Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
fanescu
Conectat la: 12 Oct 2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Dec 09, 2010 11:56 pm Titlul subiectului: sfat achizitie casti |
|
|
vreau sa-mi iau o pereche de casti si poate primesc din partea voastra cateva pareri. posed o placa de sunet audigy SE pe care nu cred c-o voi schimba prea curand. asadar as dori o pereche de casti INCHISE deoarece ascult muzica in special noaprea (la un nivel crescut....daca sint dupa un sprit) si nu vreau sa deranjez lumea din jur. as dori ceva circumaural de preferinta pentru ca ascult in medie 3-4 ore si astea sant mai comode, iar contructia lor sa fie destul de solida , sa reziste la frecusul de zi cu zi. acum posed casti philips shp2000 dar vreau sa le schimb cu ceva mai bun. in trecut am avut niste akg-uri si niste jvc-uri dar nu am fost multumit de ele pt ca unele nu aveau inalte iar celelalte joase de aceea mi-as dori sa fie echilibrate si sa aiba "de toate" cu un sounstage bun. ascult in general muzica rock iar bugetul este 200-250 ron maxim |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Dec 09, 2010 11:56 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
motanici
Conectat la: 02 Oct 2008 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa-ti cumperi o pereche de casti si bune si sa te incadrezi in 250 RON e aproape imposibil.Undeva tot trebuie sa faci un compromis,iar pentru ca nu esti dispus la mai multi bani atunci faci un compromis la calitate.Ascultand si modelele de varf de la Philips care sunt cam la 350 RON pot sa-ti spun ca suna prost.O casca buna inseamna sa cumperi ceva de la Sennheiser ori Beyerdynamic.Mai sunt si alte firme bune dar un cunosctator ar opta cred ca intre astea doua deoarece poti lua ceva bun ca pret dar si calitative.
La banii care ii ai tu ai putea opta pentru niste casti Technics care nu suna chiar rau dar in schimb nu tin prea mult partile care intra in contact cu urechea si dupa ceva vreme s-ar putea sa te nemultumeasca.Daca poti sa le asculti inainte de a le cumpara ar fi si mai bine.Dar iti spun ca majoritatea castilor ieftine suna si prost.Batfa la cumparare! |
|
Sus |
|
|
Kerio

Conectat la: 18 Mai 2006 Mesaje: 317 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Casti inchise cu randament acceptabil si sunet excelent sunt Denon AH-D2000.
Oricand pot sta la loc de frunte alaturi de un Beyerdynamic sau Senn.
Din pacate pentru tine sunt mult in afara bugetului.
Nu te tenteaza niste in ear monitor? |
|
Sus |
|
|
fanescu
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
cineva mi-a spus ca hd 448 ar fi potrivite pentru ce vreau eu.
@kerio....nu stiu ce sa spun...n-am mai experimentat....mie mi se par cam fragile...dar ma pot insela. da-mi un exemplu de IEM bun in banii astia. |
|
Sus |
|
|
gid
Conectat la: 11 Feb 2008 Mesaje: 374 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 14, 2010 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti recomand Audio-Technica - ATH M30, asta daca poti suplimenta bugetul cu 30 lei. Daca esti din Bucuresti, da o fuga la Muzica sau la magazinul asta, care se afla in spatele magazinului muzica.
Asculta inainte sa cumperi. |
|
Sus |
|
|
mihai.balaci

Conectat la: 12 Noi 2010 Mesaje: 76 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 14, 2010 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut niste AKG-uri la 280 reduse la hdzone.ro
Le poti incerca pe acelea. |
|
Sus |
|
|
fanescu
|
Trimis: Mar Dec 14, 2010 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate serverul hdzone e down...si NU...nu sint din bucuresti...din pacate nu le pot auzi inainte de a le cumpara. |
|
Sus |
|
|
catalin_bm

Conectat la: 18 Ian 2007 Mesaje: 492 Locatie: BR
|
|
Sus |
|
|
ttsto
Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 419 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 15, 2010 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am Senn-uri wireless, auditia este placuta din canapea departe de teancul de scule. Sunt convins ca nu e cascofilie dar nu prea am ce sa le reprosez.
Am avut probleme cand am avut standul castilor prea aproape de perete (fier-beton), capta paraziti suparatori (aleator aparea un zgomot intens si de scurta durata care sfredelea creierii). Acum i-am gasit o pozitie la 1m de perete si nu mai sunt probleme. _________________ Stereo: Squeezebox Touch, CA DacMagic, HK-990, Kef iQ7
Multicanal: Oppo BDP-83, NAD T765-HD, HK-990, Kef iQ7 + iQ3 + iQ6c + PSW2500
Cabluri: Digital - Chord Signature SPDIF; Analog - Chord Chorus XLR, Chord Chorus MK1; Boxe - Chord Epic Super Twin, QED Silver Anniversary XT
Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library |
|
Sus |
|
|
|