FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Soft pt. editare video!!!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Escu'

Conectat la: 16 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Mar 04, 2005 6:50 pm    Titlul subiectului: Soft pt. editare video!!! Raspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare: Ce soft recomandati? Ce soft este cel mai complex, avand video filtere, efecte digitale de tranzitie, posibilitate subtitrare, eventual unul profi!!! Nu conteza pretul acestuia (am un prieten, lucreaza la studio si imi face rost de mai multe programe, dar sa stiu exact ce am nevoie!!!). Specific ca am un PC cu proc AMD Barton 2500+, 512 MB DDR Kingmax, placa de baza Asus A7V600, placa video Radeon 9600 Series, DVD-ROM LG, etc. Credeti ca este de ajuns pentru editare video in conditii bune? Va rog sa imi raspundeti, si voi ati fost beginer si ati avut nevoie de sfaturi Exclamation Exclamation Exclamation
Thank you!!!

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Mar 04, 2005 6:50 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003

MesajTrimis: Vin Mar 04, 2005 7:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adobe Premiere Pro e suficient pentru inceput. Totusi, sper ca atunci cand spui ca acel prieten care iti face "rost" ti le cumpara de la un distribuitor oficial.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Sam Mar 05, 2005 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu siguranta...
Laughing Laughing Laughing
Mie imi place foarte mult Vegas Movie Studio 4, care a fost produs de Sonic Foundry si l-a cumparat Sony. E foarte complex (insert si dubbing pe timeline, precis pina la frame, are un timeline precis, sint bine delimitate track-urile video, audio, text) si complet ca facilitati (tranzitii, subtitrari, corectii, efecte etc.), dar in acelasi timp prietenos ca interfata, iar ca pretentii de sistem cu siguranta e de dorit fata de Premiere.
Il poti descarca de pe site-ul celor de la Sony (versiunea curenta, 4.0a, are 35 MB), si dupa ce-l descarci, da-mi un MP ca sa "finalizam" instalarea...
Sus
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004

MesajTrimis: Dum Mar 06, 2005 12:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

l-am downloadat si eu dar nu pot sa intru in el.imi cere i parola.cum fac?
Crying or Very sad

svhs
Vizitator

MesajTrimis: Lun Mar 07, 2005 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pantan a scris:
l-am downloadat si eu dar nu pot sa intru in el.imi cere i parola.cum fac?
Crying or Very sad

imi scrii un mesaj privat in care precizezi adresa ta de e-mail si vei primi cadou ceea ce iti trebuie
Sus
hollow

MesajTrimis: Joi Mar 10, 2005 2:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

svhs cu scuzele de rigoare te bazai si eu la cap cu niste intrebari. Zici ca Vegas Movie Studio cere mai putine resurse ca Premiere. Asta e bun Smile.
Acum zi-mi si mie daca zici ca-l folosesti : encoderul MPEG 2 e bunicel ? Si inca ceva : poa' sa codeze pistele audio in format AC3 ? Ca daca da apoi trec si eu la softul asta Smile
Merci de atentie.

edited : svhs, te bazai si cu un PM ca am mai citit un pic si m-am edificat Smile

svhs
Vizitator

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2005 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hollow a scris:
svhs cu scuzele de rigoare te bazai si eu la cap cu niste intrebari. Zici ca Vegas Movie Studio cere mai putine resurse ca Premiere. Asta e bun Smile.
Acum zi-mi si mie daca zici ca-l folosesti : encoderul MPEG 2 e bunicel ? Si inca ceva : poa' sa codeze pistele audio in format AC3 ? Ca daca da apoi trec si eu la softul asta Smile
Merci de atentie.

edited : svhs, te bazai si cu un PM ca am mai citit un pic si m-am edificat Smile

Codarea MPEG la Vegas Studio se bazeaza pe tehnologia celor de la MainConcept, care sint tatici la treaba asta, deci fie ca e MPEG1 sau MPEG2 calitatea e foarte buna si fisierul rezultat, perfect compatibil cu standardele VCD, SVCD si DVD si poate fi "ars" imediat. Iar daca ai Sony DVD Architect Studio (se downloadeaza tot de acolo), iti va si inscriptiona CD/DVD cind e gata randarea (pe care sa n-o pui pe fast, ca iese nasolie plina de artefacte).
Si poate face track-urile audio AC-3, stereo la 192 Kbps, 48000 Hz, si Dolby, desigur...
Cit despre "biziiala", relax... Cool
Sus
hollow

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2005 1:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

svhs merci de atentie. ti-am "tras s'un PM ieri...Wink deci ?
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2005 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hollow a scris:
svhs merci de atentie. ti-am "tras s'un PM ieri...Wink deci ?

imi pare rau, dar nu ti-am primit mesajul privat. dupa cum vezi, aici ti-am raspuns, dar MP-ul probabil e pe tzeava undeva...
Sus
hollow

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2005 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda...si probabil tzeava e infundata ca de ieri ma gandesc ca ar fi trebuit sa ajunga.
Iti dau adresa mea de mail...da-mi un mail si-ti dau un reply pe el cu ceea ce voiam sa te intreb. Daca se poa' bineinteles Smile

Numai bine.

svhs
Vizitator

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2005 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hollow a scris:
Iti dau adresa mea de mail...da-mi un mail si-ti dau un reply pe el cu ceea ce voiam sa te intreb. Daca se poa' bineinteles Smile

desigur. ne auzim!
Sus
hollow

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2005 4:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iaca : chriss_013@yahoo.com sau pe messenger...Wink
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Vin Mar 11, 2005 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

te-am bagat... pe messenger Laughing
Sus
Escu'

MesajTrimis: Dum Mar 13, 2005 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astazi am vorbit cu cineva sa imi download-eze Vegas Movie Studio!!! Scuze ca a intarziat mesajul meu, dar am avut (si am probleme) cu netul!!!! Am un c***t de xnet de la Connex si pe langa faptul ca imi merge ca ceapa, imi face si figuri Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad In fine, am rezolvat pt moment!!! Voi incerca Vegas Movie Studio, sper ca imi va merge (am vazut posturile in care colegii mei spuneau ca au probleme?!?!) Daca nu ma descurc, iti trimit un Mesaj Privat!!! Okay, SVhs? Ciao!
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Dum Mar 13, 2005 11:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok, astept, fara probleme, dar sper sa reusesti.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Pagina 1 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum