FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
CERF 2005!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
djradu2004

Conectat la: 14 Ian 2004

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2005 1:59 pm    Titlul subiectului: CERF 2005! Raspunde cu citat (quote)

Iata ca de maine incepe CERF-ul si tine pana pana Duminica.
Mergeti?
Biletul este de 80.000 lei.
Eu ma duc poate sunt niste oferte interesante ca mi-as lua un DVD-RW si poate un Hard-Disc.
In plus nici fetele de pe acolo nu trebuie neglijate. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2005 1:59 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2005 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca vin.merita vazut?e pentru prima oara cand vreau sa ma duc.astept raspunsuri. Wink
chrissugar
Vizitator

MesajTrimis: Mar Apr 19, 2005 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La standul M-Audio, Michi de la Suie Paparude va canta live. Am uitat sa-l intreb dar cred ca va fi un fel de tutorial pentru anumite produse hard si soft.

chrissugar
Sus
seamaster

Conectat la: 03 Noi 2003

MesajTrimis: Mie Apr 20, 2005 7:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

... revista mai sus mentionata are un stand, undeva in coltul de acces spre hala telefoniei mobile si nu numai ...
apropo de stand - nu credeti ca un spatiu de 3.00 x 3.00 m. merita o decorare mai atractiva / adica sa nu semene a chiosc de reviste ...
este adevarat ca exista un efort financiar chiar si pentru inchirierea spatiului respectiv, dar branding ul se poate face la modul general si folosi mai multi ani la rand ... zic si eu, nu dau cu pietre Sad
am vazut un vraf respectabil de reviste tipluite - doru, asta este motivul pentru care nu se gaseste pe piata - le-ai tinut pentru cerf Laughing
asa ca cine nu a gasit-o prin oras, o poate lua de la standul revistei din cadrul targului.
... pentru cei interesati, mgt educational importa incinte acustice cerwin vega.

salutari

MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am fost si eu astazi la CERF...Dupa parererea mea, este cea mai slaba editie din 2001 incoace, de cand il vizitez.Spun asta pt. ca i-a lipsit ceva din stralucirea de anul trecut, poate unde am fost si la prima ora, dar nu am mai avut ocazia sa vad ceva demo-uri tehnologice, cum vazusem anul trecut pe parte de racire cu apa, sau chiar stand-ul Electrovox destul de dragut ca prezentare audio-video.Ma asteptam sa vad exemplificari ale tehnologiei SLI de la nVidia, insa nu am avut parte decat de un sistem de acest fel, la standul ITDirect parca, dotat cu o solutie SLI Gainward 6800 Ultra racit cu apa, pe care il stiam de pe net, fiind cotat la 1000$...In schimb, fete mai inalte ca mine...si cam atata.Ofertele promotionale mai slabe ca anul trecut, nu ca m-ar interesa preturile end-user in mod deosebit, dar oricum...

P.S: din pacate la standul revistei noastre de suflet, nu am gasit pe nimeni in momentul in care am trecut pe langa.Intr-adevar, un spatiu amenajat mai bine cred ca ar fi facut ca revista sa iasa mai bine in evidenta...

djradu2004

Conectat la: 14 Ian 2004

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca a mai fost cineva sa plaseze aici ce oferte speciale sunt sa stie toata lumea.
Eu abia maine ma duc.
Revin maine cu impresii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 9:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Treceti si pe la standul nostru!

CERF-2.jpg
 Description:
 Filesize:  72.05 KB
 Viewed:  186 Time(s)

CERF-2.jpg

CERF 1.jpg
 Description:
 Filesize:  77.79 KB
 Viewed:  259 Time(s)

CERF 1.jpg

Ultima modificare efectuata Radu la Joi Apr 21, 2005 10:10 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Luin

Conectat la: 15 Ian 2005

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 9:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Standuri pentru angajati ce isi vand imaginea ieftin si pentru clienti superficiali.. La Playboy intelegeam.. Rolling Eyes
Puteati sa aduceti sistemul de referinta pentru a se minuna romanu ignorant de cat de bine se poate auzi muzica pe scule hi-fi.. dar voi ati ales varianta "Vindem carne!" Shocked

Ultima modificare efectuata de catre Luin la Joi Apr 21, 2005 10:12 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MLGore

Conectat la: 27 Aug 2004

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 10:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorry pt. voi, dar prefer la bal.....
QD

Conectat la: 12 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 11:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MariusO a scris:
Am fost si eu astazi la CERF...Dupa parererea mea, este cea mai slaba editie din 2001 incoace, de cand il vizitez.Spun asta pt. ca i-a lipsit ceva din stralucirea de anul trecut, poate unde am fost si la prima ora, dar nu am mai avut ocazia sa vad ceva demo-uri tehnologice, cum vazusem anul trecut pe parte de racire cu apa, sau chiar stand-ul Electrovox destul de dragut ca prezentare audio-video.Ma asteptam sa vad exemplificari ale tehnologiei SLI de la nVidia, insa nu am avut parte decat de un sistem de acest fel, la standul ITDirect parca, dotat cu o solutie SLI Gainward 6800 Ultra racit cu apa, pe care il stiam de pe net, fiind cotat la 1000$...In schimb, fete mai inalte ca mine...si cam atata.Ofertele promotionale mai slabe ca anul trecut, nu ca m-ar interesa preturile end-user in mod deosebit, dar oricum...

P.S: din pacate la standul revistei noastre de suflet, nu am gasit pe nimeni in momentul in care am trecut pe langa.Intr-adevar, un spatiu amenajat mai bine cred ca ar fi facut ca revista sa iasa mai bine in evidenta...

Ei ce vorbesti tu straine? Sistemul ala Gainward este sistemul lor de prezentare pe plan mondial ( a fost si la Cebit, chiar eu l-am vazut acolo). Costa 6000 euro, nu 1000$.. Laughing Laughing
Exact in mijlocul standului BEST e un computer asamblat de noi cu 6800ULTRA SLI si 3800+, daca treceai pe la Best era imposibil sa nu-l vezi, mai ales ca e si modat (UV-uri, nebunii). - 10.000 pct in 3dmark 05 fara nici un fel de o/c.
Tot acolo mai e un alt sistem cu P4 640 o/c @4,1GHz (deh, n-am avut memorie buna Razz ca ne duceam si mai sus) si X850XT + Arctic Cooling instatalt pe ea (care si ea va fi o/c incepand de maine)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
AdWiser

Conectat la: 15 Ian 2004

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 11:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sal' QD,
ceva bareboneuri mici, silent si cat mai bune de stocat muzica pe ele (firewire, USB2) etc.??

AdWiser

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...si btw, ce-aveti mai de va incrancenati asa? niste fete frumoase acolo...sau va inhiba? Wink
Luin

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 11:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gusturile nu se discuta Smile Si nu ma refer aici la cele sexuale. Poti fi heterosexual si sa nu apreciezi asa mult aranajamentul comercial de buci si spoiala, mai ales cand nu are nimic legat de domeniul firmei ce recurge la astfel de mijloace de *distragere* a atentiei de la ce prezinta cu adevarat catre ceva de domeniul Bordel Arena. Si in fond ce-i CERF-ul, districtul rosu? WTF man, spre ce ne indreptam?

Ultima modificare efectuata de catre Luin la Joi Apr 21, 2005 11:51 pm, modificat de 1 data in total
Sus
AdWiser

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 11:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai, zi cinstit: si prietena ta citeste forumul? Nu trebuie sa-mi raspunzi, doar clipeste repede sau fa-mi semn cu ochiul si am sa inteleg Wink
Luin

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2005 11:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prietena mea are 15 ani Smile Nici nu stie sa citeasca inca Very Happy Ce rau sunt!
Serios vb, ne-am cam certat. Oricum.. chestii prea ambigue si personale sa faca obiectul discutiei pe forum Smile
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 1 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum