Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Escu'

Conectat la: 16 Feb 2005 Mesaje: 233 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Mar 04, 2005 6:50 pm Titlul subiectului: Soft pt. editare video!!! |
|
|
Am si eu o intrebare: Ce soft recomandati? Ce soft este cel mai complex, avand video filtere, efecte digitale de tranzitie, posibilitate subtitrare, eventual unul profi!!! Nu conteza pretul acestuia (am un prieten, lucreaza la studio si imi face rost de mai multe programe, dar sa stiu exact ce am nevoie!!!). Specific ca am un PC cu proc AMD Barton 2500+, 512 MB DDR Kingmax, placa de baza Asus A7V600, placa video Radeon 9600 Series, DVD-ROM LG, etc. Credeti ca este de ajuns pentru editare video in conditii bune? Va rog sa imi raspundeti, si voi ati fost beginer si ati avut nevoie de sfaturi
Thank you!!! _________________ It's a HDV future - in a product for today. (HDV FX1E) |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Mar 04, 2005 6:50 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003 Mesaje: 794 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 04, 2005 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adobe Premiere Pro e suficient pentru inceput. Totusi, sper ca atunci cand spui ca acel prieten care iti face "rost" ti le cumpara de la un distribuitor oficial. _________________ Andrei Mihailescu
HiFi & Multimedia |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Sam Mar 05, 2005 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu siguranta...
Mie imi place foarte mult Vegas Movie Studio 4, care a fost produs de Sonic Foundry si l-a cumparat Sony. E foarte complex (insert si dubbing pe timeline, precis pina la frame, are un timeline precis, sint bine delimitate track-urile video, audio, text) si complet ca facilitati (tranzitii, subtitrari, corectii, efecte etc.), dar in acelasi timp prietenos ca interfata, iar ca pretentii de sistem cu siguranta e de dorit fata de Premiere.
Il poti descarca de pe site-ul celor de la Sony (versiunea curenta, 4.0a, are 35 MB), si dupa ce-l descarci, da-mi un MP ca sa "finalizam" instalarea... |
|
Sus |
|
|
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004 Mesaje: 97 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Mar 06, 2005 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
l-am downloadat si eu dar nu pot sa intru in el.imi cere i parola.cum fac?
 _________________ Speaker is my life! |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Lun Mar 07, 2005 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
pantan a scris: | l-am downloadat si eu dar nu pot sa intru in el.imi cere i parola.cum fac?
 |
imi scrii un mesaj privat in care precizezi adresa ta de e-mail si vei primi cadou ceea ce iti trebuie |
|
Sus |
|
|
hollow

Conectat la: 16 Feb 2005 Mesaje: 899 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 10, 2005 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
svhs cu scuzele de rigoare te bazai si eu la cap cu niste intrebari. Zici ca Vegas Movie Studio cere mai putine resurse ca Premiere. Asta e bun .
Acum zi-mi si mie daca zici ca-l folosesti : encoderul MPEG 2 e bunicel ? Si inca ceva : poa' sa codeze pistele audio in format AC3 ? Ca daca da apoi trec si eu la softul asta
Merci de atentie.
edited : svhs, te bazai si cu un PM ca am mai citit un pic si m-am edificat  _________________ Call 1-800-IMA FREK
 |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
hollow a scris: | svhs cu scuzele de rigoare te bazai si eu la cap cu niste intrebari. Zici ca Vegas Movie Studio cere mai putine resurse ca Premiere. Asta e bun .
Acum zi-mi si mie daca zici ca-l folosesti : encoderul MPEG 2 e bunicel ? Si inca ceva : poa' sa codeze pistele audio in format AC3 ? Ca daca da apoi trec si eu la softul asta
Merci de atentie.
edited : svhs, te bazai si cu un PM ca am mai citit un pic si m-am edificat  |
Codarea MPEG la Vegas Studio se bazeaza pe tehnologia celor de la MainConcept, care sint tatici la treaba asta, deci fie ca e MPEG1 sau MPEG2 calitatea e foarte buna si fisierul rezultat, perfect compatibil cu standardele VCD, SVCD si DVD si poate fi "ars" imediat. Iar daca ai Sony DVD Architect Studio (se downloadeaza tot de acolo), iti va si inscriptiona CD/DVD cind e gata randarea (pe care sa n-o pui pe fast, ca iese nasolie plina de artefacte).
Si poate face track-urile audio AC-3, stereo la 192 Kbps, 48000 Hz, si Dolby, desigur...
Cit despre "biziiala", relax...  |
|
Sus |
|
|
hollow

|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
svhs merci de atentie. ti-am "tras s'un PM ieri... deci ? _________________ Call 1-800-IMA FREK
 |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
hollow a scris: | svhs merci de atentie. ti-am "tras s'un PM ieri... deci ? |
imi pare rau, dar nu ti-am primit mesajul privat. dupa cum vezi, aici ti-am raspuns, dar MP-ul probabil e pe tzeava undeva... |
|
Sus |
|
|
hollow

|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda...si probabil tzeava e infundata ca de ieri ma gandesc ca ar fi trebuit sa ajunga.
Iti dau adresa mea de mail...da-mi un mail si-ti dau un reply pe el cu ceea ce voiam sa te intreb. Daca se poa' bineinteles
Numai bine. _________________ Call 1-800-IMA FREK
 |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
hollow a scris: | Iti dau adresa mea de mail...da-mi un mail si-ti dau un reply pe el cu ceea ce voiam sa te intreb. Daca se poa' bineinteles  |
desigur. ne auzim! |
|
Sus |
|
|
hollow

|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
iaca : chriss_013@yahoo.com sau pe messenger... _________________ Call 1-800-IMA FREK
 |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
te-am bagat... pe messenger  |
|
Sus |
|
|
Escu'

Conectat la: 16 Feb 2005 Mesaje: 233 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum Mar 13, 2005 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astazi am vorbit cu cineva sa imi download-eze Vegas Movie Studio!!! Scuze ca a intarziat mesajul meu, dar am avut (si am probleme) cu netul!!!! Am un c***t de xnet de la Connex si pe langa faptul ca imi merge ca ceapa, imi face si figuri In fine, am rezolvat pt moment!!! Voi incerca Vegas Movie Studio, sper ca imi va merge (am vazut posturile in care colegii mei spuneau ca au probleme?!?!) Daca nu ma descurc, iti trimit un Mesaj Privat!!! Okay, SVhs? Ciao! _________________ It's a HDV future - in a product for today. (HDV FX1E) |
|
Sus |
|
|
svhs Vizitator
|
Trimis: Dum Mar 13, 2005 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, astept, fara probleme, dar sper sa reusesti. |
|
Sus |