatinse dar cu un strat de jeg oribil , pretul a fost echivalentul a patru beri... asa ca l-am achizitionat rapid. O seara intreaga am lucrat la curatatul statiei (recomand pt fatada CIF) si acum arata indentic cu cea din poza, reconditionata si ea de un francez. Sunetul , ce sa zic ,incredibil , am ascultat multe statii dar aceasta pe departe suna mai bine, acum incerc sa-mi explic de ce, fiindca am descarcat schema de pe net si nu are nimic deosebit ,asta la o prima vedere. Am comparat-o cu statia mea pe tuburi si cu toate ca aceasta din urma are un sunet firesc mai cald, totusi SCOTT suna minunat, foarte interesant...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006

MesajTrimis: Lun Sep 20, 2010 8:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce sa zic....as fi dat si 20 de beri Laughing
S-o stapanesti sanatos si sa ai auditii placute! Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010

MesajTrimis: Sam Sep 25, 2010 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sper ca iti dai seama ca ai dat peste o mica comoara , eu mi-am smuls parul din cap duminica trecuta , cand ma dat in targul de saptamana peste un PIONEER SA 708 BLUE SERIES , stii la cat ? 100 ron .......m-am invartit ca boul si pana sa ma hotarasc vine un cioroi si ii zice aleia d eo vindea ....vrei 8 sute ? da , ia-o ..........mai bine nu imi aduceam aminte Mad
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Sam Sep 25, 2010 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aoleu, si ce frumos e.L-as fi luat si cu dublu.
http://cgi.ebay.de/PIONEER-SA-708-BLUE-SERIES-STEREO-VERSTARKER-AMP-Silber-/280563723082?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4152e6ab4a

DMX

Conectat la: 22 Apr 2010

MesajTrimis: Sam Sep 25, 2010 11:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

frumosul ca frumosul dar sa vezi sunetul , am avut fratele mai mic sa 510 , desi avea un canal cu probleme - nu reda bine bassul , cred ca vreun condensator uscat- suna minunat

Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Vin Oct 01, 2010 9:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niste frumuseti Scott
http://www.hifi-studio.de/hifi-klassiker/scott-hifi.htm

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum